Alt om 2023 Mercedes-AMG EQE SUV

2023 Mercedes-AMG EQE SUV

Det ser ud til, at Mercedes er et af de mærker, der fører an i elbilsrevolutionen, fordi de konstant kommer med nye elbilsmodeller. EQ-serien af biler er forbeholdt fuldt ud dekarboniserede elbiler med et trepunktet Mercedes-mærke, og den nye EQE er den allernyeste tilføjelse til denne gruppe af biler, Så hvis du vil vide alt om 2023 Mercedes-AMG EQE SUV, skal du sørge for at blive hængende.

Mercedes siger, at den nye EQE vil blive afsløret den 16. oktober, og vi vil fortælle dig alt, hvad vi ved om den indtil videre. EQE placerer sig mellem den største EQS SUV og den kompakte EQC SUV som den mellemstore Mercedes elektriske SUV, der konkurrerer med GLE som en elektrisk version af en familie-Mercedes mellemstor SUV.

Designmæssigt tager EQE de fleste af sine spor fra den eksisterende EQS SUV og EQE sedanen, hvilket er forventeligt, da EQS SUV’en gjorde nøjagtig samme taktik. Interiøret kommer også til at indeholde den velkendte Mercedes “Hyperscreen” og andre teknologiske lækkerier, som vil gøre EQE SUV’en til en styrke at regne med i dette segment.

Vi ved endnu ikke, hvor meget EQE SUV’en kommer til at koste, men den skulle være billigere end EQS SUV’en og omkring samme pris som EQE sedanen. Den praktiske anvendelighed er lige så god som EQE sedanen, men med mere hoved- og skulderplads i hele passagerkabinen.

2023 Mercedes-AMG EQE SUV – Drivlinjen

Hvad angår drivlinjen, vil EQE sandsynligvis vedtage det velkendte Mercedes 90kWh-batteri i to forskellige modeller. Den billigste model vil sandsynligvis tilbyde omkring 290 hk og 417 lft drejningsmoment fra sin enkelt elmotor, der driver baghjulene. Dette skulle også være modellen med den største rækkevidde, som sandsynligvis vil ligge et sted omkring 300 miles på en fuld opladning.

  Kan en tyk person køre en Mercedes?

Vi får også en kraftigere AMG EQE SUV-model, som vil yde 470 hk og vil være udstyret med Mercedes’ 4MATIC AWD-system med to motorer, en på forakslen og en på bagakslen. Vi er endnu ikke sikre på, om den nye EQE kommer til at have det største Mercedes 108 kWh-batteri, som findes i Mercedes EQS-modellerne.

Vi kan dog bekræfte, at EQE kommer med en 200 kW hurtigopladning af DC-hastighed, som skulle kunne oplade EQE SUV’en på under 30 minutter. Nogle kilder hævder dog, at EQE SUV’en også kommer i AMG 63-form og kommer til at tilbyde omkring 617 hk og 700 lb-ft drejningsmoment, hvilket er præcis det samme som EQE 63 Sedan.

2023 Mercedes-AMG EQE SUV – Design og kørsel

EQE SUV’en ligner en lidt mindre version af topmodellen EQS SUV, hvilket betyder, at den prioriterer aerodynamik frem for form, og det kommer ikke til at tildele den prisen som “den flotteste elbil” lige foreløbig. Baglygten i fuld længde er med, og det samme er en sortmalet frontgrill i plastik. Interiøret i EQE SUV’en er lige så luksuriøst og veludstyret som i EQS, men en smule mindre.

Vi kan se et nyt rat og visse autentiske designberøringer, som kun findes til EQE. Mercedes Hyperscreen er også tilgængelig her, og den ser lige så fantastisk ud som altid. Køreoplevelsen bliver sandsynligvis kølet ned for de almindelige EQE SUV-modeller, mens AMG EQE SUV’en bliver forholdsvist mere dynamisk.

  Bilforsikring til Mercedes-Benz CLC-Class: Find billig forsikring

Du skal ikke forvente, at den er lige så komfortabel som EQE sedanen, for EQE SUV’en er ikke nær så komfortabel som EQS Sedanen. Dette er ret logisk, da disse SUV’er er højt hævet over jorden og ikke kan være lige så komfortable på grund af fysikken.

2023 Mercedes AMG EQE SUV – Pålidelighed og almindelige problemer

EQE SUV’en er stadig alt for frisk til, at vi kan vurdere ordentligt, om det er en pålidelig bil eller ej. Vi bliver nødt til at vente et stykke tid, før vi kan vurdere dens pålidelighed ordentligt. Vi kan dog sige, at EQE sedanen er en anstændigt pålidelig bil, da det er en elbil, som i sagens natur er mere pålidelig end ICE-biler.

2023 Mercedes AMG EQE SUV – værdi og praktisk anvendelighed

Mercedes EQE SUV forventes at starte på omkring 75.000 dollars, hvilket er omkring 20.000 dollars mere end den mindste Mercedes EQB elektriske SUV og omkring 25.000 dollars mindre end topmodellen EQS SUV. Det placerer den i samme prisgruppe som den nylige BMW iX, Jaguar I-Pace og Audi e-Tron.

Praktiskheden er lige så god, som man kan forvente af en mellemstor SUV, da EQE SUV’en ikke mangler plads på nogen måde, form eller form. Hvis du er på udkig efter en familie-SUV med elbil, er denne SUV et godt valg.

FAQ-afsnit

Hvornår kan jeg købe Mercedes EQE SUV’en?

Du vil sandsynligvis kunne købe EQE SUV’en inden udgangen af 2022, hvilket betyder, at de tidlige leverancer også vil komme i slutningen af 2022. Som nævnt i starten vil Mercedes officielt afsløre den nye EQE den 16. oktober 2022, hvilket sandsynligvis er det tidspunkt, hvor vi får alle oplysninger om udgivelsen.

  Nye dæk & hjulskifte Mercedes-Benz GLE pris

Er Mercedes EQE SUV’en det værd?

Mercedes EQE SUV er primært designet til familiebrug, hvorfor familier bør overveje at købe EQE SUV’en. Det første skridt er at ville have en elektrisk SUV, da elektriske SUV’er ikke er lige så effektive som elektriske sedaner. De er også tunge og føles besværlige på vejen.

Udover det er EQE SUV’en en fantastisk SUV med al den nødvendige teknologi og sikkerhedssæt. Den er det værd, hvis du er ude efter denne type bil, hvis du ikke er det, er du bedre stillet uden den.

Er Mercedes EQE SUV bare en SUV-version af EQE sedanen?

Ja, det er den. Det ser ud til, at Mercedes nu laver en enkelt model, men tilbyder den i et par størrelser og iterationer. Det betyder, at EQE SUV’en er mere eller mindre den samme som alle andre biler i EQ-serien udover størrelsen selvfølgelig.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z