Chrysler Sebring pålidelighed

Chrysler anses for at være et gennemsnitligt mærke, når det gælder pålidelighed. Sebring er en mellemstor bil, der havde både cabriolet- og sedanmodeller. Bilen ser pæn ud ligesom biler fra før 2010’erne, og den har gode funktioner til sin prisklasse.

Oversigt

Der har været tre generationer af denne bil, og der har været cabriolet-, coupé- og sedanformer af denne bil i hele dens eksistens. Den sidste generation af denne bil havde flere udstyrsniveauer med tre drivliniemuligheder. Sebring kunne fås med 2,4 L, 2,7 L og 3,5 L i USA.

Pålidelighed

Det er altid en god idé at tjekke en bils pålidelighed, før du køber den. Chrysler ligger på 11. pladsen i pålidelighedsranglisten blandt 32 bilproducenter, og den har en pålidelighedsscore på 4,0 ud af 5,0. Sebring er ikke den mest pålidelige bil, og den har en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 3,0 ud af 5,0.

Sikkerhed

Sikkerheden er normalt i top i Fiat-biler, og Chrysler 300 er en af dem. Chrysler-biler bliver ofte crashtestet af IIHS eller NHTSA af hensyn til sikkerheden. Sebring er blevet crash-testet af både IIHS og NHTSA, og de har belønnet bilen med gode vurderinger. Den har også mange sikkerhedsfunktioner som airbags, ABS, elektronisk stabilitetskontrol osv.

Afskrivningssats

Genbrugsværdien er også med til at bestemme en bils pålidelighed. Normalt har Chrysler-biler en god gensalgsværdi og mindre afskrivning, men Sebring er en udgået bil, så den fås til en billig pris, og den vil kun afskrives med 5 % efter 5 år.

  Chrysler Aspen Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste aspekt af pålidelighed, fordi folk ikke ønsker at bruge ekstra penge på vedligeholdelse og reparation. Chrysler-biler har en gennemsnitlig vedligeholdelsesomkostning på 608 USD om året. Vedligeholdelsesomkostningerne for Sebring er næsten 428 USD, hvilket er højt i denne kategori.

FAQ

Er Chrysler Sebring en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chrysler Sebring er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Chrysler Sebring?

Chrysler Sebring er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize

Hvad er hestekræfterne i en Chrysler Sebring, og har den en turbo?

Chrysler Sebring har 173 hestekræfter og et drejningsmoment på 166 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 2,4L/ Brændstofsystemet er: SMPI.

Hvor stort er bagagerummet i Chrysler Sebring?

13,9 kubikfod ( 0,394 m3 )

Hvor stor frihøjde har Chrysler Sebring?

5,3 tommer ( 13,46 cm )

Hvilken type hjul har den?

Chrysler Sebring har 16 x 6,5 tommer stålfælge foran og 16 x 6,5 tommer stålfælge bagpå.

Er Chrysler Sebring hurtige?

Denne forhjulstrukne mellemstore sedan med frontmotor har 4 døre og 5 sæder. Den kan ikke rigtig kaldes hurtig. Den 2,7 liters 24vV6-benzinmotor med naturlig indsugning yder 200 hestekræfter og accelererer Sebring fra 2,7 til 60 mph på kun 9,5 sekunder. Den kan også nå en maksimal hastighed på 134 mph.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z