Honda Clarity Pålidelighed

Honda-biler er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed og er en af de bedste med hensyn til pålidelighed. Clarity er en bil med alternativt brændstof fra Honda. Den har flere varianter fra hybrid til fuldt elektriske modeller. Bilen blev udgået fra markedet i 2021.

Oversigt

Clarity blev introduceret i 2008 som en brintbrændselscellebil uden emissioner, og det var den første brintbrændselscellebil i USA. Den sidste generation havde Plug-in hybrid- og brændselscellemodeller, som var et fremragende alternativ til konventionelle biler.

Pålidelighed

Folk er interesserede i en bils pålidelighed, før de køber den. Honda er altid et pålideligt alternativ på grund af dens ekstremt fine kvalitetsdele og gode historie med hensyn til pålidelighed. Det er et af de mest pålidelige bilmærker i verden lige nu. Clarity er dog ikke en af de mest pålidelige Honda’er, og den har en lavere pålidelighedsscore på 67 ud af 100.

Sikkerhed

En bils pålidelighed er også afhængig af bilens sikkerhed. Hondas er normalt berømte for deres sikkerhed og gode resultater i kollisionstest. Ikke desto mindre blev Clarity på grund af dens sjældenhed ikke crash-testet i USA. Bilens sikkerhedsfunktioner omfatter bl.a. vognbaneassistent, automatisk nødbremsesystem, kollisionsadvarsel osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er ofte meget lav på Honda-biler, og de sælger sig meget pænt. Honda-biler har en gennemsnitlig afskrivningssats på 40 % efter 5 år, hvilket er ekstremt godt. Clarity har klaret sig fint her, og den afskriver omkring 40 % i løbet af de første 5 år.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

En af de største fordele ved at eje en Honda er deres lave vedligeholdelsesomkostninger og let at reparere biler. I gennemsnit koster Honda-biler omkring 428 dollars, hvilket er lavere end mange andre konkurrenter. Clarity har en endnu lavere vedligeholdelsesomkostning på omkring 259 dollars årligt.

FAQ

Er Honda Clarity en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Honda Clarity er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Honda Clarity?

Honda Clarity er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Honda Clarity, og har den en turbo?

Honda Clarity har 212 hestekræfter og et drejningsmoment på 99 lb-ft. Motoren er en gas/elektrisk I-4 motor med en slagvolumen på 1,5 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Honda Clarity?

15,5 kubikfod ( 0,439 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Honda Clarity har 18 X 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 X 8 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Honda Clarity hybridbiler pålidelige?

I løbet af de 3 modelår rapporterede Clarity Plug-In Hybrid-ejere 15 problemer. Vi rangerede Clarity Plug-In Hybrid på 13. pladsen ud af 24 Honda-modeller med hensyn til generel pålidelighed ved hjælp af vores PainRank(tm), som tager højde for reelle motor- og elektriske problemer.

Er Honda ved at indstille Clarity?

I august 2021 indstiller Honda produktionen af Clarity plug-in hybrid- og brændselscellemodellerne. Selv om Clarity oprindeligt kunne fås som et elektrisk køretøj (EV), blev denne mulighed indstillet sidste år. Honda hævder, at Clarity vil være tilgængelig til leasing indtil 2022.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z