Er Fiat Ulysse en god bil?

Fiat Ulysse

Fiat Ulysse er blandt de få biler, der har gjort flere comebacks på markedet, efter at produktionen er stoppet i et stykke tid. Fiat Ulysse og Scudo har gjort comeback og tilbyder exceptionelle bilmodeller. Men er Fiat Ulysse en god bil?

Fiat Ulysse kan være en god bil for nogle mennesker og dårlig for andre. Det er en god bil for familier, der søger en stor bil, der kan rumme dem alle. Derudover er det en enestående bil for dem, der ønsker effektivitet, komfort, rummelighed og pålidelighed. Det er dog ikke en god bil for dem, der ønsker en luksuriøs, avanceret og højtydende bil.

Fiat Ulysse’s historie

Fiat Ulysse er en stor varevogn, der kan rumme mellem 6 og 9 personer. Den første generation af Fiat Ulysse blev fremstillet mellem 1994 og 2002, mens den anden generation blev fremstillet mellem 2002 og 2010. På det seneste har Fiat introduceret Fiat E-Ulysse, som er en hybridversion.

Fiat E-Ulysse er slankere, mere komfortabel og mere avanceret end sine tidligere søskende. Denne bil har to batteriindstillinger; 50 kWh og 75 kWh kapacitet. Den nye 100 kWh-elmotor yder op til 136 hk og med en topfart på 130 km/t. Desuden er denne elektriske version mere kraftfuld og moderne med et rummeligt interiør.

Nogle af de motorvarianter, der tilbydes på de ældre Fiat Ulysse-modeller, er en 1,8-liters motor med 99 hk, 2,0-liters med 121 hk, 2,0-liters turbo med 147 hk, 2,0-liters JTD med 109 hk, 2,0-liters 16v-motor med 136 hk og 2,2-liters JTD med 170 hk.

Funktioner af Fiat Ulysse

Udseende

I modsætning til andre Fiat minibusser og MPV’er, såsom Fiat Qubo og Fiat Scudo, har Fiat Ulysse et tiltalende udseende. Fiat Ulysse tager sin stil fra Stilo-seriens dristige, skarpe design. Dens slanke og moderne design får den til at skille sig ud fra andre minibusser på markedet.

  Fiat 500X - Almindelige problemer & fejl

Fiat Ulysse kommer også med en komfortabel kabine og har plads til op til 9 passagerer. Dog er sæderne på tredje række ikke særlig komfortable og er kun ideelle til børn. Desuden er de indvendige materialer af lav kvalitet, men kabinen er velorganiseret.

Ydelser

Fiat Ulysse leveres med flere motorvarianter. Som følge heraf varierer ydelsen alt efter den motorindstilling, du vælger. Men hvis du vil have en meget effektiv og miljøvenlig Fiat Ulysse-model, skal du overveje at vælge den nyeste E-Ulysse, som kører på elektricitet.

Fiat Ulysse kan accelerere fra 0 til 60 på kun 13,1 sekunder, og den har en topfart på 118 mph. Bemærk, at jo kraftigere udstyrsvarianten er, jo dyrere bliver den.

Komfort og lastrum

Hvis du er en stor familie, der leder efter en komfortabel og rummelig minibus, er Fiat Ulysse et fremragende valg. Denne bil kommer med en enorm kabine med en siddepladskapacitet på mellem 6 og 9 pladser. Derudover har den et stort bagagerum med et samlet rumindhold på 103,2 kubikfod.

Sikkerhed

Selv om Fiat Ulysse ikke kommer med mange sikkerhedsfunktioner, er det en yderst sikker bil. Takket være de passive, aktive og forebyggende sikkerhedsfunktioner, som Fiat Ulysse leveres med.

Brændstoføkonomi

Fiat Ulysse er også brændstofeffektiv, da den kommer med en NEDC brændstofvurdering på 21,0 mpg i byen, 39,2 mpg på motorvejen og en kombineret 33,1 mpg. Så uanset om du bruger denne bil til bykørsel eller lange ture, vil du spare mange penge på brændstof.

  Er Fiat 500L en god bil?

Pris

Fiat Ulysse kommer med 10 forskellige varianter. Basismodellen er Fiat 2,0-liters 16v Dynamic med en grundpris på omkring 20.000 kroner, mens Fiat 2,2-liters JTD 16v Prestigio går for omkring 28.200 kroner. Det er lidt højere end de fleste af konkurrenterne.

FAQ

Er Fiat Ulysse en god daglig chauffør?

Ja, Fiat Ulysse er en fantastisk hverdagsbilist. Ud over at være overkommelig bruger denne bil ikke meget brændstof, da den har en brændstoføkonomi på omkring 35 mpg. Derudover er den nem og billig at vedligeholde, da den registrerer mange problemer. Det eneste problem med denne bil er de billige materialer, der anvendes i interiøret, mere for de ældre bilmodeller.

Hvad er de almindelige problemer med Fiat Ulysse?

Fiat Ulysse er måske en usædvanlig varevogn med en stor kabine og et enormt bagagerum, men den kommer også med forskellige problemer. Nogle af de problemer, som du sandsynligvis vil støde på med Fiat Ulysse, er problemer med varmelegeme, problemer med elektriske vinduer, problemer med affjedring, problemer med varmelegeme, problemer med styretøj og elektriske problemer.

Hvor hurtig er Fiat Ulysse?

Hvis du er på udkig efter en højtydende og hurtigere minibus, er Fiat Ulysse ikke et godt valg. Det skyldes, at den leverer en topfart på 118 mph, og det kan tage op til 13,1 sekunder at accelerere fra 0 til 60 mph. Sammenlignet med de fleste af sine rivaler er Fiat Ulysse rimelig langsom.

Hvad er det høje kilometertal for Fiat Ulysse?

Fiat Ulysse er ikke den mest pålidelige minivan på markedet. Men hvis den er korrekt vedligeholdt og plejet, kan denne bil klokken over 200k miles. Men hvis du køber en brugt Fiat Ulysse varevogn af høj kvalitet, skal du kigge efter en med mindre end 150k miles. Dette skyldes, at de fleste Fiat-modeller begynder at få alvorlige problemer, når de rammer over 150k.

  Er Fiat Panda en god bil?

Er Fiat Ulysse en god familiebil?

Ja, Fiat Ulysse er en enestående familiebil. Det skyldes, at den kommer med en siddepladskapacitet på mellem 6 og 9 pladser. Så hvis du har en stor familie, vil denne bil nemt kunne rumme alle familiemedlemmerne. Desuden kommer den med en stor lastekapacitet, der vil kunne rumme masser af bagage og genstande til lange rejser.

Konklusion

Fiat Ulysse er en fantastisk bil til en stor familie. Denne bil er rummelig, komfortabel, overkommelig, brændstoføkonomisk og nem at parkere. På den anden side er den ikke ideel til bykørsel, da dens køreegenskaber er dårlige. Desuden består interiøret af tynde materialer sammenlignet med de fleste af dens rivaler.

Ikke desto mindre er Fiat Ulysse stadig en fremragende bil, da den kan rumme op til syv eller ni personer, afhængigt af hvilken model du vælger. Den er også billig at vedligeholde og går ikke let i stykker.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z