Chrysler Town & Country pålidelighed

Chrysler anses for at være et gennemsnitligt mærke med hensyn til pålidelighed. Chryslers minibusser har dog været berømte. Town and Country er en minivan, som blev udgået i 2016. Det er en 7-sæders minivan med gode funktioner.

Oversigt

Denne minivan er designet til at være en familiebil med masser af plads og har en kraftig motor. Den har mange udstyrsniveauer, og der tilbydes 4 drivlinjer med denne bil. Basismodellen har en 3,3 L V6-motor med 4-trins automatgear. Alle de andre udstyrsniveauer har et 6-trins automatgear med meget større motorer.

Pålidelighed

Det er altid en god idé at tjekke en bils pålidelighed, før du køber den. Chrysler ligger på 11. pladsen i pålidelighedsranglisten blandt 32 bilproducenter, og den har en pålidelighedsscore på 4,0 ud af 5,0. Town and Country’s pålidelighed har været lige over gennemsnittet, og den blev vurderet med 3,5 stjerner ud af 5 stjerner.

Sikkerhed

Sikkerheden er som regel i top i Fiat-biler, og Chrysler 300 er en af dem. Chrysler-biler bliver ofte crash-testet af IIHS eller NHTSA af sikkerhedshensyn. Town and Country er blevet crash-testet af begge, og NHTSA har givet den 4 ud af 5 stjerner. Minivanen har også mange sikkerhedsfunktioner som f.eks. børnesikring, elektronisk stabilitet, airbags osv.

Afskrivningssats

Genbrugsværdien er også med til at bestemme en bils pålidelighed. Normalt har Chrysler-biler en god gensalgsværdi og mindre afskrivningsgrad. Town and Country blev for nylig udgået, så den har stadig en god værdi.

  Chevrolet HHR Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste aspekt af pålidelighed, fordi folk ikke ønsker at bruge ekstra penge på vedligeholdelse og reparation. Chrysler-biler har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 608 USD om året. Vedligeholdelsesomkostningerne for Town and Country er næsten 636 USD, hvilket er højt i denne kategori.

FAQ

Er Chrysler Town & Country en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chrysler Town & Country er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Chrysler Town & Country?

Chrysler Town & Country er en bil med 7 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: 2WD Minivans

Hvad er hestekræfterne i en Chrysler Town & Country, og har den en turbo?

Chrysler Town & Country har 283 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor meget frihøjde har Chrysler Town & Country?

5,6 tommer ( 14,22 cm )

Hvilken type hjul har den?

Chrysler Town & Country har 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 17 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvilket år er Chrysler Town & Country den mest pålidelige?

2013-2014-modellerne og senere er de bedste for Chrysler Town & Country, især hvis man ser på pålidelighed. Disse modeller havde generelt langt færre problemer. De fleste elektriske problemer og problemer med motorstop var løst på det tidspunkt.

Har Chrysler Town and Country problemer med gearkassen?

Transmissionsproblemer i 2014 Chrysler Town & Country omfatter forsinkelser i gearskiftet og slibning eller spring ved acceleration. Bilen kan også ryste på vejen eller lave fløjtende lyde eller afgive en brændende lugt fra under motorhjelmen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z