Hvad er den bedste Mercedes med firehjulstræk?

Hvad er den bedste Mercedes med firehjulstræk?

Mercedes er et luksusmærke med biler med baghjulstræk, firehjulstræk og firehjulstræk. Men hvilken er den bedste Mercedes-Benz med firehjulstræk i verden?
Den bedste Mercedes med firehjulstræk er Mercedes-Benz GLE-klassen. Takket være dens fremragende bremser, affjedring, håndtering og gearskifte, der gør den i stand til at klare sig godt i forskellige terræner. Den er tæt fulgt af Mercedes-Benz GLA-klassen, som også har fremragende vurderinger inden for bremsning, gearskifte, affjedring og håndtering.
Mercedes-Benz GLE-klasse 4-Matic AWD tilbydes til en startpris på ca. 750.000 kroner, hvilket er en middelpris for Mercedes luksus-SUV’er i mellemklassen. Dette køretøj kan cruise på alle terræner uden problemer, herunder på mudrede overflader, sneklædte områder, klippelandskaber, græsbaner og endda ujævnt terræn.

Egenskaber ved Mercedes-Benz GLE-klassen

Design

Mercedes-Benz GLE-klassen er efterfølgeren til Mercedes M-klassen. Denne mellemstørrelse SUV er den sande definition af pålidelighed og komfort. Den er smukt designet for at skille sig ud fra sine nære konkurrenter i denne kategori. Du kan endda opdatere dette terrængående bæst, så det passer bedst muligt til din smag og dine præferencer.
Den mellemstore SUV leveres med 19-tommers dobbelte 5-egede hjul med dobbelte 5-spors hjul, der er ideelle til alle terræner. Men du kan stadig ændre hjulene til 20-tommer twin 5-spoke eller 21-tommer AMG multispokefælge fra AMG. Oven i købet leveres den med tagrælinger i aluminium og projektionslamper med logo i sidespejlene. Det udvendige design er også fremragende og attraktivt for øjet.
Selv om Mercedes GLE-klassen er en mellemstor SUV, er den ret rummelig og har plads til 5 passagerer. Desuden har den et rummeligt lastrum til opbevaring af dine ejendele. Nappa-læderet, metaller giver dig en fornemmelse af luksus, som findes i de fleste Mercedes.
Andre luksuriøse funktioner omfatter opvarmede forsæder, armlæn og en midterkonsol af høj kvalitet. Disse funktioner lader dig nyde kørslen i din SUV, uanset om du kører i kolde områder i Canada eller sandede områder i Egypten. Uanset hvor du befinder dig, har du både komfort og ydeevne til rådighed.

  Jaguar VS Mercedes Pålidelighed

Ydelse

Når vi taler om ydeevne, er GLE-klassens mellemstore SUV en større version af E-klassen, som er kendt for sin enestående ydeevne. Så du skal forvente intet mindre end fremragende præstationer, når det gælder Mercedes GLE-klassen.
Denne SUV i mellemstørrelse er udstyret med en 2,0 liter inline-4 turbomotor og en 9G-Tronic automatgearkasse med skiftepadler. Derudover har GLE-klassen et imponerende 4Matic AWD-system, der kan cruise på ay terræn uden megen modstand. Den har også ECO start/stop-systemet, der også letter førerens arbejde.

Luksus

Når det gælder luksus, er Mercedes-Benz GLE-klassen ikke blevet udeladt. Denne mellemstørrelse SUV er virkelig komfortabel med masser af avancerede funktioner. Du vil elske forsæderne, da de ikke kun er opvarmede, men også elektriske, ventilerede og med hukommelse for førersædet. Forsæderne er endda multikonturerede og har en massagefunktion.
Ud over de luksuriøse og beroligende forsæder kan GLE-klassen også prale af en infrarød fjernbetjent åbning og lukning af vinduer, automatisk klimaanlæg med to zoner, keyless-go, udtrækkeligt bagagebagagedække, skydetag, 3 års Mercedes Me Connect-tjenester og meget mere. Disse funktioner og meget mere hjælper dig med at få komfort, selv når du kører på vanskelige landskaber.

