Chrysler Voyager Pålidelighed

I kategorien minibusser anses Chrysler for at være en af de bedste på grund af sin praktiske anvendelighed og gode kvalitet. Voyager er blevet produceret af dem i årtier, og de har sat deres præg på kategorien af minibusser. Chrysler har også fokuseret på at levere alle nyttige funktioner, som er tilgængelige i andre sedanbiler.

Oversigt

Voyager tilbydes i udstyrsniveauerne L, LX og LXi, som har masser af gode funktioner som Apple CarPlay, sikkerhedsfunktioner og et system med seks højttalere. Vanen fås kun med forhjulssystem, og den har en 3,6 L V6-motor på 3,6 L, som også bruges i andre Pacifica-modeller.

Pålidelighed

Pålidelighed er en ekstremt vigtig faktor, før man køber en minivan på grund af dens langtidsbrug. Chrysler er berygtet for sin pålidelighedsfaktor, men minivanerne er berømte på grund af deres billige pris og rummelighed. Voyager har en score på 3 ud af 5 i sin pålidelighed, hvilket er lige gennemsnitligt.

Sikkerhed

Sikkerhed har aldrig været et problem med Chrysler-biler. Voyager er en 5-stjernet sikkerhedsvogn med mange sikkerhedsfunktioner, men der er meget få standardsikkerhedsfunktioner i alle varianter. Standardfunktionerne omfatter et bakkamera og airbags. Tilgængelige sikkerhedsfunktioner omfatter dog kollisionsadvarsel, fodgængerdetektion osv.

Nedskrivningsprocent

Chrysler-biler har et ry for ikke at holde deres værdi. Voyager afskriver omkring 55 % efter 5 år. Denne højere afskrivningssats hænger sammen med Chrysler-bilernes ringere kvalitet. Voyager er dog berømt, så det er ikke svært at sælge den.

Vedligeholdelse og reparation

Ifølge mange anmeldelser og folks udtalelser er Chrysler-biler af lav kvalitet og giver mange problemer. Men delene er ikke ekstremt dyre, så de koster ikke meget. De gennemsnitlige årlige vedligeholdelsesomkostninger for bilen er næsten 700 dollars. Denne omkostning kan variere afhængigt af ejeren. Desuden er der en god garantidækning for bilen.

  Bentley Brooklands Pålidelighed

FAQ

Er Chrysler Voyager en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chrysler Voyager er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Chrysler Voyager?

Chrysler Voyager er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Minivaner 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Chrysler Voyager, og har den en turbo?

Chrysler Voyager har 287 hestekræfter og et drejningsmoment på 262 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Chrysler Voyager?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Chrysler Voyager har 17 X 7,5 tommer stålfælge foran og 17 X 7,5 tommer stålfælge bagpå.

Er Chrysler Voyager udgået?

Voyager blev udgået (det amerikanske marked) og blev erstattet af Chrysler Town and Country SWB-modellen i 2003.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z