Hvad er den mest kraftfulde Mercedes?

Mercedes har produceret nogle af de mest kraftfulde, avancerede, luksuriøse og hurtigste biler i årenes løb. Men hvilken Mercedes-bil er den mest kraftfulde?

Titlen for den mest kraftfulde Mercedes-Benz går til Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive. Jeg ved, at mange af jer er overraskede over, at Mercedes-Benz AMG GT Black Series ikke tager titlen som den mest kraftfulde Mercedes.

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive har en enestående effekt på op til 741 BHP, mens Mercedes-Benz AMG GT Black Series har en samlet effekt på op til 720 BHP. SLS Electric Drive producerer også et drejningsmoment på 738 lb-ft.

Funktioner ved Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive er en bil fra fremtiden. Denne slanke og kraftfulde sportsvogn, der blev lanceret i 2013, er mere kraftfuld end AMG GT Black Series, men dens elektriske strøm holder ikke længe. Derfor foretrækker nogle mennesker stadig sidstnævnte frem for SLS AMG ED.

Da Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive er en elbil, producerer den ingen lokale kuldioxidemissioner, hvilket gør den miljøvenlig. Derfor er den billigere at vedligeholde end Mercedes-AMG GT Black Series, der har brug for brændstof for at køre. Bemærk, at denne bil kan accelerere fra 0 til 60 mph på 3,7 sekunder.

Ligesom de fleste sportsvogne leveres denne enhed med et fuldt elektrisk firehjulstrækssystem. Oven i købet er den udstyret med fire motorer forbundet til to gearkasser med 12 batterimoduler. De fleste af disse batterier er opstillet i det uudnyttede rum, hvor gearkassetunnelen typisk er opstillet.

Da batteriet vejer uforholdsmæssigt meget 548 kg, skal de under. Når disse batterier er fuldt opladet, giver de dig strøm, der kan dække op til 155 miles. Dette er ikke gode nyheder, når man sammenligner denne bil med ekstraordinære elbiler som Tesla Model S med en rækkevidde på over 400 miles.

  Hvilke Mercedes modeller er forhjulstrukne?

Ud over at have en kort rækkevidde tager Mercedes SLS AMG Electric Drive også mange timer at oplade fuldt ud. Hvis du oplader fra en ladestation, skal du vente i mindst 20 timer for at oplade denne kraftfulde sportsvogn fuldt ud. Det er meget lang tid, når man tænker på, at mange elbiler tager mindre end 12 timer at oplade fuldt ud.

Derudover har den 60 kWh lithium-ion-batteripakke på 60 kWh brug for 220 volt for at blive fuldt opladet inden for 20 timer. Både batteriet og den software, der styrer det, er udviklet af Formel 1-eksperterne hos Mercedes AMG High-Performance Powertrains. Det er derfor, at den er exceptionel i ydeevne.

Selv om Mercedes SLS AMG GT Electric Drive har flere udfordringer, tilbyder den stadig en jævn kørsel. Det eneste du skal gøre er at vælge de rigtige momentvektorindstillinger for at nyde turen. Skift mellem komfort- og sportstilstand for at se adrenalinen stige og nyde turen.

Med en grundpris på 500.000 dollars er Mercedes-Benz SLS AMG GT Electric Drive ikke en bil for alle. Men hvis du vil opleve den mest kraftfulde og emissionsfrie Mercedes-AMG sportsvogn, er denne bil værd at investere i.

Hvorfor anses Mercedes-AMG GT Black Series for at være kraftfuld?

Ligesom Mercedes-Benz SLS AMG GT ED leverer Mercedes-AMG GT Black Series en fremragende effekt på op til 720 hestekræfter. Det betyder, at SLS AMG Electric Drive er den eneste Mercedes-model med mere kraft med 741 hestekræfter.

  Hvorfor er ældre Mercedes så billige?

Før Mercedes SLS AMG Electric Drive blev introduceret i 2013, var AMG Black Series den mest kraftfulde Mercedes-AMG-model på markedet. 2021 Mercedes-AMG GT Black Series fra Mercedes-AMG kommer med en fremragende AMG V8-motor, der leverer i alt 720 hestekræfter og et drejningsmoment på 590 lb-ft.

Desuden accelererer denne bil hurtigere end SLS AMG Electric Drive, da den kan accelerere fra 0 til 60 på kun 3,1 sekunder. Desuden er denne bil mere pålidelig, da den kører på brændstof, i modsætning til SLS AMG Electric Drive, der kun er afhængig af elektrisk strøm.

Alt i alt er begge disse biler kraftfulde og raffinerede. Den endelige beslutning afhænger af, om du vil have en elektrisk eller brændstofdrevet bil. SLS AMG Electric Drive er dog lidt dyrere end AMG GT Black Series.

FAQ

Hvad er den mest kraftfulde Mercedes SUV?

Mercedes-Benz har produceret nogle af de bedste SUV’er på markedet. Men selv om G-klassen er en Mercedes SUV i topklasse, er den ikke den mest kraftfulde. Titlen som den mest kraftfulde Mercedes SUV går til 2021 GLS med et maksimum på 603 hk og 627 lb-pund moment.

Den mindst kraftfulde Mercedes-Benz GLS-model kommer med 362 hk og 369 lb-ft drejningsmoment. Når man sammenligner med G-klassen, kommer den mindst kraftfulde G-klasse med 416 hk og 450 lb-ft drejningsmoment, mens den mest kraftfulde G-klasse har 577 hk og 627 lb-ft drejningsmoment.

Hvad er den hurtigste Mercedes-bil?

Den hurtigste Mercedes-Benz-bil er Mercedes-AMG GT 63 S 4-dørs coupé. Denne kan accelerere fra 0 til 60 på kun 3,1 sekunder. Oven i det leverer dens kraftfulde motor op til 630 hk, hvilket er exceptionelt. Andre bemærkelsesværdige hurtigere Mercedes-modeller er 2021 AMG GT 63, AMG E 63 S Sedan og AMG S 63 Coupé.

  Hvor kan jeg få skiftet min Mercedes-olie?

Hvilken bil er kraftigere – Mercedes-AMG GT Black Series eller BMW M5 CS?

Når det kommer til kraft, har Mercedes og BMW produceret nogle af de mest kraftfulde sports- og luksusbiler. Disse to bilmodeller er nogle af de mest kraftfulde på markedet. Men når det kommer til ren kraft, tager Mercedes-AMG GT Black Series sejren.

Mercedes-AMG GT Black Series leverer op til 720 hk, hvilket er noget af det bedste på markedet. På den anden side yder BMW M5 CS i alt 627 hk. Derfor er AMG GT Black Series mere kraftfuld med en forskel på 93 hk.

Konklusion

Hvis du leder efter den mest kraftfulde Mercedes-model, er Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive den kraftigste Benz med 741 hk. Den er tæt fulgt af 2021 Mercedes-AMG GT Black Series fra 2021 med en samlet effekt på 720 hk. SLS AMG Electric Drive kører på et 60 kWh lithium-ion-batteri med en rækkevidde på 155 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z