Hvad er bedst – Infiniti eller Mercedes?

Hvad er bedst - Infiniti eller Mercedes?

Mercedes og Infiniti producerer enestående luksusbiler. Men hvilket mærke er det bedste, når de sammenlignes direkte?
Hvilken bil der er bedst mellem Mercedes-Benz og Infiniti afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du ønsker luksus, klasse og komfort, er Mercedes den bedre bil. Men hvis du er på udkig efter en prisbillig, men pålidelig luksusbil, vil Infiniti tage dagen.
Både Infiniti og Mercedes-Benz tilbyder nogle af de bedste luksusbiler på markedet. Infiniti er dog ikke i nærheden af Mercedes-Benz. På trods af at Infiniti har et par modeller, der kan sammenlignes med nogle Mercedes-biler, er Mercedes langt foran med hensyn til teknik, komfort og sikkerhed.
Desuden har Mercedes flere bilmodeller som S-klasse, SLS-Klasse, GLS-Klasse og G-Klasse, som ikke kan sammenlignes med Infiniti. Derudover er Mercedes AMG-versioner uden for denne verden sammenlignet med nogle Infiniti-modeller.
Men hvis vi ser på nogle sammenlignelige modeller, head-to-head, kan det japanske luksusmærke Infiniti give det tyske kraftcenter kamp til stregen.
For at gøre det nemt at vælge den bedste bil har vi besluttet at sammenligne to forskellige modeller fra begge mærker. Vi vil sammenligne Infiniti Q50 vs. Mercedes-Benz C-Klasse og Infiniti Q70 vs. Mercedes-Benz E-klasse. Ud fra denne sammenligning vil du kunne se, hvilken bil der er bedst i hvilken kategori.

Infiniti Q50 vs. Mercedes-Benz C-Klasse

Design

Både Infiniti 250 og Mercedes-Benz C-Klasse er smukt designet. Køberne vil have forskellige farver og trim at vælge imellem. Men når det kommer til det ydre, har Infiniti Q50 en lille fordel over Mercedes-Benz C-Klasse, som ikke er så tiltalende som andre Mercedes-modeller.
Med hensyn til interiøret udstråler begge biler luksus og komfort med højteknologiske funktioner. Ikke desto mindre har Mercedes en lille fordel over Infiniti, da den er mere intuitiv med mere luksuriøse funktioner. Det eneste negative ved C-Klassen, når det gælder interiøret, er dens Artico-polstring, der føles “plastickagtig”.

  Hvilken tysk bil er den mest pålidelige

Ydeevne

Infiniti Q50 leveres med en 3,0-liters twin-turbo V6-gasmotor med dobbelt turbo, mens Mercedes-Benz C-Klasse er udstyret med en 2,0-liters 4-cylindret motor. Mercedes-motoren er ret kraftig, da den yder 241 hk @ 5550 o/min, mens Infiniti leverer 208 hk @ 5500 o/min. Desuden har begge køretøjer et RWD-system.
Infiniti Q50 har en større brændstoftank, der kan rumme 20 gallon, mens Mercedes-Benz C-Klasse har en lidt mindre brændstoftank, der kan rumme op til 17,4 gallon. Men med hensyn til brændstofeffektivitet er C-Klassen bedre med en mpg på 24, sammenlignet med Infiniti’s 23 mpg.

Komfort

Som sædvanlig har Mercedes-Benz en lille fordel over Infiniti, når det gælder komfort og luksus. Uanset hvad har begge disse sedaner en siddepladskapacitet på fem personer, hvilket er standard. Når det kommer til plads, er Infiniti lidt større og mere rummelig end en Benz C-klasse. Dette omfatter også bagagerumskapacitet, da Q50 har 500 liter bagagerum, mens C-Klassen har 434 liter.

Sikkerhed

Som luksusbiler er begge disse modeller meget sikre og har fået den maksimale ANCAP-sikkerhedsklassificering på fem stjerner. Nogle af de sikkerhedsfunktioner, som begge disse biler kan prale af, er blinde vinkler, kollisioner fremad og automatisk nødbremsning. Mercedes har dog en fordel med sin PRE-Safe-teknologi, som er enestående.

Pris

Begge disse biler er i samme prisklasse. Infiniti Q50 koster omkring 80.000 dollars, mens Mercedes-Benz C-klasseprisen varierer mellem 63.500 dollars og 160.000 dollars, afhængigt af karrosseri og model, du vælger. Samlet set ligger C-Klassen lidt i den højere ende.

