BMW 328i VS Audi A4 – hvilken er bedst?

At vælge mellem Audi A4 og BMW 328i er en af de mest udfordrende ting at gøre. Disse kompakte sportssedaner er komfortable, luksuriøse og yder enestående. De ligger også højt på sikkerhed og tilbyder en kvalitetsrejse. Men hvilken bil er bedst?

Selv om der ikke er nogen direkte bedre bil mellem Audi A4 og BMW 328i, kan du stadig vælge den ene frem for den anden alt efter dine behov. Audi A4 er perfekt til personer, der er på udkig efter komfort og avanceret teknologi. BMW 328i er derimod ideel til folk, der ønsker en kvalitetskørsel med exceptionelle præstationer.

Ikke desto mindre udmærker begge biler sig ved komfort, luksus, avanceret teknologi og ydeevne. Desuden har disse kompakte sedaner et enormt bagagerum, der gør dem praktiske og perfekte familiebiler. Derudover har de plads til op til 5 passagerer komfortabelt, og deres bagsæder kan foldes ned for at øge lastrummet.

BMW 328i VS Audi A4

Udseende

Da begge disse biler er sportsvogne, ser de smukt ud og er meget tiltalende for øjet. Ikke desto mindre har Audi A4 et lidt mere tiltalende udseende. Takket være dens skarpere og mere moderne design, der gør, at den overstråler BMW 328i.

BMW 328i ser dog også godt ud, og nogle mennesker kan endda finde den mere tiltalende end Audi A4. Så selv om A4 har et bedre ydre udseende, er BMW 328i altså også flottere.

Desuden er disse to næsten lige store. BMW 328i kommer med en akselafstand på 110,6 tommer, en længde på 182,5 tommer, en bredde på 71,3 tommer og en højde på 56,5 tommer. Audi A4 har en akselafstand på 110,6 tommer, en længde på 185,1 tommer, en bredde på 71,9 tommer og en højde på 56,2 tommer.

  Hvilken BMW-motor er den bedste?

Når det kommer til interiøret, vil du blive overrasket over, hvor avancerede og moderne begge disse biler ser ud. Audi A4 kommer også med et mere avanceret og luksuriøst interiør end BMW 328i, men BMW 328i kommer med mere støttende sæder. Ikke desto mindre er A4’s interiør mere avanceret.

Alt i alt kommer BMW 328i med et attraktivt og brugervenligt interiør, mens Audi A4 har et smukt udformet og moderne interiør.

Ydelser

Ydelsesmæssigt vil begge disse biler få dig til at nyde at køre i dem i byen eller på motorvejen. Audi A4 har et præcist styretøj med Quattro-teknologi, der gør det problemfrit at køre i sving. På den anden side har BMW 328i et let og præcist styretøj, der gør køreegenskaberne sjove.

Med hensyn til acceleration og hastighed har BMW 328i en lille fordel, da den er udstyret med en 2,0-liters inline-4-cylindret motor, der yder op til 240 hestekræfter og 255 lb-ft drejningsmoment. På den anden side er Audi A4 udstyret med en 2,0-liters inline-4-cylindret motor, der yder maksimalt 220 hestekræfter og 258 lb-ft drejningsmoment.

Så selv om begge disse biler yder exceptionelt godt, har BMW 328i bilen en fordel. Desuden leveres den med en 8-trins automatgearkasse og et firehjulstræk, mens Audi A4 også har en 7-trins automatgearkasse og et firehjulstræk.

Pålidelighed

Som de fleste luksusbiler er Audi og BMW ikke højt vurderet på pålidelighedslisten. Dette er ikke anderledes med BMW 328i og Audi A4. BMW ligger dog nederst på de fleste pålidelighedslister, mens Audi ligger lidt under gennemsnittet. Dette skyldes primært den avancerede teknologi, som disse biler er udstyret med.

  Bedste gamle BMW at købe?

Så før du investerer i en af disse biler, skal du være forberedt på at bruge flere penge på reparationer og vedligeholdelse sammenlignet med almindelige biler som Honda, Ford og Toyota. Men hvis du vil have den mere pålidelige bil mellem BMW 328i og Audi A4, så er Audu lidt bedre.

Sikkerhed

En af de funktioner, der sætter luksusbiler over mainstream-biler, er de sikkerhedsfunktioner, som de kommer med. Både Audi A4 og BMW 328i har førsteklasses sikkerhedsfunktioner, der holder føreren og passagererne sikre i tilfælde af en kollision.

Nogle af de førsteklasses sikkerhedsfunktioner, der findes i disse luksuslimousiner, omfatter et antiblokeringssystem sammen med en førerairbag, sikkerhedsairbag, gardinairbags og sideairbags foran.

FAQ

Hvilken bil er bedst mellem Audi og BMW?

Dette er et meget subjektivt spørgsmål, da forskellige mennesker har forskellige smagsløg. Hvis du ønsker avancerede funktioner og komfort, er Audi den bedre bil. Men hvis du vil have fart, ydeevne og fremragende køreegenskaber, så er det BMW 328i, der vinder.

Hvilken bil er dyr at vedligeholde – Audi A4 eller BMW 328i?

Selv om begge biler er dyre at vedligeholde, er BMW 328i lidt dyrere at vedligeholde. Ikke alene er BMW 328i-dele dyrere at anskaffe, men denne bil udvikler også flere problemer end Audi A4. Så du skal betale mere i forhold til Audi A4, som er lidt mere pålidelig.

Hvilken bil er dyrere – BMW 328i eller Audi A4?

Selvfølgelig er BMW 328i dyrere end Audi A4. Desuden tilbyder BMW en række forskellige modeller, mens Audi har begrænsede modeller. Alligevel er BMW-biler dyre at købe og vedligeholde. Så hvis du leder efter en billigere kompakt sportssedan, bør Audi A4 stå øverst på din liste.

  Hvilken BMW har en v8-motor

Hvilken bil er mest brændstoføkonomisk – BMW 328i eller Audi A4?

Hvis du ønsker at spare penge på brændstof eller endda redde miljøet, er det altid et godt træk at vælge en brændstoføkonomisk bil. Mellem Audi A4 og BMW 328i er Audi A4 mere brændstoføkonomisk. Den har en EPA-brændstoføkonomi på 33 på motorvejen og 22 i byen, mens BMW 328i har 31 på motorvejen og 22 i byen.

Konklusion

Nu hvor du ved, hvad hver bil består af, kan du se, at det er lidt udfordrende at vælge den ene frem for den anden. Så det endelige valg ligger i, hvad du foretrækker mest. Hvis du ønsker høj teknologi og komfort, er Audi A4 bilen for dig. Men hvis du vil have ydeevne og fremragende køreegenskaber, så er BMW 328i den bedste bil.

Alt i alt er begge disse biler komfortable, praktiske, luksuriøse og yder enestående godt. Med hensyn til pålidelighed er Audi A4 den mere pålidelige bil. Så måske burde den have en lille fordel over BMW 328i.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z