Hvad er den mest luksuriøse cabriolet?

Cabrioletbiler er skabt til dem, der nyder øjeblikkets ånd, vinden i håret og fornemmelsen af at køre bil. Cabrioletbiler er ikke skabt til dem, der betragter biler som arbejdsheste, der kun kører fra A til B, men til dem, der tilbeder hvert øjeblik, de tilbringer på den åbne vej.

Uanset om det er en kystvej eller et bjergpas om sommeren, så er cabrioletbiler bestemt til at blive kørt på naturskønne ruter fulde af sanselig glæde. Selv de største soltage, der findes, kan ikke sammenlignes med, hvordan det føles at køre en luksuscabriolet, og disse er de mest luksuriøse, som man kan købe for penge.

Den mest luksuriøse cabriolet derude er uden tvivl Rolls Royce Dawn. Men hvis 400.000 dollars er for meget for en weekendcruiser, kan du også overveje den mere “tilgængelige” Bentley Continental GTC. Disse to er de mest luksuriøse, mest komfortable cabrioleter, der er til salg i dag.

Hvorom alting er, så er det ikke alle, der elsker at cruise rundt i deres cabriolet, nogle mennesker foretrækker lidt mere spænding end det. Hvis du er en af dem, skal du sørge for at tjekke den V12-drevne Lamborghini Aventador S Roadster med naturlig indsugning. Hvis du derimod foretrækker en eksotisk GT med frontmotor, kan du tjekke Ferrari 812 GTS ud.

Rolls Royce Dawn – Post opulent luksus

Rolls Royce Wraith til 400.000 dollars er selve toppen af automotive perfektion. Hver eneste overflade indeni Rolls Royce Dawn er foret med det mest udsøgte læder, aluminium af højeste kvalitet og de mest karakterfulde fuldkorns træbeklædninger.

Hvis du kombinerer det med en twin-turbo V12-motor, der yder 563 hestekræfter, skulle man tro, at Dawn er noget af en sportsvogn, men det er den ikke. Rolls Royce tror ikke på “luksusbiler med en sporty kant”. Rolls mener, at luksusbiler skal være 100 % luksus, komfort, raffinement og stil, og det er tydeligt, så snart man træder ind i Dawn.

  Bedste SUV'er som første bil

Bentley Continental GTC – En ægte luksusbil med en sporty kant

For et par år siden har Bentley lanceret den 3. generation af den elskede Bentley Continental GT, som er en klar opgradering i forhold til den udgående model fra alle vinkler. Fra et mere strømlinet, mere sofistikeret design præget af stærke hydroformede aluminiumspaneler hele vejen op til krystallignende forlygter er den nye Continental en skønhed.

Du kan få den nye Conti enten som cabriolet eller som 2-dørs coupé. Du kan også vælge mellem en mere sportslig twin-turbo V8-model eller en twin-turbo V12-cruiser. Den nye Continental byder på et utroligt interiør med fantastisk sans for detaljerne og et grundigt ambient belysningssystem, der får kabinen til at føles dyr og overdådig.

Lamborghini Aventador S Roadster

Der findes to typer luksusbiler i dag. På den ene side har du Rolls Royce, Maybach og Bentley, som laver de fineste og mest komfortable luksusbiler til de mest succesfulde. På den anden side har du Ferrari, Lamborgini og McLaren, der specialiserer sig i eksotiske luksusbiler med højtydende ydeevne, og ingen bil skriger så meget eksotisk som Lamborghini Aventador gør.

Selv om Aventador snart udgår, er tiltrækningskraften for denne V12-drevne plakatbil lige så stærk som nogensinde før. Snart vil vi ikke kunne nyde biler som disse, hvilket også burde betyde, at værdierne på disse kun stiger efter et par år.

  Bedste bil til gartnere

Ferrari 812 GTS

Ferrari 812 GTS er den bedste Ferrari-model, du kan købe i dag. Selvom SF90 er flagskibet Ferrari-modellen i det nuværende sortiment, så er 812 GTS det, som en ægte Ferrari skal være, og sandsynligvis også den sidste Ferrari af sin slags. Takket være en skrigende V12-motor og en lynhurtigt skiftende dobbeltkoblingsgearkasse er 812’eren den kraftigste og hurtigste bil på denne liste.

812 ser fantastisk ud, lyder fantastisk og kører fantastisk, og der er næppe nogen derude, der mener, at 812 GTS ikke er den bedste cabriolet GT, som man kan købe for penge i dag. Du skal dog være forsigtig med at køre dette bæst, da 800hk+ ikke er skabt til alle. Denne bil kan bide dig, hvis du ikke er forsigtig, og det er sådan en ægte Ferrari skal føles.

FAQ-sektion

Hvad er den bedste brugte luksus cabriolet?

Den bedste brugte luksus cabriolet er helt klart Mercedes Benz S-klasse coupé, fordi den stadig tilbyder 90% af det, som en moderne luksusbil tilbyder, men til langt færre penge. S-klasse coupé ser fantastisk ud, og den tilbyder to bredskærmsskærme på instrumentbrættet, som kan vise alt, hvad du nogensinde ville ønske dig af en luksusbil.

Et af de bedste aspekter af S-Klasse coupé er sæderne, fordi de er støttende og komfortable på samme tid, hvilket betyder, at S-Klasse coupé er både atletisk og luksuriøs på samme måde som Bentley Continental er, men igen for langt færre penge.

  De bedste coupéer til høje bilister

Hvad er den bedste værdiorienterede cabriolet på markedet?

Den bedste værdiorienterede cabriolet på markedet er Mazda MX-5 Miata til 25k $25k. Denne kompakte sportsvogn anses af mange for at være den bedste 2-sæders sportsvogn, hvad angår værdi. Hvis du imidlertid ønsker en værdiorienteret 4-sædet cabriolet, skal du sørge for at tjekke den udgående BMW 4-serie cabriolet ud.

BMW 4-serie er en perfekt blanding af komfort og sportyhed, da den tilbyder et dynamisk chassis, der er ret godt dæmpet. Alt dette betyder, at BMW 4-serien både er sjov at køre som luksuscruiser eller som weekendens canyoncarver, især hvis du vælger de mere sportslige M-versioner.

Er soft-top cabrioleter ved at blive normen i disse dage?

I det sidste årti eller deromkring er de fleste producenter langsomt gået væk fra hard-top cabrioleter, fordi de er tunge, alt for komplekse og dyre at fremstille. Det betyder, at cabrioleter med blødt tag langsomt bliver normen, mens hardtops bliver mindre og mindre hyppige efterhånden som tiden går.

En almindelig kritik af luksusbiler med softtop er, at de ikke er nær så støjsvage eller komfortable som hardtop-cabrioleter, men Rolls Royce og Bentley har formået at vise, at deres cabrioletmodeller er lige så komfortable som deres coupe/4-dørs varianter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z