Chevrolet Malibu Pålidelighed

Chevrolet er kendt for sine prisbillige biler og fremstiller en af de mest pålidelige biler på markedet. Malibu er en mellemstor 4-dørs sedan. Chevrolet har lavet denne model siden 1964, og den er i sin 9. generation lige nu. Bilen har en fantastisk køredynamik og et komfortabelt interiør.

Oversigt

Malibu er en af de mest populære biler fra 60’erne og 70’erne. Den seneste generation findes i 4 udstyrsniveauer med mulighed for en 1,35 L turbomotor, 1,5 L motor og en 2,0 L motor. Malibu leveres med alle tilslutningssystemer som Apple CarPlay, Android Auto og Amazons Alexa. Der var en hybridversion, men den blev udgået i 2020.

Pålidelighed

Chevrolet er GM Motors’ pålidelige mærke, bortset fra Buick. Malibu er et godt holdbart valg for en sedan. Bilen har en pålidelighedsscore på 89 ud af 100 af J.D Power. Scoren retfærdiggør bilen, når man ser på dens store kvalitetsdele. Den har heller ikke nogen større problemer at være bekymret for.

Sikkerhed

Sikkerhedsindstillinger er ekstremt vigtige i dagens tidsalder. Malibu har mange gode sikkerhedsfunktioner og en samlet sikkerhedsvurdering på 4 stjerner ud af 5 fra NHTSA. Bilen klarer sig godt i kollisionstest. Desuden tilbyder bilen sikkerhedsfunktioner som fartpilot, advarsel om vognbaneafvigelse, kollisionsadvarsel, nødbremser og andre.

Afskrivningssats

Genbrugsværdien er ofte god for Chevrolet-biler på grund af deres lave vedligeholdelse og høje efterspørgsel. Det samme er tilfældet med Malibu, og den har en god gensalgsværdi. Bilen afskriver omkring 50% på 5 år, hvilket er godt for ejerne.

  Hvilke biler er de bedst brugte biler med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Vedligeholdelse og reparation

Biler med høj vedligeholdelse er ofte et problem for ejerne. Det gode ved Chevys er, at de ikke koster meget i deres vedligeholdelse. Malibu har en lav chance for at få større reparationer, og vedligeholdelsesomkostningerne er heller ikke så dyre, og de koster i gennemsnit omkring 500 dollars årligt.

FAQ

Er Chevrolet Malibu en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Chevrolet Malibu er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Chevrolet Malibu?

Chevrolet Malibu er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Chevrolet Malibu, og har den en turbo?

Chevrolet Malibu har 160 hestekræfter og et drejningsmoment på 184 lb-ft. Motoren er en turboladet gas I4 med en slagvolumen på 1,5L/ Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Chevrolet Malibu?

15,7 kubikfod ( 0,445 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Malibu har 18 x 8,0 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 8,0 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Chevy Malibus problemer?

NHTSA rapporterer, at mere end halvdelen af klagerne vedrørende 2018 Malibu var relateret til motoren eller brændstofsystemet. Der er mange problemer, lige fra simple problemer med benzindækslet til alvorlige lækager af kølevæske og olieolie fra forskellige pakninger.

Hvor længe holder Chevy Malibu?

Chevrolet Malibu er kendt for at holde fra 150.000 til 200.000 miles. Hvis du kører i gennemsnit 15.000 mpg, bør din Chevrolet Malibu holde i 13 år.

  Porsche vs. Range Rover: Pålidelighed

Er Chevy Malibu værd at købe?

Consumer Reports vurderer 2020 Malibu til to ud af fem på baggrund af dens pålidelighedsvurderinger i løbet af de sidste par år. Denne rangering er konsistent over de seneste år, hvor 2016- og 2018-modellen har en rangering på hver en ud af fem, mens 2017-modellen har en rangering i anden halvdel af fem.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z