Hvilke Mercedes er produceret i USA?

Hvilke Mercedes er produceret i USA?

Selv om Mercedes-Benz er en tysk bilproducent, bygges deres biler på fabrikker i hele verden, herunder i USA.
De Mercedes-Benz-modeller, der bygges i USA, er Mercedes-Benz GLE SUV, GLE Coupé, C-Klasse og GLS-SUV. Disse biler bygges på Mercedes’ produktionsanlæg i Tuscaloosa, Alabama. Fabrikken blev annonceret i 1993, og den officielle produktion startede i 1997.
Udover de Mercedes-Benz-modeller, som vi har fremhævet ovenfor, har fabrikken også tidligere fremstillet nogle andre modeller. Disse omfatter Mercedes CL-klasse, CLS-Klasse, E-klasse og S-klasse. Selv om disse modeller ikke længere produceres på denne fabrik, ønsker Mercedes at tilføje EQ-modellen til sin produktion der.
Her er nogle af de Mercedes-modeller, der bygges i USA i dag:

Mercedes-Benz C-Klasse

Mercedes-Benz C-Klasse er en af de bedste Mercedes-modeller på markedet. Bilen fås i tre forskellige karrosseriformer, hvilket giver køberne forskellige muligheder. Derudover har den en exceptionel benzinøkonomi, hvilket er en af de største grunde til, at folk foretrækker den frem for andre små luksusbiler.
Når du sammenligner C-klassen med andre små luksusbiler i dens klasse, vil du opdage, at den har det bedste interiør og en af de mest glatte kørsler. Med hensyn til teknologi og komfort er den langt foran sine konkurrenter. Den har dog begrænsede bagsæder.
Hvis du er på et budget og ikke har råd til de mere luksuriøse og meget avancerede E-Klasse- eller S-Klasse-modeller, er C-Klassen det bedste køb. Du har også mulighed for at vælge en standard C-Klasse-model eller AMG-versionen. Gennemsnitsprisen på C-Klassen ligger på omkring 41.600 kr.

  Mercedes-Benz SL500 Problemer

Mercedes-Benz GLE SUV

En af de populære Mercedes-modeller, der fremstilles på den amerikanske fabrik, er Mercedes-Benz GLE SUV’en. Dette er en perfekt SUV til familie eller off-road-aktiviteter. Den har en passagerkapacitet på fem med mulighed for syv passagerer. Gennemsnitsprisen for Mercedes GLE SUV’en ligger på omkring 57.000 dollars.
Mercedes-Benz GLE 4Matic SUV’en har en 9G-Tronic 9-trins gearkasse med 9 gear. Derudover har den en 2,0-liters inline-4 turbo-motor med 2,0 liter, der yder op til 255 hk og kan accelerere fra 0 til 60 mph på 7,1 sekunder. Med en lastekapacitet på mellem 33,3 og 74,9 kubikfod er dette en perfekt bil til en familie.
Som sædvanlig kan SUV’en prale af en række avancerede funktioner, der gør den sjov at køre. Den er også sikker, da den leveres med PRE-SAFE, opmærksomhedsassistenter, aktiv afstandsassistent, aktiv bremseassistent, blindvinkelassistent og mange andre sikkerhedsfunktioner.

Mercedes-Benz GLS SUV

Mercedes-Benz GLS SUV er som en storebror til Mercedes GLE SUV’en. GLE har svungne kurver og en skrå bagklap, mens GLS har dette og meget mere. GLS har en lidt højere højde og er ni tommer længere end GLE.
Ligesom GLE er denne SUV også fremstillet i USA og producerer en diesel- og en benzinvariant. Gasmotoren er på 2999 cc, mens dieselmotoren er på 2925 cc. GLS 45O 4mtic har en 3,0-liters turbo inline-6-motor med en 9-trins automatgearkasse.
Mercedes-Benz GLS SUV’en er udstyret med et firehjulstræk og er ideel til alle terræner med inddragelse af sne, mudder og stenede overflader. Mercedes-Benz GLS 450 4Matic har en gennemsnitspris på 75.000 kroner, mens GLS 580 4Matic har en gennemsnitspris på 98.000 kroner.

  Er Mercedes stadig fremstillet i Tyskland?

Mercedes-Benz GLE Coupé

Hvis du ikke er interesseret i Mercedes-Benz GLE SUV’en, kan du også vælge Mercedes-Benz GLE Coupe. Dette er en af de smukkeste coupéer, som du vil støde på. Det er en kombination af en coupé og en SUV i AMG-form. Den har også et sporty look, som appellerer til alle slags bilister.
Mercedes-Benz GLE Coupé er udstyret med en 3,0-liters turboladet inline-6-motor med turbolader. Den har en 9-trins automatgearkasse og et firehjulstrækssystem. Selv om denne SUV coupé er kompakt, er den stadig rummelig. Og som de fleste Mercedes-modeller leveres denne enhed med et panoramasoltag.
Andre topfunktioner i Mercedes-Benz GLE Coupé er et 48-volts mild-hybridsystem, 21,5-tommers AMG twin femspakshjul med dobbelte fem eger, LED-højdepunkter og projektorer med logo i sidespejlene. GLE Coupé er også en 5-sæders bil med et komfortabelt og stilfuldt interiør. Gennemsnitsprisen for denne SUV coupé ligger på omkring 76.000 dollars.

FAQ om Mercedes rundt om i verden

#### Hvilke Mercedes-modeller er fremstillet i Tyskland?
Da Mercedes-Benz er et tysk mærke, er de fleste af Mercedes-Benz’ bilmodeller fremstillet i Tyskland. Virksomheden har forskellige fabrikker over hele landet, som fremstiller forskellige bilmærker og modeller. Nogle af de Mercedes-modeller, der fremstilles i Tyskland, omfatter Mercedes A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, CLS, GLC, GLC Coupé, E-Klasse, SL, GLA, S-Klasse, Mercedes-AMG GT og Maybach.

Hvor fremstilles Mercedes C-Klasse?

Mercedes-Benz C-Klasse fremstilles i Tyskland og mange andre lande. I Tyskland fremstilles den på fabrikkerne i Bremen og Sindelfingen. Denne model fremstilles dog også i East London (Sydafrika), Tuscaloosa (USA) og Iracemápolis (Brasilien). Alle disse fabrikker fremstiller Mercedes-Benz W205 C-Klasse-modellen.

  Mercedes-leasing VS. Køb

Er Merce

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z