Alt om 2023 VW elektriske modeller

2023 VW ID 4-modeller

Volkswagen er et af de mærker, der er villige til at investere mange penge i elektrificering af biler, hvilket giver god mening af to årsager. Den første rammer meget tæt på VW’s hjerte på grund af hele “Dieselgate”-skandalen, der kostede virksomheden milliarder og atter milliarder af dollars. Den anden grund er, at elbiler er fremtiden, og VW ønsker at skabe fremtiden.

Det er her, VW ID.-serien kommer ind i billedet, da den er fyldt med interessante elbiler til alle. Hvis du vil vide alt om 2023 VW elmodeller fra VW, skal du sørge for at blive hængende, da det netop er emnet for dagens artikel. Det drejer sig bl.a. om VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5, VW ID. Aero, og VW ID. Buzz.

Snart nok vil VW introducere nye ID. modeller, som vil supplere VWs elbilslinje. Det drejer sig bl.a. om ID.6, ID.7 og ID.8. En stor tre-rækker SUV, en stor familie sedan og en mellemstørrelse familie SUV.

Nu er det tid til at gå i dybden med alle de tilgængelige ID.-modeller og fortælle dig, hvad der er særligt ved hver enkelt af dem. Det vil give dig en bredere forståelse af, hvad du får, hvis du beslutter dig for at købe en af VWs ID. biler.

2023 VW ID.3

Volkswagen ID.3 koster omkring 35.000 dollars, men den kommer ikke til USA. Grunden til, at den ikke gør det, er, at små hatchbacks ikke rigtig er en ting i USA i lige så høj grad som på andre markeder. Du kan få ID.3 med tre forskellige batteristørrelser. Standard ID.3 får en lille 150 hk elmotor koblet til et 45 kWh-batteri, der kan køre 218 miles på en fuld opladning.

  Alt om 2023 VW ID 4-modeller

Midtmodellen får et 58 kWh-batteri, op til 204 hk og en rækkevidde på omkring 264 miles. Topmodellen med 77 kWh batteri får også 204 hk, men kan køre 344 miles på en fuld opladning. ID.3 er den mindste og mest prisvenlige ID.3-model, og derfor er den den mest populære model derude og er en af de mest solgte elbiler i Europa.

2023 VW ID.4 og ID.5

Volkswagen ID.4 er den mellemstore elektriske crossover/hatchback, der koster 38.000 dollars for entry-level Pure-modellen, der får et mindre 52kWh-batteri med op til 170 hk og en rækkevidde på 214 miles. Pro-, Pro S- og Pro S Plus-modellerne får det større 77kWh-batteri, som alligevel er det eneste valg i USA. Disse tilbyder op til 300 hk og en rækkevidde på op til 323 miles.

ID.4 er den rigtige model, hvis du vil have en fantastisk elektrisk familiebil med VW-mærke. Den er meget større og mere komfortabel end ID.3, hvilket helt sikkert er det, du ønsker, hvis du har en familie. Den er lige så sikker og næsten lige så effektiv som ID.3, mens den også får en lang række ekstra funktioner, som ikke er tilgængelige med ID.3. ID.5 er i bund og grund bare en ombygget og flottere version af ID.4 med en pris på omkring 41.000 dollars.

2023 VW ID. Aero

Volkswagen ID. Aero er den nyeste tilføjelse til ID.-familien, og den repræsenterer en ny retning for VW ID.-serien. VW ID. Aero vil sandsynligvis starte på omkring 40.000 dollars og kommer til at tilbyde det velkendte 77 kWh-batteri. Dette skulle være nok til en rækkevidde på 385 miles ifølge VW, fordi ID. Aero er en meget mere aerodynamisk bil end resten af ID. serien.

  Er Volkswagen e-Up en god bil?

Den skulle også tilbyde 340 hk som minimum, hvilket gør den til den kraftigste ID. model, der nogensinde er udkommet. Hvis alt dette er noget at gå ud fra, vil ID. Aero sandsynligvis blive den mest populære og bedste VW ID. elbil, du kan købe, i hvert fald før ID.7 i sidste ende ser dagens lys.

2023 VW ID. Buzz

Den nok mest skæve og cooleste ID. bil derude er VW ID. Buzz-bilen, der hylder den gammeldags 60’er VW-camper-hippiebil fra de gamle 60’ere. Den ID. Buzz forventes at starte på omkring 50.000 dollars, hvilket er noget af en merpris i forhold til de eksisterende VW ID. modeller, men det er forventeligt, da ID. Buzz er ikonisk i enhver forstand.

Du får et 77 kWh-batteri, der kan give dig ca. 210 miles reel rækkevidde, da ID. Buzz er ikke rigtig aerodynamisk eller let. Den er designet til at være en fornøjelsesmobil, hvorfor de fleste ikke vil bruge den til pendling til og fra arbejde, men snarere til weekender og ferier.

FAQ-afsnit

Hvad er den bedste VW ID. bil?

Den nyligt afslørede VW ID. Aero er den bedste ID. bil, som VW tilbyder, fordi den er den nyeste, den flotteste og sandsynligvis den mest eftertragtede. VW har endelig tilbudt en bil, der kan konkurrere med Tesla Model 3, og med 385 miles på en fuld opladning og 340 hk vil denne elektriske sedan helt sikkert blive rigtig populær over hele verden.

  Alt om den helt elektriske Volkswagen ID. Xtreme off-road

Det er derfor, at ID. Aero er en global VW-bil, den eneste ud over ID.4, hvilket betyder, at den vil blive solgt på alle markeder. Udover ID. Aero er ID.5 også virkelig cool, da den ligner en SUV-coupé, en stilretning, der er utrolig populær i disse dage.

Hvornår vil VW tilbyde ID.6, ID.7 og ID.8?

Volkswagen ID.6 har allerede fået sin debut i Kina, men vi er ikke helt sikre på, om den nogensinde kommer til Europa eller USA. Fordi det er en tre-rækker SUV, kan den måske komme til USA, men det er ikke sandsynligt, at den kommer til Europa. ID.7 er ikke alt for langt fra at blive afsløret, det er den samme historie med ID.8. Vi bliver sandsynligvis nødt til at vente til 2023, før vi kan se disse i kød og blod.

Laver VW gode elbiler?

Volkswagens elbiler er virkelig konkurrencedygtige, og nogle af dem sælger som sindssyge over hele verden, især ID.4’eren. Det er nok til at sige, at VW faktisk laver gode elbiler, for de ser cool ud, de er veludstyrede og tilbyder anstændige batteristørrelser og respektive maksimale rækkevidder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z