Bedste år for Audi SQ5

Er Audi SQ5 en god bil?

Audi SQ5 er en mellemstor luksus familie-SUV til dem, der synes, at den almindelige Q5 er lidt for almindelig. SQ5 er den absolut øverste ende af Q5-serien, da den tilbyder en mere præstationsorienteret luksusoplevelse kombineret med bedre udstyr og en flottere kombination af interiør og eksteriør.

Det er dog ikke alle SQ5-modeller, der er lige gode, da nogle modeller synes at være meget mere driftsikre end andre. Hvis du parrer det med de generelle kundetilfredshedsresultater, får du mange forskelle mellem visse modelår. Du kan heller ikke se bort fra prispunktet, da der er tilbud at hente med nogle modelårgange, mens andre bør undgås på nuværende tidspunkt.

Som sådan kan 2017 Audi SQ5 lige så godt være den bedste af dem alle, fordi den balancerer værdi, ydeevne, pålidelighed og de overordnede kundetilfredshedsresultater rigtig godt. Hvis du vil have den postfaceliftede 2. generation af SQ5, bør du rette din opmærksomhed mod modelåret 2021, da 2021 synes at være den, du skal have.

Endelig, hvis du er en som mig, der mener, at 1. generations Q5 efter faceliftet er den flotteste Q5-model til dato, bør du helt klart overveje at købe 2016 SQ5, da den ikke kun er den flotteste, men også er en del billigere end 2017 og 2021. Så meget, at den er noget af et røverkøb i disse dage.

2017 Audi SQ5

Audi Q5-modelprogrammet blev opgraderet til modelåret 2017, da Audi fuldstændig redesignede Q5’eren. SQ5-modelåret 2017 er den billigste måde at komme ind i 2. generation af SQ5 på. Dette kommer dog ikke med sit sæt af ofre, for 2017 SQ5 ser også ud til at være en rigtig pålidelig bil.

  Er Audi RS6 Avant en god bil?

Selvfølgelig er der nogle problemer at tale om, men det er tilfældet med stort set alle biler, der findes, især dem, der er så velindrettede som SQ5. Disse biler får en enorm masse funktioner direkte fra fabrikken, og alle disse kan gå i stykker med tiden. Det er bare noget, der følger med territoriet, især hvis du ikke vedligeholder bilen så godt.

Værdien er der, hvor det er med 2017 SQ5, da den underbyder sine nyere søskende med en hel del penge. Du får stadig Audi’s moderne oplevelse med nye MMI-funktioner som f.eks. det flotte Audi Virtual Cockpit-målesystem i målerfeltet.

2021 Audi SQ5

Hvis du vil have det nyeste og bedste fra Audis Q5-linje, så er 2021 SQ5 den rette løsning, for her får du mest for pengene af alle Audi Q5-modeller af 2. generation efter faceliftet. Efter min mening så 2. generation af Q5’eren før faceliftet aldrig rigtig godt ud, men det har Audi formået at løse med den nuværende model.

For mig er SQ5 2021 den perfekte kulmination af det, der gør SQ5 så speciel. Den ser fantastisk ud både indvendigt og udvendigt, den kører som en gal, og den underbyder 2022-modellen med mindst 10-15 %. Pålideligheden er stærk med alle SQ5-modeller af 2. generation efter faceliftet, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om det.

De fleste af disse er stadigvæk biler med relativt få kilometer, der stadig er under garanti, hvilket betyder, at det ikke bør være et stort problem at købe en brugt. De fleste kunder er mere end tilfredse med deres 2021 SQ5-modeller, fordi de virkelig er fantastiske.

  2022 Audi Q5 vs Porsche Macan

2016 Audi SQ5

Hvis du er en af dem, der mener, at 1. generation af SQ5 efter faceliftet er den flotteste SQ5-model til dato, vil du blive glad for at vide, at 2016 Audi SQ5 nu er et af årtiets luksuspræstationskompakt SUV-pristilbud. 2016 SQ5 har mistet det meste af sin værdi med tiden, men den har bevaret alt det, der gjorde den speciel i første omgang.

Til at begynde med er 2016 SQ5 anstændigt pålidelig, fordi det er det allersidste modelår af 1. generation af Q5. For det andet giver de fleste kundetilfredshedsundersøgelser 2016 SQ5 en rigtig høj score, hvilket betyder, at de fleste mennesker, der ejer/ejede SQ5, er/var mere end tilfredse med den.

Endelig er grunden til, at 2016 SQ5 er så godt et tilbud lige nu, prisen. Du kan få en 2016 SQ5 til en virkelig opnåelig pris, som egentlig ikke adskiller sig så meget fra den almindelige Q5. Det betyder, at du kan få en Audi mid-size luksus performance SUV i mellemstørrelsen til langt færre penge end en almindelig dieselbil 2017 Audi Q5 med dieselmotor.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe Audi SQ5?

Audi SQ5 er en af de biler, der er utrolig nem at anbefale, fordi det er en så velafbalanceret bil. SQ5 er en rummelig bil, der tilbyder al den moderne teknologi og sikkerhedsfunktioner uden at lide, når det kommer til ønskværdighed eller ydeevne. SQ5 er en fantastisk bybil, en fantastisk motorvejskrydser og endda en fantastisk performance-SUV.

Der er virkelig ikke noget, som SQ5 ikke kan, og det gør den til en perfekt alt-i-en-biltype. Hvis du ikke kan lide SUV’er, og du er ligeglad med ydeevne, så er du måske ikke så interesseret i SQ5 som de fleste andre.

  Audi Q8 Pålidelighed

Hvilken Audi SQ5-model er den bedste?

Audi SQ5 fås faktisk i to forskellige varianter. Du kan få enten en SQ5 med dieselmotor eller en SQ5 med benzinmotor afhængigt af, hvor du bor, da nogle markeder får begge dele, mens andre får den ene. Hvis du har mulighed for at vælge mellem disse to, skal du vælge dieselbilen, hvis du for det meste kører motorvejsmiljøet, da det vil spare dig en masse penge i brændstofforbrug.

Hvis du på den anden side ønsker en mere spændende oplevelse af ydeevne, kan en benzinmotor simpelthen ikke konkurrere med en dieselmotor.

Er Audi SQ5 bedre end Audi Q5?

Audi SQ5 er grundlæggende en almindelig Audi Q5 med masser af funktioner tilføjet oveni. Motoren er det vigtigste festtrick, som SQ5 har i forhold til Q5, hvilket betyder, at hvis du elsker kraftige motorer, er SQ5 det oplagte valg. Man kan roligt sige, at SQ5 objektivt set er den bedre bil end Q5, men nogle vil måske foretrække Q5 frem for SQ5, fordi de er ligeglade med ydeevne, udseende eller begærlighed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z