Infiniti Q70 vs. Mercedes-Benz E-Klasse

Design

Mercedes-Benz E-Klasse har en bedre udvendig karosseri end Infiniti Q70. De er dog begge lange og smukt designet. Q70 er noget længere, da den har en længde på 196,1 i forhold til E-Klassens længde på 193,8.
Når det kommer til interiøret, emmer begge disse biler af luksus og overdådighed. De er også rummelige med en plads til fem personer. Ligesom i den foregående sammenligning har Infiniti et større interiør og et stort lastrum. Men i forhold til klassen er Mercedes’ funktioner mere sofistikerede, hvilket giver den en lille fordel.

  Hvilke Mercedes er produceret i USA?

Ydelser

Infiniti Q70 er noget mere kraftfuld end Mercedes E-klasse. Takket være dens kraftige 3,7-liters V6-gasmotor, der yder 330 hk @ 7000 o/min. På den anden side er Mercedes udstyret med en 2,0-liters turbo inline-4-gasmotor, der yder 255 hk @ 5800 o/min.
Begge disse køretøjer er også udstyret med baghjulstræk. Når det gælder gearkassen, har Mercedes E-klasse en 9-trins automatgearkasse sammenlignet med Infiniti Q70’s 7-trins gearkasse. Derudover er E-Klassen mere brændstoføkonomisk med en kombineret mpg på 25, mens Q70 har en kombineret 21 mpg.

Komfort

Som tidligere nævnt har Infiniti Q70 en større kabine og et større lastrum end E-Klassen. Ikke desto mindre er begge disse luksusbiler komfortable med højteknologiske funktioner, der vil gøre passagererne glade. Mercedes-Benz E-Klasse føles dog mere klassisk og luksuriøs end Infiniti Q70.

Sikkerhed

En af de ting, som du ikke skal bekymre dig om, når det gælder Infiniti eller Mercedes, er deres sikkerhedsvurderinger. Begge disse modeller er højt vurderet med hensyn til sikkerhed. Nogle af de sikkerhedsfunktioner, de deler, omfatter bremseassistent, dæktryksmåler, blindspotmonitor og bakkamera.

Pris

Mercedes-Benz E-Klasse er lidt dyrere end Infiniti Q70. Denne tyske luksusbil starter omkring 71.500 kroner, mens den japanske luksusbil koster omkring 52.500 kroner.

Mercedes vs. Infiniti

Hvilken foretrækker du – Mercedes eller Infiniti?

Når det kommer til luksus, komfort og klasse, er Mercedes det bedste valg. Men hvis du ønsker kvalitet og pålidelighed i en mere overkommelig luksusbil, er Infiniti det bedre valg. Samlet set er Mercedes det bedste valg, da de fleste af deres biler er holdbare og holder længere end Infiniti-biler.

  Hvilken Mercedes SUV er den mest støjsvage SUV?

Hvilken bil er dyrere at vedligeholde – Mercedes eller Infiniti?

Selv om Infiniti-biler er lidt billigere end Mercedes, skal du ikke lade dig narre af, at de er billige at vedligeholde. Disse biler er nemlig også dyre at vedligeholde. Mercedes-køretøjer er dog lidt dyrere at vedligeholde end Infiniti på grund af deres dyre reservedele.

Laver Mercedes Infiniti?

Nej, Mercedes laver ikke Infiniti. Infiniti fremstilles af det japanske bilfirma Nissan. Nissan Motor Co. har produceret Nissans luksusbil, Infiniti, siden 1985.

Hvorfor anses Infiniti for at være et luksusmærke?

Infiniti betragtes som et luksusmærke, fordi alt, hvad de laver, er luksuriøst. Mærket leverer førsteklasses, pålidelige, komfortable og behagelige køretøjer. Desuden ser og føles de biler, de producerer, luksuriøse ud og føles luksuriøse. Derfor bliver de normalt sammenlignet med mærker som Mercedes-Benz, Audi, BMW, Acura og Lexus.

Endelig dom

Hvis du ønsker en prestigefyldt, luksuriøs, sikker og holdbar luksusbil, skal du vælge Mercedes-Benz. Men hvis du er på udkig efter en prisbillig, komfortabel og pålidelig luksusbil, skal du vælge Infiniti. Infiniti er også billigere at reparere end Mercedes-Benz. Mercedes-Benz er dog et velrenommeret navn og en bil med klasse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z