BMW 330e – Alt, hvad du behøver at vide

BMW 330e

BMW 330e er en af de bedste plug-in hybridbiler på markedet. Kombinationen af gas og batteripakke gør den mere kraftfuld end den almindelige BMW 3-serie. Bortset fra det kører den som en standard 3-serie, men med bedre effektivitet, ekstra rækkevidde og kraftig acceleration.

I 2021 tegnede BMW 330e sig for omkring 25 % af alle 3-serie-salg i Storbritannien. Det er en enorm bedrift, når man tænker på, at denne bil er lidt dyrere end den almindelige BMW 3-serie. En af hovedårsagerne til, at BMW 330e klarer sig godt, er på grund af den gode balance mellem kraft, luksus og effektivitet, som den giver.

Historien om BMW 330e

BMW 330e er en kompakt executive sedan under BMW 3-serien. BMW 3-serien har været på markedet siden 1975. Den er også efterfølgeren til 02-serien, og den er i øjeblikket i sin syvende generation. 330e blev først produceret i den sjette generation, som er fra 2016 til dato.

BMW 330e er den første plug-in hybridmodel i BMW 3-serie. Denne bil er fremstillet på San Luis Potosi-fabrikken i Mexico. I dag er 330e blandt de bedst sælgende BMW plug-in hybridmodeller på markedet.

Funktioner af BMW 330e

Udseende

Når det kommer til det ydre udseende, kan få plug-in hybridmodeller prale af at have et bedre udseende end BMW 330e. I modsætning til andre plug-in hybridmodeller på markedet kan man ikke se, om den nyeste BMW 330e er en hybridbil eller ej. BMW har ændret designet på de nyeste modeller, og de ligner helt almindelige 3-serie-modeller.

Bortset fra det udvendige udseende har BMW 330e også et rummeligt, luksuriøst og luksuriøst interiør af høj kvalitet. Den har også nogle af de nyeste teknologiske funktioner, og infotainmentsystemet er meget intuitivt.

  BMW X1 Pålidelighed

Ydelser

BMW 330e fås med to udstyrsniveauer. Den har basisversionen af 330e plug-in hybrid-sedanen, der er udstyret med en 2,0-liters turbo inline-4 hybridmotor med 8-trins automatgear. Denne motor yder op til 288 hk og 310 lb-punkts drejningsmoment.

Den anden trim er 330e xDrive plug-in hybrid sedan, som også er udstyret med en 2,0-liters turbo inline-4 hybridmotor med 8-trins automatgearkasse. Den yder også op til 288 hk og 310 lb-ft drejningsmoment, men den har et firehjulstræk i stedet for baghjulstræk. Den er også dyrere.

Komfort og lastrum

Ud over den enestående ydeevne er BMW 330e også en komfortabel og rummelig bil. Det skyldes, at den kommer med en rummelig kabine og har et rigeligt lastrum. Ikke alene er det en femsædet bil, men den har også rigeligt med benplads og hovedplads foran og bag i bilen. Og med 13,2 kubikfod lastrum er dette en fantastisk bil til en familie.

Brændstofeffektivitet

Som nævnt tidligere er BMW 330e en meget effektiv bil. Takket være kombinationen af benzin og batteri, der giver yderligere 30 miles. Denne bil kommer med en EPA-rating på 25 mpg i byen, 34 mpg på motorvejen og en kombineret 28 mpg. Dette er bedre end den standard BMW 3-serie EPA-rating.

Pris

Da BMW 330e er en plug-in hybrid-sedan, er den lidt dyrere end den almindelige BMW 3-serie. Denne bil har en grundpris på ca. 42.300 $, men den kan stige, hvis du vælger BMW xDrive-trim i stedet for basistrim. Ikke desto mindre er den hver en krone værd, da den tilbyder en bedre rækkevidde og effektivitet.

FAQ

Er BMW 330e værd at købe?

Det afhænger af, hvad du ønsker. Hvis du er klar til at betale nogle ekstra penge for at få en bedre rækkevidde, effektivitet, kraft, exceptionel ydeevne, luksus og komfort, er BMW 330e en fantastisk plug-in hybridbil at have. Men hvis du ikke er klar til at bruge penge på at få eller vedligeholde en luksus-sedan, er dette ikke bilen for dig.

  BMW M8 Gran Coupe Pålidelighed

Er BMW 330e pålidelig?

Hvis du sammenligner BMW 330e med andre BMW’er, så er dette en meget pålidelig bil. Hvis du derimod sammenligner BMW 330e med andre biler i sin klasse, vil du opdage, at den ikke er så pålidelig. Den er dog vurderet til at være lidt over gennemsnittet i pålidelighed, hvilket er en god bedrift, når man tænker på, at de fleste BMW’er falder under gennemsnittet i pålidelighed.

Hvad er forskellen mellem BMW 330e og 330i?

Den største forskel mellem BMW 330e og 330i er, at 330e er en plug-in hybridmodel, mens 330i er en benzinbil. En anden forskel er, at 330e er kraftigere end 330i, da den yder maksimalt 292 hk og 420 lb-ft drejningsmoment, mens dens modstykke yder 258 hk og 400 lb-ft drejningsmoment.

Hvad er nogle af de almindelige problemer med BMW 330e?

BMW 330e er en fremragende plug-in hybrid-sedan, der tilbyder kraft, luksus og effektivitet. Den har dog også flere problemer, som folk, der har til hensigt at investere i dem, bør være opmærksomme på. Nogle af disse problemer er manglende start, batteri der ikke lader godt op, dørbesætning der gnider på døren og problemer med drivlinen.

Hvilken bil er bedre – BMW 330e eller Volvo V60 opladning?

BMW 330e og Volvo V69 recharge er to fremragende hybridbiler. Volvo V60 tilbyder dog mere end BMW 330e. BMW 330e er måske mere luksuriøs med high-end-funktioner, men Volvo V60 Recharge er mere kraftfuld og rummelig.

  Er BMW M1 en superbil?

Desuden leveres Volvo V60 Recharge med firehjulstræk, mens BMW 330e som standard leveres med baghjulstræk. Ja, begge biler har plads til op til fem personer, men Volvo har bedre plads i kabinen. Desuden har Volvo en bedre brændstoføkonomi og lader hurtigere op end BMW 330e.

Så afhængigt af din smag, dine præferencer og dit budget er begge disse biler fremragende. Bemærk, at Volvo V60 Recharge er noget dyrere end BMW 330e. Grundprisen på BMW’en er ca. 42.300 dollars, mens Volvo V60 Recharge koster ca. 67.300 dollars.

Afsluttende tanker

Hvis du er på markedet for en pålidelig, kraftfuld, effektiv og luksuriøs plug-in hybrid-sedan, bør BMW 330e stå øverst på din liste. Selv om denne luksussedan er lidt dyr, tilbyder den enestående rækkevidde, komfort, teknologi og luksuriøse funktioner. Den er også kraftfuld, selv om den også har nogle almindelige problemer.

Alt i alt er BMW 330e en investering værd, da den også er brændstoføkonomisk, men med en ekstra rækkevidde. Og da den kan rumme op til fem personer med rigelig lastrum, er dette en meget praktisk bil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z