Multimedie

Når det gælder underholdning eller multimediefunktioner, har denne SUV masser af dem, så du kan holde dig beskæftiget, mens du kører ned ad en ensom dal. Den har en 12,3″ touchscreen multimediedisplay og touchpad-controller. Du vil blive overrasket over stemmestyringen med naturlig sprogforståelse.
Andre bemærkelsesværdige multimediefunktioner omfatter Bluetooth-lydstreaming, håndfri Bluetooth-grænseflade, MB-navigation, touch-kontrolknapper på rattet, fem USB-C-porte og meget mere. Du har også valgfrie funktioner som et Burmester-surroundsystem, TuneIn-radio, Wi-Fi i bilen og meget mere.

  Hvad er den ypperste Mercedes SUV?

Sikkerhed

En ting, som Mercedes ikke tager let på i alle sine bilmodeller, er sikkerhed. Mercedes-Benz GLE-klassen er måske ikke den mest avancerede Mercedes SUV på vejen, men den er meget sikker. Takket være funktioner som opmærksomhedsassistent, aktiv bremseassistent, blindspotsassistent, Pre-Safe og sidevindsassistent.
Du har også Mercedes-Benz nødopkaldsservice, Parktronic med aktiv parkeringsassistent, elektronisk stabilitetsprogram, avanceret dæktryksovervågningssystem, tyverialarm med fjernbetjent panikfunktion og aktiv vognbaneassistent. Disse og mange andre sikkerhedsfunktioner sikrer, at du altid rejser sikkert.

Pris

Med alle de fantastiske funktioner, som Mercedes-Benz GLE-klassen tilbyder, er det nemt at se, hvorfor startprisen er lige over 57.000 kr. Afhængigt af model og årgang skal du måske betale over 114.000 kr. Alt i alt er dette en værdig, pålidelig og luksuriøs 4Matic AWD SUV i mellemstørrelse fra Mercedes.

Garanti

Som mange andre luksusbilmærker på markedet tilbyder Mercedes også en garanti på 4 år eller 40.000 miles. Denne garanti dækker også fire fabriksforudsete vedligeholdelsesydelser. Derfor vil reparations- og vedligeholdelsesomkostningerne i denne periode ikke være så høje, som når garantien udløber.

Flere spørgsmål om at køre en Mercedes med AWD

Hvilken firehjulstrukket Mercedes har den bedste brændstoføkonomi?

Nogle købere finder det svært at vælge en Mercedes-Benz med AWD på grund af brændstoføkonomien. Det skyldes, at AWD-systemet sender kraft til alle fire hjul og ender med at bruge mere brændstof. Men A-Klassen med AWD vil have den bedste brændstoføkonomi, når det kommer til AWD-biler.

  Hvilken Mercedes-Benz SUV har massagesæder?

Er Mercedes 4-Matic AWD god i sne?

Ja, det er den. Mercedes 4-Matic firehjulstræk er fantastisk til sne og vintervejr. Det skyldes, at Mercedes-Benz’ AWD-system giver et godt vejgreb på isglatte veje. Du kan køre i vished om, at du er sikker, og at bilen ikke bliver ukontrollerbar.

Hvordan ved jeg, om min Mercedes-model har 4-Matic-firehjulstræk?

Det er lige så enkelt at vide, om din Mercedes er 4-Matic eller ej, som blot at se på dækkene. Den bedste måde at finde ud af det på er ved at kigge på bagsiden af din bil på bagagerummet efter et skilt, der angiver “4-Matic”. Hvis der ikke er et badge, der angiver 4-Matic, betyder det, at din bil er baghjulstrukket og ikke med firehjulstræk.

GLE tilbyder det bedste

Den bedste firehjulstrukne Mercedes-Benz er Mercedes GLE-klassen 4matic AWD mid-size SUV. Denne bil er ikke kun sikker at køre i alle terræner, men den er også komfortabel og luksuriøs. Med en startpris på ca. 57.000 kr. er dette et godt tilbud fra det trestjernede luksusmærke.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z