Er Fiat e-Ulysee en god bil?

Fiat e-Ulysse

Fiat Automobile er den største bilproducent i Italien. Desuden er Fiats populært kendt for deres unikke karrosseriform og effektivitet. Som mange andre bilvirksomheder er Fiat også ved at gå over til elbiler og planlægger at sælge udelukkende elbiler i Europa inden 2027. Ikke desto mindre, er Fiat e-Ulysse en god bil?

Ja, Fiat e-Ulysse er en af de fineste helt elektriske minibusser på markedet. Ikke alene har denne bil et moderne og tiltalende udvendigt design, men den har også et flot, hyggeligt og avanceret interiør. Oven i købet er den meget effektiv, nem at vedligeholde og overkommelig.

Folk, der er på udkig efter en mere luksuriøs, kraftfuld og pålidelig elektrisk minivan, skal dog nok kigge andre steder hen.

Fiat e-Ulysee’s historie

Den oprindelige Fiat e-Ulysse var en personbil, der blev fremstillet mellem 1994 og 2002. Den første generation blev fremstillet mellem 1994 og 2002, mens den anden generation blev fremstillet mellem 2002 og 2010. Fiat Ulysse blev dog udgået i 2010.

Fiat e-Ulysse er en ny udgave af den stadigt voksende række af Fiat-elektriske modeller. Selv om denne minivan kommer med masser af nye funktioner, ligner den på mange måder den ældre model. For eksempel deler den den samme EMP2-platform med andre Stellantis-biler, såsom Opel Zafira-E, Peugeot e-Expert og Citroen e-Jumpy.

Funktioner af Fiat e-Ulysse

Udseende

Fiat e-Ulysse ser spektakulær og moderne ud. Udvendigt skiller den sig ud med sit store Fiat-logo, 17-tommer alufælge og elegante skydedøre. Desuden har den også et panoramisk soltag. Desuden er interiøret også på et andet niveau, da det er hyggeligt, avanceret og rummeligt. Den har en 7-tommers touchscreen, modulære glideskinner til justering af plads og justerbare ad foldbare sæder.

Bemærk, at 2022 Fiat e-Ulysse har en mulighed for standard- og lange basismodeller. Standardmodellen har en længde på 4956 mm, en højde på 189 mm og en bredde på 2010 mm. På den anden side har den lange basismodel en længde på 5306 mm, en bredde på 2010 mm og en højde på 189 mm.

  Er Fiat Pulse en god bil?

Ydeevne

Fiat e-Ulysse er ikke den bedst præsterende bil i sin klasse. Dens ydeevne ligger lidt under konkurrenternes. Den leveres med en enkelt elmotor, der leverer op til 136 hk og 192 lb-ft moment. Den har også et 50kWh-batteri som standard og et større 75kWh-batteri. Det større batteri giver mere rækkevidde og mere kraft.

Desuden tilbyder Fiat køberne en standard 100 kW hurtigopladning, der kan juice basebatteriet på 50 kWh fra 0 til 80 procent på bare 45 minutter.

Komfort og lastrum

Hvis du har en stor familie, tilbyder Fiat Ulysse stor komfort til op til 7 eller 8 personer. Det afhænger altså af den konfiguration, du vælger. I modsætning til nogle familiebiler tilbyder denne enhed komfort på både anden og tredje sæderække. Desuden leveres den også med et dobbelt sammenklappeligt bord, der kan skydes mellem sæderne på anden og tredje række.

Selv om Fiat e-Ulysse er rummelig, har den ikke meget lastrum. Ikke desto mindre kan dette øges ved at klappe sæderne på anden og tredje række ned, så der er maksimalt 173 kubikfod plads.

Sikkerhed

Som de fleste personbiler er Fiat e-Ulysse en meget sikker bil.

Rækkevidde

Fiat e-Ulysse er måske nok en flot og komfortabel bil, men dens rækkevidde er ikke så tiltalende. Det skyldes, at den kommer med en maksimal rækkevidde på op til 205 miles på den større 75 kWh-batteripakke, mens den mindre batteripakke giver op til 145 miles.

  Er Fiat Argo en god bil?

Brændstofeffektivitet

Da Fiat e-Ulysse ikke vil bruge benzin til at køre, skal du forvente, at den er ekstremt effektiv. Desuden vil elmotoren sikre, at passagererne kan nyde en effektiv, jævn og responsiv kørsel.

Pris

Det anslås, at Fiat e-Ulysse 2022 Fiat e-Ulysse vil gå for omkring 40.700 dollars, hvilket er ganske overkommeligt sammenlignet med andre biler med lignende egenskaber.

FAQ

Er Fiat e-Ulysse værd at købe?

Ja, Fiat e-Ulysse er værd at købe, hvis du er på udkig efter en stilfuld, moderne, komfortabel, pålidelig og billig elektrisk minivan. Men hvis du ønsker en mere luksuriøs, højtydende og hurtigere minivan, skal du måske kigge væk. Desuden er Fiat Ulysse’s rækkevidde ikke så imponerende.

Hvor hurtig er Fiat e-Ulysse?

Fiat e-Ulysse er udstyret med en enkelt elmotor, der yder op til 136 hk og et drejningsmoment på 192 lb-ft. Den har også en tophastighed på 80 mph, og den kan accelerere fra 0 til 62 mph på kun 13,5 sekunder. Selv om denne bil ikke er særlig hurtig, er den langt bedre end nogle af sine konkurrenter.

Hvad er de almindelige problemer med Fiat e-Ulysse?

Fiat e-Ulysse er en moderne og slank elektronisk minibus med mange ekstraordinære funktioner. Men som de fleste biler kommer den også med flere problemer, som interesserede købere bør være klar til at håndtere. Nogle af de almindelige problemer omfatter elektriske problemer, batteriproblemer, problemer med styring og opladningsproblemer.

Er Fiat e-Ulysse en god daglig chauffør?

Samlet set er Fiat e-Ulysse en fin bil. Den er meget effektiv og giver stor komfort til passagererne. Nogle brugere kan finde den som en god daglig chauffør, da den er ret kompakt sammenlignet med andre minibusser på markedet.
Ikke desto mindre er den stadig stor, da det er en minivan, og rækkevidden er ikke så god. Udover at være stor er dette en perfekt bil til daglig kørsel, da den også er let at håndtere. Så hvis du ikke rejser langt væk hjemmefra, vil denne bil spare dig mange penge, da du ikke behøver at tanke den.

  Er Fiat 500e en god bil?

Hvor ofte skal Fiat e-Ulysse serviceres?

I modsætning til ICE-biler kræver elbiler ikke en masse vedligeholdelse og pleje. Det skyldes, at de har få bevægelige dele. Ikke desto mindre er det vigtigt at servicere din Fiat e-Ulysse hver 18.000 miles eller årligt. Ligesom ICE-biler bør du få din Fiat e-Ulysse grundigt efterset efter 2 år.

Resumé

Generelt set er Fiat e-Ulysse en enestående bil. Det er en perfekt familiebil, da den har komfortable sæder, en rummelig kabine og et anstændigt lastrum, og den er let at håndtere. Ikke desto mindre er det værd at bemærke, at denne bil ikke har en god rækkevidde og kommer med andre få problemer.

Da Fiat e-Ulysse er en helt elektrisk bil, er den mere pålidelig end de fleste af dens benzindrevne modstykker. Alt i alt er det stadig en fantastisk bil med high-end funktioner og anstændige præstationer. Den er også billig at vedligeholde, men har brug for ordentlig vedligeholdelse og pleje for at holde længere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z