Er Polestar en god bil til en høj person

Høje mennesker har et helt andet sæt prioriteter, som de skal være opmærksomme på, når de køber en ny bil. Selv om du måske er interesseret i en subkompakt hatchback uden at tænke over, om du vil passe ind eller ej, vil en højere person næsten altid være trang i en sådan bil.

I betragtning af at EV’er stiger kraftigt i popularitet på det seneste, selv om der ikke er mange af dem på markedet, er det rimeligt at overveje at købe Polestar 2 både som en kortere og en højere bilist. Modellen virker trods alt ret Volvo-agtig, hvilket betyder, at den burde tilbyde en overflod af plads, ligesom de fleste Volvo’er gør.

Det er faktisk tilfældet med Polestar 2, for den kan sagtens rumme både højere og kortere førere. Interiørdesignet er lidt tungt på midterkonsollen, som er ret høj og kraftig, hvilket kan hæmme benkomforten på længere ture, men de fleste fora på nettet mener, at det ikke er et problem.

Polestar 2 leveres med komfortable sæder, der er multi-vejs justerbare ligesom rattet, hvilket betyder, at du kan ændre kørestillingen for at finde den rigtige pasform for dig. Resten af Polestar 2 er også stor og rummelig, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om pladsen.

Polestar 2 – et overblik

Polestar 2 er den første ægte serieproducerede Polestar-model nogensinde, hvilket betyder, at Polestar har sørget for, at deres banebrydende bil er alt det, som alle håbede på, at den skulle være. Den ser flot ud både indvendigt og udvendigt, byder på masser af plads, masser af smarte og avancerede gadgets og teknologi, samtidig med at den har en stor rækkevidde.

  Hvor længe holder Polestar-batteriet?

Polestar 2 bruger et 75 kWh-batteri til modellen med lang rækkevidde, men der findes også et mindre 68 kWh-batteri til de billigere modeller. De mest kraftfulde modeller har en effekt på omkring 300 kW, mens de mindst kraftfulde modeller ligger i området 165-170 kW.

Bilen leveres også med en lidt hævet kørestilling, som favoriserer større førere, fordi det gør bilen lidt mere tilgængelig og lettere for knæene. Bilen starter ved 38.400 dollars, hvilket placerer den direkte mod Tesla Model 3.

Polestar 2 er en sjov bil at køre, fordi den pakker det meste af sin vægt nedad. Polestar 2-modellen med lang rækkevidde er god til omkring 270 miles på en enkelt opladning, mens det tager omkring en halv time at lade den op fra 10 % til 80 % via en 140 kW hurtigoplader.

Polestar 2 – Plads og komfort

Hvis du er en længere bilist, bør du kunne opnå en forholdsvis komfortabel kørestilling med Polestar 2, da bilen tilbyder masser af justeringsmuligheder både med sæderne og rattet. Dørene åbner bredt, hvilket betyder, at det er både nemt og indbydende at komme ind i Polestar 2.

Alle de udbudte sæder er lige store og rummelige bortset fra det bageste midtersæde, som ikke er helt så indbydende for større passagerer. Det kommer ikke som nogen overraskelse, for sådan er de fleste midterste sæder bagtil. Bilen er bred, men ikke overdrevet bred, hvilket betyder, at det burde være en leg at køre gennem byen eller smalle gader.

Polestar 2 er 100 % fokuseret på komfort, hvilket betyder, at affjedringsopsætningen er blød og ensartet. Det overordnede udsyn er også godt, fordi kørestillingen er lidt højere end normalt, og alle vinduer er store, og den overordnede form er ret kasseformet.

  Hvor meget øger en Polestar din elregning

Konkurrencen – Tesla Model 3, Hyundai IONIQ, Kia EV6

Polestar placerede Polestar 2 inden for det vel nok mest konkurrenceprægede EV-segment, fordi den konkurrerer direkte med Tesla Model 3, Hyundai IONIQ og den kommende Kia EV6. Alle tre af disse biler tilbyder lidt forskellige kvaliteter, som vi nu vil sammenligne.

Model 3 er det mest bekvemme og mest populære valg i flokken, samtidig med at den også er den mest sporty at køre. Du er i stand til at drage fordel af Teslas pålidelige supercharger-netværk, og Performance-versionen er den mest potente af dem alle.

Hyundai IONIQ er den mest byorienterede bil af partiet, mens Kia EV6 ligger et sted mellem IONIQ og Tesla Model 3, hvad angår sportslighed og spænding. Polestar 2 er måske den mest komfortable bil af dem alle, mens Model 3 er den bedste samlede mulighed, fordi Tesla’erne er så nemme at leve med.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe Polestar 2?

Hvis du er interesseret i at købe en EV generelt, og du elsker Volvo-biler, er Polestar 2 en perfekt bil for dig. Med en maksimal rækkevidde på 270 miles er Polestar længerevarende end modellen, samtidig med at den også er mere komfortabel.

Det udvendige design er måske en smule kasseagtigt og fantasiløst for nogle, men det fungerer helt sikkert for det meste. Alt i alt bør du købe Polestar 2, hvis du mener, at den kan opfylde dine daglige behov, og hvis du kan lide den indvendige og udvendige stil og teknologien.

Hvad gør en god EV til en god EV?

Med næsten alle mærker derude, der kommer med deres version af en EV, er det nyttigt at diskutere, hvad der gør en god EV generelt set til en god EV. Først og fremmest må den ikke koste for mange penge, for elbiler koster allerede nu betydeligt mere end en tilsvarende bil med motor.

  Hvilken er bedst: Polestar eller Tesla?

Bilen skal også se godt ud både indvendigt og udvendigt, fordi EV-segmentet er fyldt med interessante og innovative designbeslutninger. Den skal kunne tilbyde både hurtige accelerationstider, hurtige opladningstider og masser af rækkevidde uden at føles usofistikeret eller alt for vanskelig at køre.

Skal jeg købe en plug-in hybrid frem for en EV?

En plug-in hybridbil er lavet til dem, der endnu ikke er klar til at gå over til en elbil, hvilket betyder, at de tjener som et springbræt. Når det er sagt, bør du købe en plug-in hybrid frem for en elbil, hvis du ikke er klar til en elbil endnu, men ønsker at prøve kræfter med den.

Hvis du derimod allerede er klar over, hvad der kræves for at eje en elbil, og du mener, at du kan og vil det, bør du hoppe direkte over på en elbil og glemme alt om en plug-in hybridbil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z