Er BMW M760i en god bil?

Er BMW M760i en god bil?

BMW producerer mange luksus-sedaner i den høje ende med kraftige motorer. BMW M760i er en af disse biler. Desuden har den et sportsligt udseende med enestående ydeevne, men den tilbyder stadig komforten fra en luksussedan. Men er BMW M760i en god bil?

Det afhænger af, hvad du ønsker. BMW M760i er en god bil for dem, der søger en højtydende, luksuriøs, praktisk, rummelig, teknologisk avanceret og en kraftfuld bil. Derimod er denne bil ikke ideel for personer, der søger en pålidelig, effektiv, vedligeholdelsesfattig og billig luksus full-size sedan.

Historien om BMW M760

BMW M760 er en del af BMW 7-serien. BMW 7-serien indeholder full-size luksus-sedaner, og den har været på markedet fra 1977 til dato. BMW M760 er en del af den 6. generation af denne serie. Desuden har M760 været i produktion fra 2016 til dato.

Derudover kommer BMW M760 med to karrosseriindstillinger, som er G11 eller kort hjulbase og G12 for den lange hjulbase. Desuden vil BMW M760Li være den sidste BMW-seriebil med en V-12-motor. BMW M760 er udstyret med en kraftig 6,6-liters N74 V12 twin-turbo-motor med N74-motor med dobbelt turbo.

Funktioner ved BMW M760i

Udseende

Med hensyn til udseendet udstråler BMW M760i luksus og overdådighed. Det elegante design kræver opmærksomhed, når denne luksussedan cruiser ned ad gaden eller motorvejen. Nogle af de funktioner, der skiller sig ud, er ceriumgrå accenter, 20-tommers hjul, en stor nyregittergrill og el-klapbare, opvarmede sidespejle.

Interiøret i BMW M760i er også i topklasse med masser af luksuriøse og højteknologiske funktioner. Udover det er BMW M760i også sikker og kan prale af funktioner som blindspotsovervågning, vognbaneovervågning, dæktryksovervågning, bakkamera og meget mere.

  BMW M3 - Almindelige problemer & fejl

Ydeevne

BMW M760i er måske nok en luksus-sedan i fuld størrelse, men den yder fremragende. Takket være den kraftfulde 6,6-liters twin-turbo V12-motor med dobbelt turbo. Oven i det kommer den også med 8-trins automatgear og et firehjulstræk som standard. Med en så kraftig motor leverer denne bil op til 600 hk og et drejningsmoment på 627 lb-ft.

Komfort og lastrum

Når det kommer til komfort og underholdning, tilbyder BMW M760i dem rigeligt. Selv om denne bil er en femsædet bil, er den virkelig rummelig og komfortabel. Takket være dens store kabine og store lastrum. Oven i købet har den fremragende benplads på for- og bagsæderne. Så uanset passagerernes højde vil de være komfortable, uanset hvor høje de er.

Desuden kommer den med masser af førsteklasses interiørfunktioner, der sætter den over de fleste af sine rivaler. Den har lædersæder, soltag, læderrat, klimaanlæg, opvarmet rat, sædehukommelse, fartpilot, telematik, kummesæder, træmønsteret interiør og meget mere.

Den har også rigelig bagagerum, der giver ejeren mulighed for at medbringe masser af bagage, når de rejser eller tager på picnic. Den har i alt 18,2 kubikfod plads.

Brændstofeffektivitet

BMW M760i er en af de mindst brændstoføkonomiske biler på markedet. Dette skyldes, at den kommer med en EPA-rating på 13 mpg i byen, 20 mpg på motorvejen og en kombineret 16 mpg. Når du sammenligner dens rating med dens vigtigste konkurrenter, vil du opdage, at det er den mindst effektive bil.

Mercedes-Benz S-Klasse har en EPA-rating på 21 mpg i byen, 30 mpg på motorvejen og en kombineret 24 mpg. På den anden side har Audi A8 en EPA-rating på 19 mpg i byen, 27 mpg på motorvejen og en kombineret 22 mpg.

  BMW ix3 VS Audi e-Tron - hvilken er bedst?

Pris

BMW M760i er en af de dyreste luksussedaner på markedet. Den har en grundpris på 157.800 kroner, hvilket er mere end Mercedes-Benz S-klasse til 112.150 kroner og Audi A8 til 87.600 kroner. Selv om M760i er kraftigere end konkurrenterne, tilbyder de mere luksuriøse og højteknologiske funktioner.

FAQ

Er BMW M760i værd at købe?

BMW M760i er værd at købe, hvis du ønsker en stilfuld, komfortabel, rummelig, højtydende og teknologisk avanceret bil. Men for dem, der ønsker en prisbillig, pålidelig og brændstoføkonomisk executive sedan, er BMW M760i ikke en ideel bil.

Hvor længe holder BMW M760i?

BMW M760i leveres med en meget pålidelig motor. Så hvis motoren er godt vedligeholdt, holder den i mere end 200.000 miles. Den er dog ret dyr at vedligeholde, men det er det værd, da det reducerer risikoen for, at bilen udvikler mere alvorlige problemer.

Holder BMW M760i sin værdi?

Nej, BMW M760i holder ikke sin værdi godt. Dens hovedkonkurrent, Mercedes-Benz S-klassen, holder sin værdi bedre. I modsætning til BMW M760i, som afskrives med 72,6 % over en 5-årig periode, afskrives Mercedes-Benz S-klasse med 67,1 %. Så der er stor chance for, at en BMW M760i, der koster ca. 157.800 kr. i år, vil blive solgt under 40.000 kr. om 5 år.

Hvad er de almindelige problemer med BMW M760i?

At investere i en så dyr og luksuriøs bil er et stort offer. Derfor er det vigtigt at vide, hvad der kan ske med din bil i fremtiden, da det hjælper dig med at vide, at du skal vedligeholde din bil efter behov. Nogle af de almindelige problemer, som brugere af BMW M760i bør kende til, er motorfejl, svigt i dørlåse, lavt olietryk, svigt i klimaanlægget, tab af bremsekraft og meget mere.

  Top 10 BMW sportsvogne

Hvor hurtig er BMW M760?

BMW M760 er måske ikke en sportsvogn, men den opfører sig som en. Takket være den kraftfulde 6,6-liters V12-gasmotor med dobbeltturbo, der yder maksimalt 600 hk og et drejningsmoment på 627 lb-ft. Når det er sagt, har BMW M760i en topfart på 189, mens BMW M760Li har en topfart på 196 mph. Desuden accelererer begge biler fra 0 til 60 på 3,6 sekunder.

Resumé

BMW M760i er blandt de bedste full-size luksus BMW-sedaner i luksusstørrelse på markedet. Det er en god bil, da den giver fremragende køreegenskaber, fremragende præstationer, en førsteklasses kabine, højteknologiske funktioner, avancerede sikkerhedsfunktioner og en jævn kørsel.

BMW M760i er dog ikke særlig pålidelig og kommer med flere problemer. Desuden er den dyr at vedligeholde og har en dårlig brændstofeffektivitet. Alt i alt er det en flot bil med et sportsligt udseende og masser af luksuriøse funktioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z