Er Fiat 500L Living en god bil?

Fiat 500L Living er den mest kompakte 7-sæders bil på markedet. Derudover er denne bil billig at vedligeholde, komfortabel, rummelig og praktisk. Men er Fiat 500L Living en god bil?

Ja, Fiat 500L Living er en perfekt bil for folk, der er på udkig efter en kompakt stationcar. Den er desuden nem at vedligeholde, rummelig, komfortabel, praktisk og billig. Men hvis du er på udkig efter en mere avanceret, sikker, sjov at køre, luksuriøs og højtydende stationcar, skal du kigge et andet sted hen.

Historien om Fiat 500L Livet

Fiat 500 Living ligner Fiat 500L. Men i modsætning til Fiat 500L debuterede Fiat 500L Living i 2013, efter at Fiat besluttede sig for at skabe en 500L-model med to ekstra sæder. I første omgang var 500L kun tilgængelig i en 2-rækket, 5-sæders konfiguration, men den blev udvidet til en 3-rækket, 7-sæders konfiguration.

Bemærk, at Fiat 500L Living kun blev produceret til det europæiske marked, i modsætning til Fiat 500L, der blev solgt både i Nordamerika og Europa. Desuden er Fiat 500L Living i modsætning til Fiat 500L, som er en Mini MPV, en kompakt stationcar.

Funktioner af Fiat 500L Living

Udseende

Fiat 500L Living er en af de mindst tiltalende biler i sin klasse. Selv om den er lidt mere tiltalende end Fiat 500L, er forskellen meget minimal. Nogle af de ekstraordinære funktioner, som Fiat 500L Living tilbyder, omfatter 16-tommers alufælge, tågelygter og et ParkView-bagkamera med Loft-pakken.

Interiøret er rummeligt og kan nemt rumme op til fem personer. De anvendte materialer er dog af lav kvalitet. Den kan dog også prale af flere vidunderlige funktioner som to-zone klimaanlæg, regnsensor og instrumentbrættet i chamois eco-læder.

  Er Fiat 500X en god bil?

Fiat 500L Living har en akselafstand på 102,8 tommer, en længde på 171,3 tommer, en bredde på 68,1 tommer og en højde på 65,7 tommer.

Ydeevne

Fiat 500L Living leveres med to varianter, herunder Pop Star- og Lounge-varianterne. Desuden har den flere motorvarianter, herunder den 1,4-liters Fire-motor, der yder op til 95 hk, TwinAir-turbomotoren, der yder maksimalt 105 hk, og en Fiat-dieselmotor, der yder op til 105 hk.

Denne bil præsterer også betydeligt godt, da det tager 10,1 sekunder at accelerere fra 0 til 60 mph, og den har en topfart på 119 mph.

Komfort og lastrum

Hvis du har en stor familie, er Fiat 500L Living den ideelle bil for dig. På trods af at Fiat 500L Living har en tredje række, er den stadig kompakt og kan nemt manøvreres rundt i byen. Den er også komfortabel med rigelig plads i kabinen, men folk, der er 1,80 m eller højere, vil ikke være særlig komfortable. Desuden er tredje sæderække kun egnet til børn og ikke til voksne.

Når det kommer til lastrummet, har 500L Living i alt 22,5 kubikfod plads. Ikke desto mindre kan dette øges til over 60 kubikfod plads ved at klappe bagsæderne ned.

Sikkerhed

Ligesom Fiat 500L kommer Fiat 500L Living ikke med mange sikkerhedsfunktioner. Ting som automatiseret nødbremsning, adaptiv fartpilot og overvågning af blinde vinkler tilbydes ikke. Så hvis sikkerhed er en prioritet for dig, er dette ikke den bedste bil til dine behov.

Brændstofeffektivitet

Selv om Fiat 500L Living er brændstoføkonomisk, er den ikke så effektiv som de fleste af sine konkurrenter. Den kommer med en rating på 41,3 mpg i byen, 54,7 mpg på motorvejen og en kombineret 49 mpg US.

  Er Fiat Cronos en god bil?

Pris

Selv om Fiat 500L Living er ret overkommelig, er den ikke den billigste bil i sin klasse. Faktisk er den dyrere end Fiat 500L Living.

FAQ

#### Er det værd at købe Fiat 500L Living?
Ja, Fiat 500L Living er værd at købe, hvis du leder efter en kompakt stationcar med fremragende brændstoføkonomi, stor komfort, rummelighed og praktiske egenskaber. På den anden side er det ikke en ideel bil, hvis du leder efter pålidelighed, ydeevne, luksus og en kvalitetskørsel.

Hvad er de almindelige problemer med Fiat 500L Living?

Hvis du ønsker at investere i en brugt Fiat 500L Living af høj kvalitet, er det afgørende at kende nogle af de almindelige problemer, som du vil støde på undervejs. Nogle af de almindelige problemer er motorproblemer, problemer med styretøj, olieadvarselslamper, tilstoppede partikelfiltre, defekte elruder og et multifunktionelt infotainmentsystem.

Hvor hurtigt er Fiat 500L Living?

Fiat 500L Living eller stationcar har en tophastighed på 119 mph. Desuden kan den accelerere fra 0 til 60 mph på kun 10,1 sekunder. Det er ret hurtigt sammenlignet med de fleste af dens konkurrenter, men det er ikke den bedste hastighed. Desuden klarer denne bil sig dårligt, når det kommer til håndtering.

Hvad er det høje kilometertal for Fiat 500L Living?

Hvis du ønsker at købe en brugt Fiat 500L Living-model af høj kvalitet, er det vigtigt at overveje en med mindre end 150k miles. Dette skyldes, at Fiat 500L Living-modeller med mere end 150k miles sandsynligvis vil registrere mere alvorlige problemer. Men hvis du får en velholdt bil, jo bedre.

  Er Fiat Argo en god bil?

Hvad er forskellen mellem Fiat 500L og 500L Living?

Fiat 500L er en crossover med fem sæder og fire døre, mens Fiat 500L living er en syvsædetype, hvilket betyder, at den har to ekstra sæder. Desuden er 500L Living større på 8 tommer. Desuden har disse to biler et lignende design, hvor den største forskel er mere plade og glas bag dørene for Fiat 500L Living.

Derudover er Fiat 500L Living lidt dyrere end 500L, da den er meget større og har flere siddepladser.

Afsluttende tanker

Fiat 500L Living er en af de bedste kompakte stationcarbiler på markedet. Den er komfortabel, økonomisk overkommelig, rummelig, effektiv og praktisk. Ikke desto mindre har den også et par problemer at tage fat på, herunder motor, bremser og styring. Desuden mangler bilen et tiltalende udseende, og de anvendte materialer er af lav kvalitet.

Generelt er Fiat 500L Living stadig en vidunderlig bil til store familier, da den kan rumme op til 7 passagerer. Den er også nem at vedligeholde og har ikke mange problemer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z