Alt om 2023 AMG GT Coupé

Sidste år kom Mercedes med den imponerende Mercedes-Benz AMG GT Black Series som det sidste hurra for den nuværende Mercedes AMG GT Coupé, der kom som en erstatning for SLS AMG. Det ser ud til, at den næste AMG 2-dørs sportsvogn stadig kommer til at hedde AMG GT og sandsynligvis ikke vil være meget anderledes end den nuværende.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om 2023 AMG GT Coupe, hvornår den kommer på markedet, og om du bør overveje at købe en. Der kommer flere og flere oplysninger om 2023 AMG GT hver dag, og vi vil kombinere alt, hvad vi ved indtil videre, i denne artikel.

Først og fremmest kommer AMG GT til at beholde sin hidsige V8-motor, hvilket er en velsignelse, når man tænker på, at de kommende AMG-modeller får 4-cylindrede motorer. Mercedes SL-AMG er sandsynligvis den bil, som den nye 2023 AMG GT kommer til at dele de fleste af sine dele med, men AMG siger, at disse to kommer til at tilbyde en helt anden køreoplevelse.

Alt i alt har AMG GT et virkelig højt hegn at klatre op ad, da den nuværende AMG GT er en usædvanlig succesfuld bil og sandsynligvis en af, hvis ikke den bedste AMG-sportsvogn nogensinde. Vi har allerede set den opdaterede 4-dørs AMG GT, men den næste generation af 4-dørs GT kommer til at ligne den nye 2023 GT.

2023 Mercedes AMG GT Coupé – drivlinjen

Det mest omtalte aspekt ved den kommende 2023 AMG GT er uden tvivl dens motor, som heldigvis stadig vil have en V8-konfiguration. Mange Mercedes AMG-entusiaster var med rette bekymrede for, at den nye AMG GT ville få enten en V6 eller endda en 4-cylindret, men Mercedes formåede på en eller anden måde at fastholde V8’eren.

  Bedste fejlsøgning og diagnosticering Mercedes-Benz Tropfenwagen pris

Topmodellen 4.0L BiTurbo V8 i AMG GT kommer til at yde 831 hk, mens den anden model i serien kommer til at have en V6-motor med omkring 500 hk. Nogle kilder antyder, at den nye AMG GT også vil blive tilbudt med en 4-cylindret turboladet hybridmotor, sandsynligvis den, vi nu kan finde i den nye C63.

4MATIC vil sandsynligvis være valget for nogle AMG GT-modeller, mens andre vil forblive rent baghjulstrukne. 9G-Tronic-automatgearkassen vil blive tilbudt til de fleste AMG GT-modeller, men V8-modellerne kan blive udstyret med den mere robuste og opdaterede AMG Speedshift-enhed, som findes i den nuværende AMG GT.
Alt i alt kan vi sige, at vi er mere end glade for, at den nye AMG GT vil være tilgængelig med en V8 selv i 2023.

2023 Mercedes AMG GT Coupé – design og kørsel

Der er mange gengivelser af den nye 2023 AMG GT online, men ingen af dem er 100% korrekte. De er modelleret ud fra de eksisterende spionbilleder af 2023 AMG GT og er ikke langt fra, hvordan bilen faktisk kommer til at se ud. Vi kan forvente, at den får både slankere forlygter og slankere baglygter og Panamericana-grillen, som findes på alle AMG-modeller nu om dage.

Sideprofilen vil sandsynligvis ikke ændre sig for meget fra den eksisterende AMG GT, hvilket er en god ting. Interiøret vil sandsynligvis blive overført fra 2023 SL, hvilket ikke er nogen dårlig ting, da 2023 SL tilbyder et fantastisk interiør. Derfor kommer den nye 2023 AMG GT til at adoptere mange designtræk fra den nye SL-klasse.

  Nye dæk & hjulskifte Mercedes-Benz G Class SUV pris

Kørselsmæssigt siger AMG, at den nye AMG GT vil være både mere fokuseret og mere beboelig takket være mere grundige tilpasninger af køreindstillingerne, der kan ændre karakteren af den nye AMG GT betydeligt.

2023 Mercedes AMG GT Coupé – Pålidelighed og almindelige problemer

Hvad angår pålidelighed, kan vi ikke sige noget med sikkerhed, da AMG GT ikke er på markedet endnu. Vi kan dog sige, at AMG GT ikke bliver den billigste AMG at leve med, som det er tilfældet med den nuværende AMG GT. Disse biler kræver mere vedligeholdelse og er tilbøjelige til at få mange problemer, hvis de ikke får det.

2023 Mercedes AMG GT Coupé – værdi og praktisk anvendelighed

2023 AMG GT kommer med en prisstigning i forhold til den nuværende AMG GT, hvilket sandsynligvis vil bringe startprisen tættere på 130.000 – 140.000 dollars for indgangsmodellen. De dyrere modeller kommer helt sikkert til at koste tæt på 200.000 dollars, mens eventuelle Black Series-modeller måske endda kommer til at koste det dobbelte.

De praktiske egenskaber er lige så gode som i den nuværende AMG GT, hvilket betyder, at du kun får to sæder, men et ret stort bagagerum i forhold til resten af segmentet.

FAQ-sektion

Hvornår kommer 2023 Mercedes AMG GT på markedet?

Mercedes AMG GT 2023 vil sandsynligvis blive afsløret inden udgangen af 2022 eller i begyndelsen af 2023, hvilket betyder, at de første biler skulle nå ud til kunderne i midten af 2023. Vi kan forvente, at Mercedes vil tilbyde den nye AMG GT med den velkendte Mercedes Edition 1-pakke, som kun følger med de allerførste modeller, der forlader fabrikken.

  Nye dæk & hjulskifte GLE350d 4MATIC A/T pris

Disse Edition 1-modeller vil have særlige designdetaljer, som sandsynligvis ikke vil være tilgængelige for senere AMG GT-kunder.

Er Mercedes AMG GT 2023 bare en Mercedes SL med hard top?

Nogle har sagt, at 2023 AMG GT bliver en hard-top version af den nye SL-klasse, hvilket er delvist sandt. Den nye SL er også en 100% AMG-bil, hvilket betyder, at den er designet og bygget af AMG, ikke af Mercedes, hvilket er første gang, det sker for en SL.

AMG siger dog, at AMG GT bliver en meget mere fokuseret bil med ikke nær så meget vægt som SL. SL er mere en cruiser grand tourer, mens AMG GT er en sportsvogn hele vejen igennem.

Hvilke biler konkurrerer med Mercedes AMG GT 2023?

Den største rival til AMG GT er Porsche 911, Aston Martin Vantage og muligvis endda den nye Ferrari Roma. Denne gruppe af biler er lavet til dem, der ønsker en kompakt sportsvogn med en V8-motor, der hovedsageligt er designet til performance-kørsel. At vælge en vinder her er virkelig svært og vil sandsynligvis aldrig blive afgjort objektivt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z