BMW M850i – Almindelige problemer & fejl

BMW M850 - Almindelige problemer & fejl

BMW M850i er en af de mest luksuriøse BMW-sedaner på markedet. Den kommer også med en kraftig motor med masser af avancerede funktioner. Den kommer dog også med flere problemer, som interesserede købere bør kende til. Men hvad er de almindelige problemer med BMW M850i?

De almindelige BMW M850i-problemer er defekte bremser, olielækager, defekt sikkerhedsselelåsgenkendelse, V8-motorproblemer, styretøjsproblemer, lækager i kølesystemet, udstødningsraslen, defekt dørhåndtag og problemer med automatgear. Ikke at de fleste af disse problemer kan løses ved at besøge et BMW-servicecenter.

Hvad er de almindelige problemer med BMW M850i?

Defekte bremser

Dette problem er almindeligt i 2019 BMW M850i. Bremserne bliver defekte eller fungerer ikke som planlagt på grund af en defekt hydraulisk enhed i bremsesystemet. Dette problem fører til begrænset bremseunderstøttelse og øget bremselængde. Som følge heraf fører det til en øget fare for at komme ud for en ulykke.

Olielækager

Som de fleste BMW’er lider BMW M850i også af olielækager. Efter at have tilbagelagt adskillige kilometer kan BMW M850 have en revnet eller slidt ventildækseltætning, oliepumpetætning eller pakning til styringsdækslet. Som følge heraf vil olien begynde at lække, indtil de defekte eller slidte dele udskiftes med gode eller nye dele.

V8-motorproblem

BMW 850i leveres med en V8-motor. Den ældre model havde både V6- og V12-motor. Men i dette tilfælde er det V8-motoren, der udvikler problemer. Brugere har rapporteret om, at denne motor har fået fejltænding og kører dårligt. Hovedskyldneren bag dette problem er slid af boringen i motorblokken.

For at løse dette problem skal du muligvis udskifte motorblokken og anskaffe nye stempler. Bemærk, at udskiftning af disse dele er noget dyrt.

Defekt genkendelse af sikkerhedsselelås

Hovedårsagen bag dette problem er det korte kabel, der forbinder hallsensoren med sædebeslaget. Når kablet er kort, medfører det en fejl i genkendelsen af sikkerhedsselelåsen, hvilket også vil påvirke funktionen af fastholdelsessystemet og udløsningen af airbaggen. Dette øger også risikoen for en skade i tilfælde af en ulykke.

  Bedste BMW motorolie

Den gode nyhed er, at de berørte modeller, herunder BMW M850i-bilerne fra 2019 og 2020, er blevet tilbagekaldt og problemet er blevet løst.

Lækager i kølesystemet

Ligesom olielækager kan et kølesystem lække på grund af en dårlig hovedpakning, en beskadiget køler eller en svag kølerdæksel. Hvis en af disse dele er kompromitteret, vil dit kølesystem begynde at lække. Få den dårlige del udskiftet så hurtigt som muligt for at forhindre yderligere lækager af kølevæske.

En for stor kølevæskelækage vil medføre, at motoren overopheder og påvirker bilens ydeevne.

Problemer med styringen

Et andet almindeligt problem, som BMW M850-ejere oplever, er, at rattet vandrer til den ene side i stedet for at forblive i en lige linje. Dette problem er normalt forårsaget af et problem med servostyringsboksen. For at løse problemet vil du være tvunget til at udskifte den dårlige eller defekte servostyringsboks.

Problemer med automatisk gearkasse

Til tider kan du bemærke, at din bils gearskift på den automatiske gearkasse er dårlige. Derudover kan du have forsinkelser, når det gælder acceleration. Med sådanne tegn er det et tegn på, at koblingen er ved at glide, og at gearkassen skal renoveres.

Udstødning raslende

Dette er et andet problem, som ejere af BMW M850i bør forvente at få. Dette problem opstår normalt, når motoren er kold. Desuden er det også en advarsel om, at udstødningen og katalysatoren næsten er ved at gå i stykker. Du kan løse problemet ved at udskifte den dårlige katalysator og udstødning.

  Almindelige Mercedes E320 problemer

Dørhåndtag svigt

Dette problem er almindeligt i de ældre BMW M850i-modeller eller i første generation af BMW M850-modellen. Dørhåndtaget svigter, efter at brugeren har tilbagelagt flere kilometer. Det starter med, at døren skal løftes mere end normalt for at åbne døren. Efter et stykke tid vil døren ikke åbne helt. Dette skyldes et billigt metal, der er anvendt i dørens konstruktion.

Udskift det dårlige dørhåndtagmetal med mere pålidelige og holdbare dele.

FAQ

Er BMW M850i pålidelig?

BMW M850i falder omkring gennemsnitlig pålidelighed. Dette er på niveau med de fleste af dens konkurrenter. Omkostningerne til reparation og vedligeholdelse gør dog denne bil upålidelig, hvilket er et tilbageslag for interesserede købere. Men hvis du passer godt på denne tur, vil den holde i mange år.

Efter hvor mange kilometer begynder BMW M850i at få problemer?

Det afhænger af, hvor godt du passer på bilen. Hvis du passer godt på den og kører forsigtigt, kan du begynde at få mindre problemer efter 100.000 miles. Men hvis du kører skødesløst og ikke passer på bilen, kan du begynde at få problemer allerede ved 60.000 miles.

Hvad er det høje kilometertal for BMW M850i?

Den højeste kilometertal for BMW M850i er 150.000 miles. Så hvis du planlægger at købe en brugt BMW M850-model, er det vigtigt, at du får en med mindre end 150.000 miles. Bemærk, at dette kun gælder for modellen af første generation, da modellen af anden generation har eksisteret fra 2019 til dato.

  Har BMW'er mange problemer?

Er BMW M850i dyr at vedligeholde?

Ja, BMW M850i er meget dyr at vedligeholde. Det skyldes, at den er mindre brændstoføkonomisk end de fleste af sine konkurrenter. Derudover har den flere problemer, som brugerne skal forholde sig til, hvilket betyder, at brugeren vil bruge mere tid i garagen end en gennemsnitlig bil. Endelig er omkostningerne til reservedele og service ret høje.

Holder BMW M850i sin værdi?

Nej, BMW M850i holder ikke sin værdi godt. Det skyldes, at den kommer med en høj startpris, som kun få har råd til. Desuden er bilen dyr at vedligeholde, hvilket gør den endnu dyrere at eje, efterhånden som den bliver ældre. Som følge heraf har denne bil en af de dårligste gensalgsværdier på markedet.

Konklusion

Hvis du har til hensigt at investere i den luksuriøse og avancerede BMW M850i, bør du starte med at se på nogle af de problemer, som du kan komme til at stå over for i fremtiden. Efter at have fremhævet de almindelige problemer, som denne bil står over for, bør du vedligeholde din bil korrekt for at undgå at opleve de fleste af dem.

Alt i alt er BMW M850i en smuk, højtydende, avanceret, sikker og stilfuld coupé. Den er dog også dyr at anskaffe og vedligeholde.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z