Mercedes E270 CDI – Almindelige problemer & fejl

Mercedes E270 CDI - Almindelige problemer & fejl

Mercedes E270 CDI er en mellemstor luksussedan, der blev introduceret med W210 i 1999. E270 CDI fås også med W211-modellen. Begge disse var ekstremt populære i Europa, da de kom frem, men er stadig ret populære på 2. håndmarkedet, især W211’eren.

Begge disse anses for at være betydeligt pålidelige, men du skal vedligeholde dem så godt som muligt. De mest almindelige E270 CDI-problemer er forbundet med motoren, olielækager, overophedningsproblemer, en støjende motor og elektronik.

Mange af disse kan ødelægge en bil, hvilket betyder, at korrekt vedligeholdelse bør være et must. Dieselmotorer kommer med deres andel af problemer og ulemper, men ingen kan benægte, at de er mestre, når det gælder effektivitet, især hvis du ofte kører på motorvejshastigheder.

Uanset hvad kan E270 CDI stadig være en ret fornøjelig cruiser, selv om det er en relativt gammel bil efter moderne standarder. Hvorom alting er, så er nogle mennesker allerede trætte af omfattende overdesignede biler og ønsker bare noget simpelt, der fungerer hver gang, og det er E270 CDI i en nøddeskal.

Mercedes E270 CDI motorproblemer

E270 CDI-motoren er en 2,7 l 5-cylindret motor i 5-cylindrede linje med mere end 170 hk. Denne motor bliver løbende rost for sin pålidelighed og evnen til at overvinde en masse problemer, før den endelig når et par hundrede tusinde kilometer. De mest almindelige problemer med denne motor er relateret til pakningen, da den er kendt for ofte at gå løs.

Glødelamperne er undertiden kendt for at springe ud, hvilket kan forårsage motorfejl. Alt i alt kan motoren nogle gange være tøvende, og det er ikke den mest responsive motor i spillet. Uanset hvad, hvis du udfører al den planlagte vedligeholdelse som planlagt, vil motoren sandsynligvis holde i årtier.

  BMW M5 - Almindelige problemer & fejl

Mercedes E270 CDI olielækager

Den første E270 CDI blev først introduceret i slutningen af 1990’erne, hvilket betyder, at den nu er mere end 30 år gammel. Disse E270-modeller er kendt for at gå igennem olie som bare pokker. W211 E270 CDI’en er meget lig den samme, da den også har et stort olieforbrug. Grunden til at dette sker er, at bilen er gammel, eller fordi bilen lækker olie.

Hvis du ønsker at købe en brugt E270 CDI, skal du sørge for at gennemgå alle pakninger for at sikre dig, at der ikke løber olie ud nogen steder. Hvis det er tilfældet, skal du lave en tryktest og lokalisere alle lækagestederne. Der er stor sandsynlighed for, at nogle af pakningerne er blevet slidt og skal udskiftes. Skyl hele systemet, og fyld bilen op med helt ny olie.

Mercedes E270 CDI overophedningsproblemer

Et af de alvorligste problemer med E270 CDI er overophedning af motoren. Grunden til, at dette sker, er, at motorkølesystemet ofte ikke er i stand til at køle bilen ned, hvis der er noget galt med det. Mange ejere har rapporteret, at bilen går langt over den sikre grænse, især hvis de giver meget gas.

De oplyser også, at det ikke hjælper at afbløde kølesystemet, men hvis du afbløder det og sætter det under tryk igen, skulle du være godt kørende. Du bør også rense kølerlamellerne, som har tendens til at blive blokeret af snavs og snavs med tiden.

Mercedes E270 CDI støjende motorproblemer

Mercedes er kendt for at lave pålidelige og kraftfulde dieselmotorer, der kan holde hele livet, men Mercedes er også et mærke, der er stolt af at være sofistikeret og luksuriøst. I sagens natur vil en dieselmotor aldrig være sofistikeret, men nogle mærker som VW og Jaguar ved, hvordan man får en dieselmotor til at lyde raffineret.

  Mercedes W204 - Almindelige problemer & fejl

Mercedes sluttede sig til den bande for et par år siden, hvilket betyder, at tidligere Mercedes-dieselmotorer nogle gange lyder som traktorer. Den 5-cylindrede 2,7-liters rækkemotor i E270 CDI er en af disse motorer, fordi den lyder raslende, især i tomgang. Desværre er der intet, du kan gøre ved dette.

Mercedes E270 CDI elektriske problemer

Gamle Mercedes-modeller kæmper med at opretholde kontinuerlig funktionalitet i det elektriske system. Det er ikke noget usædvanligt for næsten alle bilmærker, især fordi Mercedes altid forsøger at tilbyde dig alle de funktioner, de kan. De mest almindelige elektriske problemer med E270 CDI er forbundet med udvendig belysning, elektrisk bagagerumsklap, elektriske vinduer og problemer med skærmen i det indre klyngefelt.

270 CDI kan undertiden også lide af problemer i forbindelse med generatoren og batteriet.

FAQ-afsnit

Hvilken Mercedes E270 CDI skal jeg købe?

Den bedste Mercedes E270 CDI-model er uden tvivl W211, men de senere modeller, da de er meget mere pålidelige og også nyere. Mercedes er et af de mærker, der løbende foretager forskellige justeringer på en bil i løbet af produktionsperioden, hvilket gør den mere pålidelig og længerevarende.

Derfor er de senere W211 E270 CDI-modeller de bedste. Desuden er W211 en del nyere end W210, fordi disse to ikke deler mange dele med hinanden. W210 er efterhånden lidt for gammel til at køre dagligt, og der findes mange mere interessante gamle Mercedes-modeller, som du kan købe til prisen for W210.

  Hvilken Mercedes har en 6-cylindret motor?

Hvorfor kan folk lide dieselmotorer?

Dieselbrændstof er tættere med energi end benzin, hvilket betyder, at du får en mere effektiv oplevelse i det hele taget, især hvis du ofte kører på motorvejen. Dieselmotorer er certificerede transportører, hvilket betyder, at de fleste mennesker, der bruger biler til arbejdsformål, vil vælge en dieselmotor. Det er også derfor, at de fleste amerikanske tunge lastbiler er dieselmotorer.

Nogle skøn siger, at dieselbiler har en 20-40 % bedre brændstofeffektivitet sammenlignet med en tilsvarende benzinbil. Diesel er mere pålidelig, mindre brandfarlig og stadig meget let at få fat i.

Giver det mening at købe en brugt Mercedes luksussedan?

En brugt Mercedes luksus sedan er ikke en bil, der købes efter fornuft, men snarere efter hjerte. Grunden til hvorfor er enkel, disse biler er ikke de billigste at vedligeholde, samtidig med at de er dyre for det, de er. Nogle biler som W211 holder stadig en anstændig værdi, og du kan købe en bil, der er 10 år nyere, for samme beløb.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z