Almindelige problemer med BMW 335xi

BMW 335xi er performance-versionen af BMW 335i. Derfor er den mere kraftfuld og dyrere, men mindre effektiv. Alt i alt er BMW 335xi en fremragende luksusbil i mellemklassen med førsteklasses funktioner. Men som forventet kommer den også med flere problemer. Så hvad er de almindelige problemer med BMW 335xi?

Nogle af de almindelige problemer med BMW 335xi er olielækager, turbosvigt, overophedning af motoren, wastegate-ranglen og problemer med kølesystemet. Derudover har bilen også problemer med tilstoppede brændstofinjektorer, vandpumpefejl, defekte højtryksbrændstofpumper, kulstofaflejringer og elektriske problemer.

Hvad er de almindelige problemer med BMW 335xi?

Olielækager

Uanset om du kører en BMW 3-serie, en 4-serie eller en 5-serie, er dette et af de problemer, du skal være klar til at støde på. Hovedårsagen til, at olien lækker i BMW 335xi, er, at plastdele som ventildækselpakningen hurtigere bliver skøre, hvilket fører til lækage.

For at løse dette problem skal du udskifte den beskadigede eller defekte ventildækselpakning.

Overophedning af motoren

Et andet almindeligt problem, som BMW 335xi-brugere kan forvente at støde på, er en overophedet motor. Dette problem opstår normalt på grund af tab af kølevæske, vandpumpefejl og et tilstoppet kølevæskesystem. Hvis du vil forebygge eller løse dette problem, skal du vedligeholde kølesystemet og sikre, at alt fungerer, som det skal.

Turbosvigt

Svigt i turboladeren i denne bil skyldes normalt beskidt olie eller mangel på olie. Producenten anbefaler, at man skifter olie for hver 12.000 til 18.000 miles. I nogle tilfælde skyldes turbofejl fremmedlegemer, men det er ikke særlig almindeligt. For at løse problemet skal brugeren udskifte den dårlige olie eller genopfylde olietanken.

Problemer med kølesystemet

Kølesystemet er med til at sikre, at motoren kører ved en optimal temperatur. Så hvis kølesystemet har flere problemer, vil motoren ikke fungere optimalt. De fleste problemer med kølesystemet skyldes en defekt vandpumpe, tilstoppet kølesystem, kølervæskelækage og forkert kølervæske.

  BMW i4 - Almindelige problemer & fejl

For at løse dette problem er du nødt til at løse det underliggende problem.

Defekt højtryksbrændstofpumpe

Mange BMW 335xi-brugere har rapporteret om motorproblemer. Hvis du er en af dem, er der stor sandsynlighed for, at det skyldes en defekt højtryksbrændstofpumpe. HPFP har ansvaret for at sprøjte brændstof ind i motoren med det korrekte tryk. Så hvis denne del er defekt, kan du opleve, at motoren starter dårligt og andre problemer. Udskift HPFP-delen for at løse problemet.

Elektriske problemer

Elektriske problemer er ikke særlig almindelige i denne bil. Men de er meget udbredte i BMW 335xi modelår 2007. Mange ejere har rapporteret om forlygter, der får bilen til at antænde. I nogle scenarier havde bilen en masse interne tilbehørsproblemer. Det kan hænge sammen med frakoblede ledninger og et dødt batteri.

Wastegate rasler

Dette er et af de almindelige problemer, som BMW 335xi-brugere har rapporteret. Wastegate-ranglen skyldes normalt, at en arm eller stang ikke fungerer korrekt på grund af normal slitage. Så for at løse dette problem skal du udskifte armen og stangen.

Tilstoppet brændstofinjektor

Brændstofinjektorens opgave er at forstøve og sprøjte brændstof ind i forbrændingsmotoren. Hvis brændstofinjektorerne er tilstoppede, fungerer det derfor ikke korrekt. På grund af dette vil brugeren opleve fejltændinger, problemer med at koldstarte motoren og en ujævn tomgang. Sørg for at rense de tilstoppede brændstofinjektorer, og udskift dem, hvis de er slidte.

Ophobning af kulstof

Kulstofaflejringer er en af hovedårsagerne til dårlig ydelse fra BMW 335xi-modellerne. Så hvis din bil har kulstofophobning, bør du få problemet løst hurtigt. Tegn på kulstofophobning er dårlig ydelse og fejltændinger.

  Fejlsøgning og diagnosticering BMW 330i pris

Hvis du vil løse dette problem, skal du sørge for at rense brændstofinjektorerne og ventilerne. Derudover bør du køre længere strækninger i din bil for at undgå ophobning af kulstof.

Fejl i vandpumpen

Vandpumpen på BMW 335xi er ansvarlig for at pumpe vand ind i køleren for at hjælpe med at køle motoren. Den arbejder sammen med køleren, motorblæseren og vandpumpen. Så hvis en af delene er beskadiget, vil motoren ikke fungere optimalt. Tjek, om vandpumpen er beskadiget eller slidt, og udskift den.

FAQ

Er BMW 335xi en god bil?

BMW 335xi er en fremragende bil, hvis du er på udkig efter en luksuriøs, high-end, højtydende og avanceret bil. På den anden side er den ikke ideel for en person, der søger en billig, vedligeholdelsesvenlig og brændstofeffektiv bil.

Hvilken BMW 335i-model skal du holde dig fra?

BMW 335i har været i produktion siden 2006. Som følge heraf har der været flere modelår, hvor nogle har klaret sig bedre end andre. Mens BMW 335i fra 2010, 2015 og 2016 er nogle af de mest pålidelige modeller, bør man undgå 2007, 2008 og 2013-modellerne. Det skyldes, at de har mange problemer.

Er det dyrt at vedligeholde en BMW 335xi?

Selvfølgelig er det det! Det er langt dyrere at vedligeholde en BMW end de fleste af dens rivaler i luksusklassen. BMW 335xi koster omkring $820 at vedligeholde årligt. Men hvis det er et større serviceeftersyn, kan det koste mellem 1000 og 3000 dollars, hvilket er langt over branchens gennemsnit for luksusbiler.

  Jeep Renegade - Almindelige problemer & fejl

Hvor længe holder BMW 335xi?

BMW 335xi er en holdbar og pålidelig bil. Men da det er en højtydende bil, holder den ikke så længe som basismodellerne. Alt i alt bør denne enhed holde mellem 150.000 og 250.000 km, når den vedligeholdes og plejes korrekt. Desuden bør man også opretholde gode kørevaner for at sikre en lang levetid.

Er det en god idé at købe en brugt BMW 335xi?

Ja, det er altid en god idé at anskaffe sig en ny eller brugt BMW 335xi. Det skyldes, at bilen har flere førsteklasses funktioner, og at den kører godt. Ikke desto mindre skal interesserede købere også være klar til at håndtere de dyre reparationer og vedligeholdelse, som bilen kommer med.

Konklusion

BMW 335xi er en af de bedst præsterende luksusbiler på markedet. Denne bil er også smukt designet og kører ret godt. Som nævnt ovenfor har denne bil flere problemer, som kan undgås med korrekt pleje og gode kørevaner. Generelt er det en fremragende bil, og den er meget praktisk.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z