Er Aiways en god bil til en høj person

De fleste store elbiler koster i dag mange penge og er derfor uopnåelige for den gennemsnitlige kunde. Biler som Mercedes Benz EQS og Lucid Air tilbyder overlegne mængder af plads til både de forreste og de bageste passagerer, men Lucid Air starter ved næsten 80.000 dollars, mens EQS starter ved 102.310 dollars.

Som sådan koster biler som Chevy Bolt eller Honda e mellem 33.000 og 38.000 dollars, men de er ikke helt så rummelige for større førere. Det bedste værditilbud ud af de helt elektriske biler er Aiways U5, hvis du ønsker at maksimere pladsen og minimere omkostningerne.

U5 er positioneret som en mellemstor SUV/crossover, hvilket betyder, at den tilbyder en overflod af plads til både bag- og forsædepassagerer. Benpladsen er især stor, da U5 tilbyder en længere akselafstand sammenlignet med biler som VW ID .4.

Alt i alt er U5 et godt valg for en højere fører, fordi den tilbyder masser af hoved- og benplads. Bagagerummet er også anstændigt, men det er værd at nævne, at de sikkerhedsklassificeringer, der er forbundet med U5, ikke er førende i klassen på nogen måde.

Aiways U5 – Et godt værditilbud

Det nuværende EV-marked er fyldt med fantastiske muligheder, men de fleste af disse muligheder ligger langt over, hvad nogen af os har råd til i øjeblikket. Der er et par relativt overkommelige biler som Kia EV6, Hyundai Ioniq eller VW ID .4, men de er faktisk kompromitterede muligheder for mange mennesker.

Stort set alle ville have glæde af biler som Tesla Model S eller Audi e-Tron GT, men disse er ofte for dyre. Som sådan er det svært at finde en god værdiorienteret EV i disse dage, hvis du ønsker en større bil, der tilbyder et øget niveau af både plads og komfort.

  Aiways vs Porsche - hvad er bedst?

Det er stadig en ret dyr opgave at designe en EV, hvilket betyder, at de fleste EV’er i dag koster alt for mange penge. Det er her, Aiways U5 kommer ind i billedet, da den tilbyder meget værdi for pengene, så meget at den næppe kan matches af nogen anden eksisterende EV derude.

Alle U5-modeller leveres med en enkeltmotor med en effekt på 150 kW (210 hk), som skulle give dig omkring 250 miles mellem opladningerne. Dette er muligt med et 63 kWh-batteri, der kan oplades fra 20 % til 80 % på lidt over 30 minutter, hvis du støder på en hurtig DC-oplader.

Grunde til at overveje at købe Aiways U5

Forestil dig selv som sælger, du skal sælge et produkt ved at fremhæve alle dets fordele i forhold til konkurrenterne og få kunden til at overveje at købe bilen. Dette er ret tricky, hvis du ikke er klar over, hvad den potentielle kunde ønsker sig af en bil, men Aiways U5 er en fantastisk all-arounder, så du kan bruge det til din fordel.

For det første er U5 en SUV/Crossover, og det er det mest populære bilsegment af dem alle i øjeblikket. SUV’er/crossovers er eftertragtede over hele linjen, hvilket betyder, at de sælges ofte, og det er noget, du gerne vil have, hvis du ikke ønsker at beholde bilen for evigt.

Desuden tilbyder U5 klassens bedste pladsforhold til både passagerer og lastrum. Den kommer også med alle de klokker og fløjter, som man kan forvente af en EV fra det 21. århundrede. De indvendige materialer, der er anvendt i U5, føles både førsteklasses og robuste, hvilket naturligvis er en god ting.

  Er en Aiways et godt valg for hundeejere?

U5 har også en hævet kørestilling, som sikrer et godt udsyn hele vejen rundt. En særlig funktion, som U5 tilbyder, er et sæt kameraer, der overvåger din kørsel hele tiden for at sikre, at du er opmærksom på vejen, og for at den kinesiske regering kan udspionere dig.

Grunde til ikke at overveje at købe Aiways U5

Køb af ny bil i disse dage er drevet af både ønske og behov, og det er noget, som U5 ikke kan tilbyde, da Aiways-mærket nyder lidt til ingen brand appeal udover de åbenlyse værdifordele. Det kan gøre det vanskeligt at sælge bilen senere hen, og det rejser også spørgsmålet om, hvor let det vil være at servicere og vedligeholde bilen.

Det største problem med U5 er imidlertid den mangelfulde sikkerhed. Europas førende organisation for bilcrashtest, Euro NCAP, testede U5, men det lykkedes kun at give U5 en 3-stjernet sikkerhedsvurdering, hvilket er ret ringe for en 2020-bil.

Der er mange ubekendte omkring mærket i øjeblikket, og det er derfor, at så mange mennesker ikke er interesseret i at købe bilen. Uanset hvad, må vi vente og se, hvordan nyere Aiways-modeller vil klare sig i fremtiden.

FAQ-sektion

Hvem ejer Aiways-biler?

Aiways-selskabet blev grundlagt i 2016 af en tidligere højtstående finansdirektør i den kinesiske megaselskab SAIC Group. Virksomheden fik også hjælp fra en mand ved navn Roland Gumpert, som er en ret kendt person i bilindustrien.

Roland er grundlæggeren af Apollo Automobile Company, som for nylig solgte Apollo IE-hyperbilen for en iøjnefaldende sum på 2,6 millioner dollars. Roland var også engang leder af Audi’s performance-afdeling Audi Sport, så måske får vi endda nogle performance-orienterede Aiways-modeller at se i fremtiden.

  Er Aiways-biler gode i sneen?

Hvorfor køber folk Aiways-biler?

Det kan virke latterligt for nogle, at der er folk derude, som er villige til at bruge et ordentligt beløb på et ukendt kinesisk startup EV-mærke, der først for nylig er kommet på markedet. Den første Aiways-model, U5, har imidlertid vist sig at være en værdig konkurrent til de fleste nuværende EV-muligheder på markedet.

U5 tilbyder ganske enkelt meget for pengene, så folk er villige til at risikere det, fordi de får en anstændig bil til en anstændig pris.

Er Aiways på vej til at blive mere populær?

At dømme ud fra den første modtagelse på markedet er Aiways-virksomheden på rette vej mod at blive en relevant EV-virksomhed. De fokuserer på at lave biler til masserne, som ikke er der for at begejstre dig, men snarere for at få dig fra punkt A til punkt B.

Hvis Aiways fortsætter med at lave ordentlige biler, der koster mindre sammenlignet med resten af bilindustrien, vil vi sandsynligvis opleve, at Aiways bliver meget mere populære i fremtiden.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z