Er Porsche 718 Boxster S en god bil?

Er Porsche 718 Boxster S en god bil?

Porsche 718 Boxster S er en 2-sædet kompakt sportsvogn, der er lavet til dem, der ønsker at mærke vinden i håret uden at betale penge for Porsche i den høje ende af skalaen. 718 Boxster S får en midterspecifik 2,5L turboladet 4-cylindret motor med turbolader og 350 hk, som kun fås til Cayman S- og Boxster S-modellerne. Så er Porsche 718 Boxster S en god bil?

Ja, Porsche 718 Boxster S er en god bil for dem, der ønsker en kompakt 2-sædet sportsvogn med soft-top tag. Det er måske ikke den bedste bil for større bilister, da det indvendige rum i Boxster S mildest talt er begrænset. Motoren er stærk, effektiv og passer virkelig godt til bilens chassis og størrelse.

Designet af 718 Boxster S er lidt smukkere end indgangsmodellen 718 Boxster på begynderniveau. Interiøret er begyndt at vise sin alder en smule, men er fyldt med materialer af høj kvalitet. Boxster S kører virkelig fokuseret, men kørslen er ikke strabadserende som hos de højere modeller af de flade 6-cylindrede Boxster- og Cayman-modeller med flad cylindermotor.

Når det kommer til pålidelighed, er 718 Boxster anstændig, men der er nogle problemer, der er værd at tale om. Værdierne på disse er stærke, da de formår at bevare værdien rigtig godt. Praktiskheden er så god, som den kan være for en bil af denne størrelse, hvilket betyder, at den får to separate opbevaringsrum.

Porsche 718 Boxster S – Drivlinjen

718 Boxster S er drevet af en 2,5L 4-cylindret turbomotor med 4 cylindre og turbolader med 350 hk og 309 lb-ft drejningsmoment. Det er nok til at drive Boxster S fra 0-60 mph på ca. 4,5 sekunder, og topfarten er angivet til 177 mph. Disse tal er ret potente for en bil, der kun er drevet af en 4-cylindret motor.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

Bilen kan også fås med enten en manuel kortslutningsgearkasse eller en 7-trins Porsche PDK dobbeltkoblingsgearkasse med 7-trins Porsche PDK. Alle 718-modeller er strengt baghjulstrukne. Når det kommer til effektivitet, kan 718 Boxster S give omkring 30MPG kombineret, hvilket også er et godt tal for en bil, der kan køre 0-60 mph på kun 4,5 sekunder.

Alt i alt er 718 Boxster S-drivlinjen måske ikke den mest spændende drivlinje, du kan købe, men den gør bestemt tricket, når det kommer til acceleration og topfart.

Porsche 718 Boxster S – Design og chassis

Porsche 718 Boxster S ser lidt anderledes ud end Boxster på begynderniveau, fordi den kører lavere, får flottere hjul og har et par designopgraderinger her og der. Interiøret i Boxster S er fyldt med materialer af høj kvalitet såsom læder, aluminium, Alcantara eller endda kulfiber, hvis du er villig til at betale for det.

Affjedringen og chassiset i 718 Boxster S er komfortabelt, men alligevel stift nok til, at bilen ikke læner sig ind i hjørnerne. Midtmotor-layoutet hjælper helt sikkert med vægtbalancen, da Boxster S håndterer rigtig godt. Alt i alt kører Boxster S bedre end den almindelige Boxster, men ikke lige så godt som Boxster Spyder eller Boxster GTS.

Porsche 718 Boxster S – Pålidelighed og almindelige problemer

Når det kommer til pålidelighed, er 718 Boxster S anstændig, men du skal vedligeholde den tilstrækkeligt. Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da alle Porsche-modeller er designet på denne måde. Porsche-reservedele koster betydeligt mere end andre biler, men de giver en 50 % længere levetid til service end i de fleste biler derude.

  Er en brugt Porsche Cayenne pålidelig?

De mest almindelige 718 Boxster S-problemer er relateret til turboladeren, transmissionen, udstyret, overophedning og klimaanlægget.

Porsche 718 Boxster S – Værdi og praktisk anvendelighed

Porsche 718 Boxster S starter ved 74.600 dollars, hvilket er ca. 12.000 dollars mere end indgangsversionen af 718 Boxster. Forskellen på 12.000 dollars er det, du betaler for en bedre motoropgradering, men kun hvis du virkelig er til performancekørsel. Uanset hvad bevarer 718 S sin værdi godt på brugtmarkedet, hvilket betyder, at det giver god mening at købe en, hvis du er til denne type biler.

Praktiskheden er så god, som den kan være for en bil af denne størrelse. Det betyder, at bilen får to separate opbevaringsrum både foran og bagpå. Den indvendige siddeplads er forholdsvis kompakt, hvilket betyder, at højere førere sandsynligvis vil kæmpe for pladsen.

FAQ sektion

Skal jeg købe en Porsche 718 Boxster S?

Hvis du er interesseret i kompakte 2-sæders sportsvognscabrioletbiler, vil du sandsynligvis nyde 718 Boxster S. De fleste mennesker bliver straks tiltrukket af den takket være det førsteklasses Porsche-mærke. 718 Boxster S kører rigtig godt, da den håndterer godt, og det er også en rigtig god cruiserbil.

Hvis du på den anden side mener, at 718 Boxster S er for trang, vil du ikke nyde den en døjt. Desuden er 718 Boxster S en strengt 2-dørs 2-sæders bil, hvilket betyder, at du ikke kan bruge den til alt. Hvis du ejer flere biler, er 718 Boxster S en god tilføjelse, men hvis du kun ejer én, skal det helst ikke være 718 Boxster S.

  Nye dæk & hjulskifte porsche cayenne 2020 pris

Er Porsche 718 Boxster S sikker?

Når du ser på størrelsen af 718 Boxster S, tænker du sikkert, at det ikke er den sikreste bil, du kan købe, fordi den er så lille og så let. Du vil dog blive glad for at vide, at 718 Boxster S har en stjerneagtig 5-stjernet sikkerhedsklassificering i stort set alle kategorier.

Du skal dog stadig være opmærksom på, at det er en kompakt letvægtsbil, og at den ikke vil kunne modstå lige så meget misbrug som en større SUV kunne.

Er Porsche 718 Boxster S en sportsvogn?

Porsche 718 Boxster S er en sportsvogn, og ingen kan sige noget andet. Det er rigtigt, at en soft-top ikke er den bedste løsning til en performancebil, men Boxster-serien bygger bro mellem lette sportsvogne og komfortable cruisere.

Som sådan kan 718’eren klare sig selv på en racerbane og samtidig få dig til at føle dig som en million dollars, mens du cruiser ned ad en kystvej.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z