Er Fiat Toro en god bil?

Fiat Toro

Fiat Toro er en af de bedste små pickup-biler på markedet. Denne bil vandt Red Dot Design Award i 2016. Ikke desto mindre, er Fiat Toro en god bil?

Fiat Toro er en vidunderlig bil, hvis du ønsker en kompakt, pålidelig, effektiv, overkommelig og elegant lille pickup truck. På den anden side er denne bil ikke ønskværdig, hvis du søger en højtydende, luksuriøs, avanceret og komfortabel pickup truck.

Fiat Toros historie

Fiat Toro er en pickup truck fremstillet af Fiat i Brasilien. Denne lastbil har været i produktion siden 2016 til dato. Desuden er den afledt af Fiat FCC4-konceptet og er baseret på Small Wide 4X4-arkitekturen, som deles med Jeep Renegade, Fiat 500X og Jeep Compass.

På mange sydamerikanske markeder sælges Fiat Toro dog som Ram 1000, idet man benytter Ram Trucks-mærket. Desuden kan Fiat Toro prale af forskellige motorer, herunder 1,3-liters FireFly T4 I4 Turbo, 1,8-liters E.torQ Flex I4, 2,4-liters Tigershark II I4 og en 2,0-liters Multijet II I4-motor.

Funktioner af Fiat Toro

#### Udseende
Når det kommer til det ydre udseende, er Fiat Toro blandt de mest tiltalende små pickup-biler på markedet. Derfor var den en af de bedst sælgende biler, da den blev udgivet. Desuden gør dens kompakte design den ideel til bykørsel, hvilket mange mennesker forelskede sig i.

Nogle af de funktioner, der skiller sig ud fra Fiat Toro, er 17-tommers hjul, et elektrisk soltag, et svinghjul med håndtag og elektriske bakspejle. Mens det ydre af Fiat Toro ser ekstraordinært ud, mangler det indre. Først og fremmest er interiøret trangt. For det andet er interiøret ikke så avanceret som de fleste af konkurrenterne.

  Er Fiat 500X en god bil?

Fiat Toro kommer med en akselafstand på 117,7 tommer, en længde på 193,5 tommer, en bredde på 72,6 tommer og en højde på 68,7 tommer.

Ydeevne

Fiat Toro er udstyret med en 1,3-liters motor. Den har dog også en 2,4-liters Tigershark II I4-motor og en højtydende 2,0-liters Multijet II I4-motor med høj ydelse. Den 1,8-liters motor yder op til 139 hk, den 2,4-liters motor yder op til 186 hk, mens den 2,0-liters motor yder op til 170 hk.

Det er også værd at bemærke, at Fiat Toro har fem udstyrsniveauer, herunder Endurance-, Freedom-, Volcano, Ranch- og Ultra-udstyrsniveauerne. Derudover har den tre gearkasser, herunder en 6-trins manuel, 6-trins automatisk og 9-trins automatisk gearkasse.

Komfort og lastrum

En af de ting, der får nogle mennesker til at holde sig væk fra denne fantastiske lille pickup truck, er dens komfort. Da Fiat Toro er en lille bil, er det ret trangt indeni. Forsæderne er lidt komfortable og rummelige, men det er bagsæderne ikke. Som følge heraf er de kun gode til børn og ikke til voksne.

Ikke desto mindre kommer denne pickup truck med anstændigt lastrum. Dette giver dig mulighed for at transportere både varer og bagage.

Brændstofeffektivitet

Det er ret sjovt og nemt at køre Fiat Toro. Takket være den fremragende håndtering og de pålidelige motorer. Ikke desto mindre er det også billigt, da denne bil er meget effektiv. Den har en effektivitetsvurdering på 31,75 mpg i byen og 46,81 mpg på motorvejen. Så brugeren vil spare nogle penge, hvis de vælger Fiat Toro.

  Er Fiat Panda en god bil?

Sikkerhed

Fiat Toro er ikke den sikreste lille pickup truck på markedet. Desuden er det en af de mindst sikre pickup trucks på markedet. Det skyldes, at den ikke har en sidehovedbeskyttelsesanordning som standard og mange andre standardsikkerhedsfunktioner, som findes på konkurrenternes køretøjer.

Pris

Prisen på Fiat Toro varierer fra den ene trim eller variant til den anden. Prisen varierer fra 22.500 til 33.700 dollars. Dette er ganske overkommeligt sammenlignet med de fleste af konkurrenterne. Ikke desto mindre er high-end varianterne lidt dyre sammenlignet med rivalerne, da de mangler nogle grundlæggende funktioner.

FAQ

Er Fiat Toro værd at købe?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du er på markedet efter en kompakt, pålidelig, effektiv og elegant pickup truck, er Fiat Toro den bedste bil for dig. Men hvis du leder efter en større, komfortabel, højtydende og luksuriøs pickup truck, er dette ikke den rette lastbil for dig.

Hvor hurtig er Fiat Toro?

Fiat Toro er måske nok en lille pickup truck, men den er ret hurtig. Den kommer nemlig med en topfart på 124,27 mph. Desuden kan det tage 10 sekunder at accelerere fra 0 til 60 sekunder, hvilket er meget imponerende. Hvis du derfor leder efter en af de små pickup trucks med den bedste ydeevne, er Fiat Toro et fremragende valg.

Hvad er de almindelige problemer med Fiat Toro?

Hvis du planlægger at erhverve Fiat Toro, er det afgørende at kende nogle af de problemer, du vil møde undervejs. Nogle af de almindelige problemer med Fiat Toro er en defekt brændstofpumpe, overophedning af motoren, elektriske problemer i kabinen, sort udstødningsrøg og en trang kabine.

  Fiat 500X - Almindelige problemer & fejl

Hvad er det høje kilometertal for Fiat Toro?

Selv om Fiat Toro ikke har været på markedet længe, kan det vurderes, at den har en høj kilometertal på mellem 100.000 og 150.000 miles. Mindre problemer kan dog vise sig allerede ved 10.000 miles. Derfor bør du, hvis du køber en brugt Fiat Toro, overveje en med 150.000 eller færre kilometer.

Er Fiat Toro en bil med firehjulstræk?

Nej, Fiat Toro er primært en bil med forhjulstræk. Denne bil er bygget på en unibody-struktur og kører på en uafhængig baghjulsaffjedring. Ikke desto mindre tilbyder producenten også en valgfri mulighed for firehjulstræk. Så hvis du elsker at køre i terræn, kan du få denne mulighed for at få en jævn kørsel i hårdt terræn.

Konklusion

Fiat Toro er en enestående bil for personer, der søger en kompakt, pålidelig, stilfuld, moderne og effektiv lille pickup truck. Derimod er den ikke ideel til folk, der søger en luksuriøs, avanceret, komfortabel, rummelig og højtydende pickup truck.

Alt i alt er Fiat Toro en fin bil til bykørsel og en ung familie. Men som alle biler har denne enhed også flere problemer, som kan forebygges via korrekt pleje, vedligeholdelse og gode kørevaner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z