Hvad er de bedste dæk til en Mercedes E350

Mercedes E-klassen har været den mest populære Mercedes sedanmodel i et stykke tid nu. C-klassen er lidt for lille, især hvis du har planer om at transportere flere personer, og S-klassen er alt for dyr og stor for de fleste mennesker.

Den nye E-Klasse 2021 tilbyder en yderst komfortabel kørsel, og det skyldes især affjedringen og dækkene. Dæk er en afgørende del af at kunne nyde din bil fuldt ud, og derfor bør du altid tage dig god tid til at vælge det rigtige gummi til din E350.

E350 bærer 245/40R18, 245/45R17-dæk, og alle dæk, der svarer til disse specifikationer, vil passe til E350 uden problemer. De fleste Mercedes-forhandlere og mange uafhængige dækforhandlere vil altid gerne anbefale dækmærker som Continental, Michelin, Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Falken, Hankook, Toyo, Nitto, Nexen eller Yokohama.

Bedste sommerdæk til Mercedes E350

Sommerdæk er lavet med specifikke kørselsforhold i tankerne. Varmt vejr, solbeskinnede overflader og meget lidt eller ingen fugt eller regn er de perfekte kørselsbetingelser for sommerdæk. De har en blødere blanding sammenlignet med vinterdæk, og de har også specialiserede slidbanemønstre for øget greb og ydeevne.

Sommerdæk er også meget mere komfortable, da de producerer mindre rullemodstand, og den blødere blanding er mere lydisolerende. Desuden er sommerdæk også mere effektive, hvilket virker til fordel for brændstofeffektivitetsvurderingerne. Sommerdæk må ikke bruges om vinteren, da de fleste sommerdæk bliver hårde og skøre under 45 grader Fahrenheit.

Det bedste sommertouringdæk til E350 er Michelin Primacy 3-dækket eller Pirelli Cinturato P7-dækket. Hvis du ønsker et mere præstationsorienteret sommerdæk, er de bedste muligheder til E350 Hankook Ventus RS4, Continental ExtremeContact DW, Toyo Proxes R1R, Bridgestone Potenza RE-71R, Goodyear Eagle F1-dæk eller Falken Azenis RT615K+.

  Passer et Mercedes hjul til en BMW?

Bedste Mercedes E350 vinterdæk

Valget af det perfekte sæt vinterdæk til din Mercedes E350 afhænger af mange forskellige aspekter såsom mængden af sne, temperaturinterval, mængden af is på vejen, hvor ofte du planlægger at køre din bil, korte ture kontra længere ture eller andre.

Vinterdæk er et vigtigt stykke motorudstyr, og de fleste lande kræver, at du udstyrer dine vinterdæk i vinterhalvåret. Kørsel uden ordentlige vinterdæk udgør en stor sundheds- og sikkerhedsmæssig bekymring, da sommerdæk ikke er i stand til at klare alvorlige vejrforhold i forbindelse med vintersæsonen.

De bedste vinterdæk til E350, der er orienteret mod ydeevne, er følgende: Continental ContiWinterContact TS830 P, Pirelli Ice Zero Fr, Michelin Winter Sottozero Serie II, Goodyear Ultra Grip 8 Performance, Hankook Winter icept evo2, Falken Euro Winter HS449 eller Yokohama BlueEarth Winter V905’erne.

Ved moderat sne og is kan vinterdæk med høj ydeevne ikke matche dedikerede sne- og isdæk, og de bedste dedikerede sne- og isdæk er Continental WinterContact SI, Continental Viking Contact 7, Yokohama IceGuard Ig53, Dunlop Winter Maxx 2, Michelin X-ice eller Bridgestone Blizzak WS80 eller WS90-serien.

Bedste Mercedes E350 helårsdæk til Mercedes E350

Helårsdæk er den perfekte løsning for folk, der bor i områder med moderat klima. Regioner, der ikke oplever en masse sne og is, og som heller ikke lider under ekstremt høje temperaturer om sommeren. Formålet med helårsdæk er, som navnet måske antyder, at de skal bruges året rundt uden behov for udskiftning.

  Har Mercedes reservehjul?

Helårsdæk er højere og mindre behagelige end sommerdæk i en brændende sommer, og de er heller ikke så sikre eller gribevenlige som vinterdæk er i sne eller is. Men hvis du mener, at et sæt helårsdæk passer perfekt til dine behov, bør du tjekke din lokale Mercedes-forhandler eller en troværdig dækforretning for at få ordentlig rådgivning om emnet.

De bedste muligheder for helårsdæk til E350 er Pirelli Cintaruto P7 All-season, Michelin Pilot MXM4, Continental ProContact GX, Bridgestone Potenza RE97AS, Goodyear Eagle LS-2, Toyo Celsius, Yokohama Avid Ascend GT, Michelin Premier A/S.

De bedste dæk til helårsdæk med høj ydeevne er: Yokohama Avid Envigor ZPS, Dunlop Signature HP, Toyo Extensa HP II, Hankook Ventus V2 Concept2, Continental PureContact LS, Dunlop SP Sport 5000, Goodyear Eagle Sport All-season.

FAQ-afsnit

Hvad er de bedste dæk med ultra-præstationer til E350?

Mercedes E350-modellerne er primært rettet mod at give komfort og rejsevenlighed, men hvis de er udstyret med AMG sporty trims og ekstraudstyr, er disse sedaner også i stand til at levere anstændige atletiske evner. Hvis du ønsker at maksimere din Mercedes E350’s ydeevne og køreegenskaber, bør du måske kigge på disse.
De bedste ultra-performance dæk til Mercedes E350 er: Michelin Pilot Sport Cup’s, Toyo Proxes R888R-dæk, som endda er banevurderet, men de bliver hurtigere slidt op. Hvis du vil have et mere afdæmpet, men stadigvæk kompetent ultra-performance-dæk, bør du tjekke Bridgestone Potenza RE980AS, Dunlop SP Sport 5000, Goodyear Eagle Exhilarate, Continental Extreme Contact DWS06.

  Er det en god idé at købe en Mercedes?

Hvad er de bedste dæk til Mercedes E350, der kan monteres med dæk med studs?

Hvis du bor i ekstremt kolde og snedominerede klimaer, er dæk med dupper beregnet til at give maksimalt greb under de mest iskolde forhold. De er ikke egnede til asfalterede overflader, men de er den bedste løsning, når det drejer sig om snedæk.
De bedste dæk med spidser til Mercedes E350 er Nexen Winguard Winspike WH62 eller Toyo Observe G3-Ice.

Hvor meget koster Mercedes E350 dæk?

For et sæt helårsdæk skal du i gennemsnit regne med omkring 637 $, men intervallet ligger for det meste mellem 525 $ og 725 $. Hvert enkelt dæk kan koste dig 100-200 $ i gennemsnit, men nogle ultra-performance dækmuligheder kan koste dig meget mere.
Tilføjelse af studs på bildæk koster normalt omkring 15-30 $ pr. dæk. Sommerdæk er normalt en smule dyrere end vinterdæk, men det afhænger af producenten og den aftale, du ender med at få.
Helårsdæk kan måske spare dig nogle penge i det lange løb, men de vil ikke give et ordentligt greb i de koldeste forhold, og de vil heller ikke give dig den mest komfortable og sportslige oplevelse om sommeren.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z