BMW X2 Pålidelighed

X2 er blandt BMW’s subkompakte SUV-klasse med en meget mere sporty krop. X2 ligner meget X1, men X2 er lavet til bilentusiaster på grund af sin bedre køredynamik. Denne har baghjulstræk, og der kan vælges en xDrive-model, som har et firehjulstræk.

Oversigt

X2 fås med benzin- og dieselmotorer. Benzinmotoren består af 1,5 L og 2,0 L turbomotorer. M-modellen har også en 2,0 L motor, men den er meget hurtigere med sine 302 hestekræfter. Der findes også en plug-in hybridudgave af X2.

Pålidelighed

Når det gælder de mest pålidelige bilmærker, kommer BMW meget lavt på en 16. plads ud af 37. Dette skyldes primært BMW’s højere end gennemsnitlige vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Bortset fra vedligeholdelse er BMW’erne dog ret solide biler med pålidelige dele.
X2 er et eksempel på BMW’s forbedrede pålidelighed, at den fik en score på 73 ud af 100 i forhold til pålidelighed. Folk har udtrykt deres bekymringer om bilen, og ingen af dem er nogen større problemer. Alt i alt er folk meget tilfredse med den førsteklasses interiør og gearkasse, der er til stede i bilen.

Sikkerhed

Hvis vi kun taler om bilens sikkerheds- og kollisionsstyringsfunktioner, så har X2 fået hele 5 stjerner af Euro NCAP. Den har også alle gode vurderinger fra IIHS. BMW har sørget for tonsvis af sikkerhedsfunktioner i bilen, og de har også arbejdet rigtig hårdt for at forhindre enhver form for væltning.

  Audi RS5 pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

BMW-ejere klager kun over én ting, og det er de høje vedligeholdelsesomkostninger. BMW bruger alle dele på premium-niveau, og deres biler er konstrueret til at være superkomplekse. Ud over dette viser BMW-forhandlere sig også at være meget dyre, når garantien er udløbet. Alligevel er det en pålidelig bil at eje, hvis du kan betale for vedligeholdelsesregningerne.

FAQ

Er BMW X2 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW X2 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW X2?

BMW X2 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvor mange hestekræfter har en BMW X2, og har den en turbo?

BMW X2 har 301 hestekræfter og et drejningsmoment på 331 lb-ft. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

BMW X2 har 19 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 19 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er det værd at købe BMW X2?

2020 BMW X2 er fortsat et nyt luksusbil, men den har brug for en vis forfinelse. Affjedringen er for stiv for en luksusbil, og lastrummet er ikke tilstrækkeligt. Den har stadig en behagelig køreoplevelse takket være den velparrede 8-trins automatgearkasse og 2,0L-motoren.

Er BMW X2 bedre end X1?

BMW X1 har ikke en præstationsmodel. Hvis du er på udkig efter SUV-funktionalitet og ydeevne, vil BMW X2 være dit eneste valg. Denne model kan prale af nogle imponerende statistikker, herunder en 0-60 mph-tid på kun 4,9 sekunder på grund af dens kraftfulde 4-cylindrede twin-turbo-motorer.

  Hvad er de bedste elbiler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Hvor fremstilles BMW X2?

X2 er fremstillet i Regensburg, Tyskland. Den fremstilles sammen med X1. Bilen kan også udstyres med xDrive-flerhjulstræk på modeller i den højere ende som en del af BMW X-familien.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z