BMW 328i – Almindelige problemer & fejl

BMW 328i

BMW 328i er en af de mest eftertragtede mellemstore luksusbiler på markedet. Ikke alene er denne bil slank, avanceret og luksuriøs, men den yder også enestående gode præstationer. Ikke desto mindre kommer den også med flere problemer. Men hvad er de almindelige problemer med BMW 328i?

Nogle af de almindelige problemer med BMW 328i er olielækager, svigtende tandkæder, elektriske problemer, overophedning af AC- og varmesystemer og problemer med bilens hastighedskontrol. Yderligere problemer omfatter fejl i servostyringssystemet, vibrerende aircondition, fejl i blæserblæseren i varmelegemet, lækage af kølevæske og udvendigt spejl kan klappes for langt ud.

Hvad er problemerne med BMW 328i?

Olielækager

Olielækager er meget almindelige i BMW-modeller. Ejere af BMW 328i-modellen har også klaget over det. De fleste problemer med olielækager skyldes en defekt eller svigtende ventildækseltætning. Den gode nyhed er, at dette problem er let at identificere, og det bør kunne løses i tide.

Desuden er olielækagen berygtet i 2015 BMW 328i-modellerne. Du kan løse dette problem ved at udskifte den dårlige ventildækseltætning.

svigtende timingkæde

Et andet stort problem med BMW 328i er en svigtende styring af timingkæden. Dette problem rapporteres normalt af folk, der ejer BMW 328i-modeller fremstillet mellem 200 og 2015. Timingkæden har en tendens til at gå i stykker og forårsage, at motoren ikke kan starte. For at løse dette problem bør du udskifte timingkæden.

Overophedning af AC- og varmesystem

Dette er et almindeligt problem på tværs af BMW-modeller. Overophedning af AC- og varmesystemer skyldes normalt enten en utæt kølevæske eller en defekt vandpumpe. Så hvis du har problemer med overophedning, er det afgørende at få dit kølesystem kontrolleret og repareret for at afhjælpe problemet.

Problemer med hastighedskontrol i køretøjet

Da køretøjets hastighedssensor konstant er i brug, kan denne del blive dårlig eller defekt på et tidspunkt. Som følge heraf kan det føre til flere problemer, der kan påvirke din bils ydeevne. I de fleste tilfælde opstår dette problem på grund af ledningsfejl. Og i nogle tilfælde kan hastighedssensoren blive dårlig og skal udskiftes.

  2022 Mercedes GLA vs BMW X1

Elektriske problemer

På grund af de avancerede funktioner, som BMW 328i leveres med, er det let for brugerne at få elektriske problemer. Nogle af de elektriske problemer, som brugerne skal være klar til at håndtere, er svigtende sensorer, defekte tændspoler, døde batterier og dårligt fungerende generatorer.

Fejl i servostyringssystemet

Dette er et andet problem, som brugere af BMW 328i bør være forberedt på at håndtere. Det er normalt, at servostyringsslangerne svigter. Hvis slangerne revner, er det let at reparere dem. Men hvis slangerne brister, er du tvunget til at udskifte dem for at genoprette normal drift.

Det udvendige spejl kan klappes for langt ud

Dette er et af de dummeste problemer, som BMW 328i-brugere står over for. BMW har designet spejlene til at trække sig automatisk ind, når der parkeres. Overraskende nok er dette en sikkerhedsfunktion, der er inkluderet for at forhindre utilsigtede skader på spejlene fra forbipasserende biler eller andre farer. Tværtimod ender de med at gå i stykker selv.

Bemærk, at spejlene har en tendens til at strække sig udad, indtil de knækker af.

Fejl i blæserblæseren til varmelegeme

Varmeblæseren er en vigtig komponent, da den er med til at transportere luften ind i bilen. Efter nogen tids brug kan blæseren dog blive skør og ikke fungere efter hensigten. For at løse dette problem skal brugeren udskifte den svigtende eller defekte blæserblæser til varmeapparatet.

  Lån penge til BMW f80 - Billån & finansiering

Lækage af kølemiddel

Kølevæsken er meget vigtig, da den er med til at køle motoren under brug. Så hvis din bil har en kølevæskelækage, bør du skynde dig at løse problemet, før der opstår flere problemer. Nogle af de ting, der forårsager kølevæskelækager, er en ødelagt køler, løse slangeforbindelser eller en defekt vandpumpe.

For at løse dette problem skal du først løse det underliggende problem.

Vibrerende klimaanlæg

Klimaanlægget i BMW 328i-modellen står over for en masse problemer. Ud over at blæserblæseren til varmelegeme svigter, kan klimaanlægget også ryste, vibrere eller rasle, mens det arbejder. Dette skyldes normalt mangel på kølemiddel i systemet. For at løse dette problem skal du genopfylde kølemidlet.

FAQ

Er BMW 328i en god bil?

Det afhænger af, hvad du leder efter. BMW 328i er en fremragende bil, hvis du er på markedet efter en stilfuld, luksuriøs og højtydende bil. Men hvis du er på udkig efter en pålidelig, brændstoføkonomisk og billig bil, er det ikke et ideelt valg for dig.

Hvor længe holder en BMW 328i?

Med den rette pleje og vedligeholdelse bør BMW 328i køre mere end 200.000 miles. Det er værd at bemærke, at nogle ejere har kørt mere end 250.000 miles, hvilket er meget imponerende. Men for at bilen kan holde så længe, skal man også opretholde gode kørevaner.

Er det dyrt at vedligeholde en BMW 328i?

Selvfølgelig, ja! BMW 328i er langt dyrere at vedligeholde end de fleste af dens konkurrenter. I gennemsnit skal ejeren måske aflevere mere end 800 dollars årligt for at vedligeholde denne bil. Det er 50 dollars mere end de gennemsnitlige omkostninger til vedligeholdelse af en luksusbil og omkring 150 dollars mere end vedligeholdelse af en almindelig bil.

  Serviceeftersyn BMW z4 til bedste pris

Er BMW 328i en god daglig chauffør?

Ja, BMW 328i er en fantastisk daglig chauffør. Ikke desto mindre vil du, når du sammenligner den med Toyota, Honda eller Mazda, opdage, at den er temmelig dyr at bruge til daglig. Som forventet er den dyrere at bruge på daglig basis og registrerer flere problemer end almindelige biler. Så de fleste mennesker foretrækker ikke at bruge den som daglig chauffør.

Hvad er den bedste BMW 328i model årgang?

BMW begyndte at lave BMW 328i i 2007. I løbet af årene lavede den forskellige biler, der skilte sig ud og præsterede fremragende. Det bedste BMW 328i-modelår var dog E90, som blev produceret i 2011. Uanset dette har de fleste BMW 328i-modeller klaret sig meget godt og er nogle af de mest pålidelige BMW 3-serie-modeller.

Konklusion

Nu hvor du ved, hvilke problemer du kan forvente, når du anskaffer dig en BMW 328i, er det vigtigt at sikre, at din bil bliver inspiceret og ordentligt vedligeholdt, så den holder længere. Alt i alt er BMW 328i en fin bil med masser af fascinerende funktioner. Den er også pålidelig, men ret dyr at vedligeholde.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z