Er Suzuki Baleno en god bil?

Suzuki Baleno

Suzuki laver nogle af de bedste mainstream-biler på markedet. Suzuki Baleno er en af de bedste familiebybiler fra dette mærke. Bilen er elegant, effektiv, rummelig og komfortabel. Men er Suzuki Baleno en god bil?

Suzuki Baleno er en vidunderlig bil, da den er rummelig, økonomisk, sjov at køre, sikker, pålidelig og til at betale. Men hvis man er på udkig efter en high-end hatchback med luksuriøse funktioner og fremragende præstationer, skal man nok kigge væk.

Læs også: Suzuki Baleno problemer.

Historien om Suzuki Baleno

Suzuki Baleno er en subkompakt bil fremstillet af Suzuki. I modsætning til de fleste Suzuki-modeller, der fremstilles i Japan, er Baleno fremstillet i Indien. Denne bil omtales også som Toyota Glanza i Indien og Toyota Starlet i Afrika. Før Suzuki navngav denne bil Baleno, var den kendt som Cultus Crescent på mange markeder.

Tidligere blev Suzuki Baleno solgt i forskellige karrosserikonfigurationer, herunder en stationcar, sedan og en 3-dørs hatchback. Men siden 2015 er denne bil blevet solgt som en 5-dørs hatchback. Bemærk, at denne bil er blevet markedsført hos Toyota-forhandleren i Indien som Toyota Glanza siden 2019 og som Toyota Starlet i forskellige afrikanske lande siden 2020.

Egenskaber ved Suzuki Baleno

Udseende

Den nyeste Suzuki Baleno-model er velbygget og elegant. Takket være funktioner som alufælge, justerbare forlygter, tågeforlygter, kromgrill og meget mere. Interiøret er også rummeligt og velbygget med udstyr som læderrat, højdejusterbart førersæde, stofindtræk og meget mere.

Men de funktioner, der skiller sig ud fra denne familiebil, er 360-view-kameraet, head-up-displayet, næste generation af Suzuki Connect og SmartPlay Pro+. Desuden har denne bil en akselafstand på 99,2 tommer, en længde på 157,1 tommer, en bredde på 68,7 tommer og en højde på 59,1 tommer.

  Er Suzuki Splash en god bil?

Ydeevne

Suzuki Baleno er baseret på en række benzinmotorer i K-serien, herunder en trecylindret 1,0-liters Boosterjet turboladet motor med direkte indsprøjtning, en firecylindret 1,25-liters Dualjet motor med dobbelt indsprøjtning, som også tilbydes med en mild hybrid SHVS-teknologi, og en 1,2-liters traditionel benzin- og mild hybridmotor, der hovedsageligt leveres til det indiske marked.

Desuden tilbyder Suzuki også en sportsversion af Baleno, som kommer med avanceret sportsteknologi og de nyeste funktioner. Sportsversionen leveres med en 1,8-liters motor, der yder op til 121 hk. Denne bil kan også accelerere fra 0 til 100 km/t på mindre end 11,2 sekunder.

Komfort og bagagerum

Den ældre Suzuki Baleno-model var den første hatchback, Suzuki lavede. Uanset om du vælger den gamle eller den nye Suzuki Baleno, vil du stadig få det komfortabelt, da de begge har en rummelig kabine. Den nyeste Suzuki Baleno med 5-dørs hatchback har plads til op til fem personer.

Derudover er denne bil praktisk og leveres med et lastrum på 320 til 355 liter. Dette rum kan dog udvides op til 756 liter med bagsæderne foldet ned. Med en sådan lastkapacitet er denne bil fantastisk til både korte og lange rejser.

Brændstofeffektivitet

Suzuki Baleno er en effektiv bil. Den har en brændstofeffektivitet på mellem 44,6 mpg og 52,4 mpg. Det er fremragende i betragtning af, at Suzuki Baleno er en familiebil til byen. Som et resultat vil ejeren bruge færre penge på brændstof.

  Suzuki Ignis - Almindelige problemer & fejl

Sikkerhed

Når det gælder sikkerhed, er Suzuki Baleno ikke en af de sikreste biler i sin klasse. Ikke desto mindre. Den er stadig sikker og god for både voksne og børn. Takket være sikkerhedsfunktioner som elektronisk stabilitetsprogram, ISOFIX-barnesædeforankringer, selepåmindelse, seks airbags, hill hold assist og parkeringsassistentsensorer bagpå.

Pris

Suzuki Baleno er en prisbillig hatchback med fascinerende funktioner. Denne bil har en startpris på $1632, som går op til $20.100. Det er billigere end de fleste af dens rivaler. På samme måde kan brugte Suzuki Baleno-modeller fås helt ned til 8.730 dollars. Derfor er dette en meget overkommelig bil.

FAQ

Er Suzuki Baleno værd at købe?

Det afhænger af, hvad du leder efter. Hvis du er på udkig efter en subkompakt, rummelig, vedligeholdelsesvenlig, pålidelig og praktisk bybil til familien, så er dette en fantastisk bil. Hvis du derimod ønsker en højtydende, avanceret, sikker og luksuriøs hatchback, så skal du kigge et andet sted hen.

Hvad er de almindelige problemer med Suzuki Baleno?

Suzuki Baleno er en vidunderlig subkompakt bil med masser af fascinerende funktioner. Men den har også flere problemer, som interesserede ejere bør kende til. Nogle af disse problemer er forbundet med motoren, transmissionen, affjedringen, bremserne og det elektriske system.

Er Suzuki Baleno en god daglig chauffør?

Ja, Suzuki Baleno er en god daglig chauffør. Det skyldes, at denne hatchback er kompakt, billig i drift, brændstofeffektiv og til at betale. Det betyder, at det ikke koster brugeren noget, hvis de bruger den dagligt. Desuden er det ikke noget problem at parkere på offentlige parkeringspladser eller køre i trafikken på grund af dens kompakte design.

  Suzuki Baleno - Almindelige problemer & fejl

Hvilke biler ligner Suzuki Baleno?

Suzuki Baleno er en fremragende subkompakt hatchback med masser af fantastiske funktioner. Alligevel har denne bil en masse konkurrence, der giver interesserede købere mulighed for at vælge mellem en række forskellige. Nogle af dens nærmeste rivaler er Toyota Glanza, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Tata Altroz, Holden Astra og Honda Jazz.

Er Suzuki Baleno god til lange rejser?

Ja, Suzuki Baleno er fantastisk til lange ture, fordi den er praktisk, rummelig og har fremragende køreegenskaber. Selv om den er bygget til bykørsel, er Suzuki Baleno endnu mere effektiv på motorvejen, og den har en komfortabel kabine. Det rummelige bagagerum sikrer, at brugerne har nok bagage med på turen.

Sammenfatning

Suzuki Baleno er en af de fineste Suzuki-modeller, der er lavet uden for Japan. Denne familiebybil er godt lavet med en rummelig kabine og et tiltalende design. Den er også effektiv, pålidelig, sikker og billig at vedligeholde. Men den har også flere problemer, som kan undgås med god pleje og vedligeholdelse.

Alt i alt er Suzuki Baleno en god bil, som giver meget værdi for pengene.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z