Er Mercedes Maybach skudsikker?

Er du på markedet efter en skudsikker bil? Bare rolig, for Mercedes tilbyder skudsikre biler. Men er alle Mercedes Maybach kuglesikre?

Ja, Mercedes Maybach er skudsikker. Det er dog ikke alle Mercedes Maybach-modeller, der er skudsikre, da dette kun gælder for Mercedes Maybach S600 Guard og Mercedes Maybach S600 Pullman. Andre Mercedes Maybach-varianter på entry-level-niveau er ikke skudsikre.

Mercedes-Benz introducerede Mercedes Maybach S600 Guard, så den kan give politiske personer, rige familier, forretningsmagnater og kongelige personer den maksimale beskyttelse, som penge kan købe. Men bortset fra at være skudsikre har disse biler de samme funktioner som den normale Mercedes Maybach S600.

Hvad er egenskaberne ved Mercedes Maybach Bulletproof-varianterne?

Den mindre og mere prisvenlige Mercedes Maybach S600 Guard kuglesikre bil leveres med VR10 ballistisk beskyttelse. Denne funktion gør det muligt for denne luksuriøse sedan at modstå skud af hærdet stål fra en stormriffel. Den er dog lidt billigere end Mercedes Maybach S600 Pullman. Den har en startpris på 524.000 dollars.

Tværtimod er den større og større Mercedes Maybach S600 Pullman Guard udstyret med komplet VR9-kugleresistens for glas og karrosseri. Dette er meget stærkere end modstanden på Mercedes Maybach S600 Guard-varianten. Bortset fra det har denne model en direktiv ERV 2010-sprængningsklassificering, hvilket betyder, at 33 pund TNT sikkert kan eksplodere inden for 6,5 fod fra sprængningen.

Som forventet er den dog også meget dyrere og tungere end Mercedes Maybach S600 Guard-trimmeren. Denne bil vil koste dig mindst 1,56 millioner dollars, hvilket er ret højt sat. Uanset er den hver en øre værd, da den er mere avanceret end sin mindre søskende S600 Guard.

  Laver Mercedes en selvopladende hybridbil?

I modsætning til S600 Guard kommer S600 Pullman Guard også med elektriske motorer, der hjælper folk med at betjene de tunge døre. Derudover er gulvet forstærket for at beskytte bilen mod sprængninger. Kort sagt har denne bil mange opgraderinger, der kan gøre det muligt for denne bil at køre gennem en krigszone.

På trods af at de har forskellige pansrede funktioner, kommer både Mercedes Maybach S600 Guard og Mercedes Maybach S600 Pullman Guard med en Biturbo 6,0-liters V12-motor med en Biturbo 6,0-liters V12-motor, der yder maksimalt 523 hk og 612 lb-ft drejningsmoment. Så når det kommer til fart og ydeevne, kan bilen nemt komme væk fra en fjende.

Hvad er egenskaberne ved Mercedes Maybach S600?

Udover at se på beskyttelsesfunktionerne i Mercedes Maybach S600 Guard eller Pullman Guard; denne bil tilbyder også komfort og sikkerhed. Så hvis du ikke har pengene til at få en af de pansrede trimmere, kan du stadig få en luksuriøs og sikker bil, som kun chefer, tycooner og verdensledere nyder godt af.

Mercedes Maybach S600 er en 5-sæders sedan med et stateligt udseende. Som tidligere nævnt leveres den med en Biturbo 6,0-liters motor, der leverer maksimalt 523 hk og 612 lb-pund moment. Desuden kommer den med en firehjulstræk og har en 7-trins automatgearkasse.

Derudover yder denne bil usædvanligt godt, men når det kommer til brændstofforbrug, skal du være godt belæsset for at nyde denne tur. Det skyldes, at den har en kombineret EPA-brændstoføkonomi på 16 MPG, hvilket er en af de højeste på markedet.

  Mest kraftfulde Mercedes-motor?

Det, der gør denne ultra-luksussedan til noget særligt, er de tonsvis af luksuriøse og avancerede funktioner, som den leveres med. Nogle af dem omfatter bl.a. liggende og masserende bagsæder, læderbeklædt kabine, 64-farvet interiør ambient belysningssystem, opvarmede og ventilerede forsæder, panoramasoltag og meget mere.

Valgfrie funktioner omfatter champagnefløjter af Maybach-mærket, en elektrisk betjent dør og et køleskab. Alle disse funktioner bidrager til den luksus og overdådighed, som Mercedes Maybach S600 tilbyder. En standard Maybach S600 koster ca. 190.000 dollars.

FAQ

Er en skudsikker Mercedes Maybach langsommere end en standard Maybach?

Selv om der tilføjes mere vægt end en standard-Mercedes Maybach, er Mercedes Maybach med skudsikre biler på grund af den forstærkede beskyttelse stadig hurtig og accelererer hurtigere. Det skyldes, at de har store motorer, som f.eks. Biturbo V12-motoren, der vil køre af sted, som om den har normal vægt.

Kan jeg gøre min almindelige Mercedes S-Klasse til en skudsikker bil?

Ja, du kan gøre enhver bil skudsikker, så længe du har pengene til det. Så hvis du ønsker at gøre din Mercedes S-klasse til en skudsikker bil, skal du blot lede efter det bedste firma til at gøre det. Nogle af de populære firmaer, der laver skudsikre biler, er Inkas, Alpine, Armormax og meget mere.

Kan alle købe en skudsikker bil?

Ja, enhver person kan købe en skudsikker bil. Så længe du har penge til at bruge på en skudsikker bil, kan du købe en eller få en normal bil modificeret til at have skudsikre funktioner. Det er meget vigtigt at have en skudsikker bil for de rige, da de normalt er de vigtigste mål.

  Har Mercedes E-Klasse ventilerede sæder?

Er en pansret Mercedes Maybach S600 Guard mere sikker end en almindelig Mercedes Maybach S600?

Ja, pansrede biler er normalt mere sikre end ikke-pansrede biler. Hvis disse biler f.eks. kommer i frontale sammenstød, er chancerne for, at en pansret bil ikke styrter ned, større end for en normal bil. Takket være de krøllezoner, som disse biler er udstyret med, kan de absorbere mere energi ved høj hastighed.

Er skudsikre biler dyre at vedligeholde?

Uanset om de er pansrede eller ej, er luksusbiler dyre at vedligeholde. Men når det gælder de daglige omkostninger, vil den pansrede bil bruge mere brændstof end en standardbil. Derfor er de meget dyre at vedligeholde, da de er tungere end standardbiler.

Resumé

Så selv om nogle Mercedes Maybach-modeller er skudsikre, er de ikke alle sammen skudsikre. Tværtimod kan du gøre enhver Mercedes Maybach-model skudsikker, hvis du ønsker det. Men hvis du vil have en Mercedes Maybach, der er skudsikker, skal du overveje at få Mercedes Maybach S600 Guard eller Mercedes Maybach S600 Pullman Guard.

Begge disse ultra-luksus-sedaner er skudsikre. S600 Pullman Guard er dog større og dyrere end S600 Guard. Desuden leveres S600 Guard med VVR10-beskyttelse, mens S600 Pullman Guard leveres med VR9-beskyttelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z