Almindelige problemer med BMW F01

BMW F01 var det første BMW-køretøj med en hybrid drivlinje, en turboladet V12-motor og en 8-trins automatgearkasse. Denne 4-dørs full-size luksusbil er komfortabel, rummelig, sikker og meget avanceret. Men som de fleste luksusbiler kommer BMW F01 med flere problemer. Ikke desto mindre, hvad er de almindelige problemer med BMW F01?

Nogle af de almindelige problemer med BMW F01 er motorproblemer, iDrive-problemer, slørede kameraer, transmissionsproblemer, softwareproblemer, problemer med elektriske vinduer, slørede kameraer og fejl i dørlåse. Hvis du kender disse problemer på forhånd, kan du spare brugeren for dyre reparationer.

Hvad er de almindelige problemer med BMW F01?

Motorproblemer

Nogle af de almindelige problemer, som BMW F01-brugere har rapporteret, er knyttet til motoren. Disse omfatter motorfejl, motorstotteri og motoroverophedning. Mange af disse problemer opleves, når bilen tager flere kilometer på.

Motorstottering eller endog dårlig acceleration sker på grund af en svigtende brændstofpumpe. Tværtimod opstår motorfejl på grund af en defekt spolepakke, en defekt knastakselsensor eller en defekt krumtapakselsensor. Tag bilen med til mekanikeren for at få løst de underliggende problemer.

Problemer med transmissionen

Et andet almindeligt problem med BMW F01 er transmissionsproblemer. Almindelige transmissionsproblemer omfatter, at bilen hænger fast eller rykker, når den skifter ind i gear. Hvis du har et sådant problem, er det et tegn på dårlige motorophæng. Bemærk, at dette problem er almindeligt i den automatiske gearkasse, som er monteret i BMW F01.

Udskift de dårlige eller svigtende motorophæng for at løse problemet. I nogle tilfælde kan hårde gearskift skyldes transmissionsvæske med dårlige koldstrømsegenskaber. Hvis det er tilfældet, skal du skifte til syntetisk transmissionsvæske af høj kvalitet.

  Nye dæk & hjulskifte BMW m114d pris

Problemer med elektriske vinduer

Dette er et problem, der normalt opleves i ældre BMW F01-modeller. Brugere har rapporteret, at de hører en hvinende lyd, når de forsøger at åbne eller lukke vinduet. Dette er et tegn på, at vinduesregulatoren er ved at gå i stykker. Et andet tegn på dårlige elektriske vinduer er, at vinduerne ikke bevæger sig op og ned jævnt.

Du bør løse dette problem ved at udskifte den beskadigede eller defekte vinduesregulator med en ny.

iDrive-problemer

iDrive-systemet er en vigtig del af BMW F01. Det er fordi det håndterer lydsystemet, klimakontrollen, navigationssystemet og kommunikationen i BMW’en. Så hvis iDrive-systemet har problemer, kører BMW F01 ikke problemfrit. Almindelige problemer med BMW iDrive er iDriver-computeren, der svigter, skærmudfald, iDriver-controller, der svigter, og meget mere.

For at løse iDriver-problemer skal du løse de underliggende problemer. Derfor bør du besøge en mekaniker for at få dette problem løst.

Slørede kameraer

BMW F01 er en avanceret bil med masser af højteknologiske funktioner. En af de avancerede funktioner, som denne bil kan prale af, er kameraer, der giver føreren synspunkter fra næsten alle vinkler. Der har dog været nogle klager over slørede front- og sidekameraer.

Overraskende nok kender BMW allerede til dette problem, men de har endnu ikke en løsning. Så brugerne må nok vente, indtil BMW kommer med en ærlig løsning.

Dørlåsefejl

Nogle brugere har rapporteret, at dørene ikke kan låses ved hjælp af nøglehåndtaget, men låses ved hjælp af nøgler. Hovedansvaret for dette problem er en defekt dørlåsemotor. I nogle tilfælde kan det skyldes et fladt batteri i nøglehåndtaget. Så start med at udskifte det flade batteri og fortsæt med at udskifte dørlåsen.

  Bilforsikring til BMW 328xi: Find billig forsikring

Softwareproblemer

På trods af at BMW F01 har et avanceret computersystem, der styrer mange funktioner, udvikler den også flere problemer. Disse problemer påvirker normalt styringen, håndteringen og mange andre funktioner. For at løse dette problem kan du starte med at opgradere softwaren.

Fejl ved klimaanlægget

Selv om dette problem ikke er almindeligt, har flere BMW F01-brugere rapporteret, at de har haft fejl i klimaanlægget. Hvis du bemærker, at klimaanlægget ikke fungerer korrekt, kan problemet være en defekt kondensator til klimaanlægget. Tag bilen til mekanikeren for at få kondensatoren udskiftet.

FAQ

Er BMW F01 pålidelig?

Nej, BMW F01 er ikke en pålidelig bil. Det skyldes, at den har en af de højeste vedligeholdelsesomkostninger blandt luksuslimousiner i fuld størrelse på markedet. Derudover er omkostningerne til service og reservedele ret høje, hvilket gør denne bil lidt dyrere. Men med den rette pleje og vedligeholdelse kan brugeren undgå dyre reparationer i det lange løb.

Hvor længe holder BMW F01?

Hvis den er korrekt vedligeholdt med gode kørevaner, bør BMW F01 holde over 200.000 miles eller 13 år. I nogle tilfælde kan bilen endda holde længere. Men i gennemsnit bør denne bil holde mindst 150k miles. Så sørg for at overholde BMW’s anbefalede vedligeholdelsesservice, hvis du vil have din bil til at holde længere.

Efter hvor lang tid begynder BMW F01 at få problemer?

BMW F01 er ikke en særlig pålidelig bil. Den oplever dog færre problemer i de første 3 år af ejerskabet. Ikke desto mindre begynder de fleste BMW F01-bilister at klage over tændrørene ad tændspoler efter ca. 40.000 miles. Tværtimod rapporteres de mest alvorlige problemer normalt efter 150.000 miles.

  Serviceeftersyn BMW 335i til bedste pris

Er BMW F01 dyr at vedligeholde?

BMW F01 er en af de dyreste luksussedaner at vedligeholde på markedet. I gennemsnit koster den ca. 14.453 USD i vedligeholdelse og reparationer i løbet af de første 10 år. Dette er større end branchegennemsnittet for luksussedaner, som koster omkring 12.000 dollars, hvilket gør F01 dyrere at vedligeholde med omkring 2.500 dollars.

Hvad betyder BMW F01?

BMW F01 er den femte generation af BMW 7-serien, der består af BMW F01, som er sedanversionen, og BMW F02, som er sedanversionen med lang akselafstand. Både BMW F01 og F02 fremstillet mellem 2008 og 2015 betegnes som BMW F01.

Konklusion

BMW F01 er en af de fineste full-size luksus-sedaner på markedet. Men som de fleste BMW-modeller har den også flere problemer, som brugerne skal være klar til at håndtere. Efter at have diskuteret nogle af de almindelige problemer ovenfor bør brugerne sørge for at tackle problemerne tidligere for at undgå at skulle gennemgå dyre reparationer.

Alt i alt er BMW F01, som er en femte generation af BMW 7-serien, en flot, komfortabel, luksuriøs, sikker og avanceret luksus-sedan. Med den rette vedligeholdelse og pleje kan denne bil holde over 200.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z