Honda Ridgeline Pålidelighed

Historisk set har Honda Motor Company været bedst kendt som bilproducent. Gennem årene har Honda vist sig at være et pålideligt og troværdigt mærke. Honda Ridgeline skiller sig ud blandt kompakte pickup trucks. Sammenlignet med sine jævnaldrende modeller er kabinens materialer overlegne, kørslen er mere komfortabel, og bagsæderne er mere rummelige.

Oversigt

Ridgeline er Hondas eneste pickup truck på nuværende tidspunkt. Den er virksomhedens modstykke til minitruck’en Acty. Med Honda Ridgelines nyeste generation får du en kraftig og effektiv 3,5L V6-motor på 3,5 liter. Der er ingen tvivl om, at Honda laver holdbare biler og motorer. Derfor er 3,5L V6-motoren også meget pålidelig. Ridgelines 2017-model er den anden og nyeste generation af deres kraftfulde pickup truck.

Pålidelighed

Der er gået næsten 15 år, siden Ridgeline blev introduceret. Med en pålidelighedsvurdering på 4 ud af 5 er Honda Ridgeline unægteligt en af de mest pålidelige lastbiler, der findes i dag. Ridgeline indtager førstepladsen i kategorien af små pickup-trucks. Den fik en gennemsnitlig pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power.

gensalgsværdi

Honda Ridgeline afskriver 54 % efter fem år, hvilket resulterer i en femårig gensalgsværdi på 19.479 USD efter fem år. Hvis du er interesseret i Honda Ridgelines funktioner, kan det dog også være en pålidelig og levedygtig mulighed at købe en brugt lastvogn, hvis du er interesseret i Honda Ridgelines funktioner.

Sikkerhed

Chevrolet er ret kendt for sin pålidelighed og sine sikkerhedsfunktioner. Med Ridgeline er det ingen undtagelse. Lastbilen betragtes som den bedste løsning med hensyn til sikkerhed. Embedsmænd fra National Highway Traffic Safety Administration gav Ridgeline en femstjernet sikkerhedsvurdering, og Insurance Institute for Highway Safety har udnævnt køretøjet til et Top Safety Pick. Lastbilen har også førerassisterede funktioner som Vehicle Stability Assist, airbags til fører og passagerer, sideairbags, et antiblokeringssystem og elektronisk bremsefordeling.

  Ford C Max Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Honda Ridgeline er omkostningseffektiv sammenlignet med andre køretøjers årlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. En gennemsnitlig Ridgeline koster kun ca. 502 USD om året til vedligeholdelse, hvilket er forholdsvis lavt sammenlignet med omkostningerne for et gennemsnitligt køretøj, som er 650 USD. Det gør det overkommeligt for ejerne at vedligeholde den.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Honda Ridgeline?

Honda Ridgeline er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Honda Ridgeline, og har den en turbo?

Honda Ridgeline har 280 hestekræfter og et drejningsmoment på 262 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,5 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Honda Ridgeline har 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Honda Ridgelines problemer?

Ridgeline er en pålidelig lastbil. Problemer med transmission, problemer med brændstofsystemet og problemer med bremser eller kraftudstyr er de hyppigste problemer i brugte 2018 Honda Ridgeline lastbiler. Du bør undgå 2017- og 2018 Honda Ridgeline-modellerne.

Er Honda Ridgeline lastbiler gode?

Honda Ridgeline er en god kompakt lastbil. Ridgeline er bygget på en unibody-platform og kører og kører mere som en SUV end som en tung pickup med karosseri på ramme. Interiøret har rigelig plads på bagsædet, en fremragende byggekvalitet og et solidt udvalg af infotainment- og køreassistancefunktioner.

  Honda Element Pålidelighed

Hvor mange kilometer kan en Honda Ridgeline holde?

Honda Ridgeline er placeret på førstepladsen i kategorien af lastbiler, der med størst sandsynlighed holder mindst 200.000 miles. Kun 3 % af Honda Ridgeline-modeller, der er ældre end 200.000 miles, er blevet udskiftet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z