De mest pålidelige europæiske biler gennem tiderne

Når det drejer sig om pålidelige biler og biler, der holder sig på vejen i mange år, kan du ikke slå en europæisk bil. Selv om biler fremstillet i andre dele af verden kan være højteknologiske og effektive, holder de ofte ikke lige så længe som en europæisk bil. Det er derfor, at folk, der bor i Nordamerika og andre dele af verden, bevidst vælger en bil, der er fremstillet et sted i Europa. Disse biler er meget velbyggede og bygget med vægt på lang levetid, så folk elsker dem og foretrækker dem frem for andre biler og lastbiler.
Hvis du er nysgerrig efter europæiske biler, der er de mest pålidelige i bilhistorien, er der snesevis af dem, der skiller sig ud blandt de andre. Følgende biler er faktisk nogle af de mest pålidelige europæiske biler gennem tiderne.

1. Porsche 911 Carrera

Porsche-biler har et velfortjent ry for både hastighed og fantastisk håndtering, men der er stadig folk, der ikke er klar over, hvor pålidelig og pålidelig denne bil er. Lad os se på et eksempel: Porsche 911 Carrera er det eneste køretøj, der har fået en perfekt score på 10 ud af 10 i pålidelighedsundersøgelser foretaget af J.D. Powers & Associates. Og da J.D. Powers & Associates har sit eget fantastiske ry, kan du stole på, at denne undersøgelse giver dig resultater, der betyder noget.
En del af grunden til, at denne bil er så pålidelig, er dens egenskaber, der omfatter et styresystem, der har en fantastisk fornemmelse og som har en kvalitet, der er uovertruffen, bremser, der aldrig svigter dig, og både en motor og en transmission, der giver den den kraft og lang levetid, som du forventer af Porsche-mærket.

  Kan hybridbiler køre udelukkende på elektricitet?

2. Mercedes-Benz W124

I begyndelsen lavede Mercedes-Benz biler, der kunne køre 500.000 miles eller mere og kun opleve mindre mekaniske problemer. W124 Mercedes blev produceret fra 1985 til 1995 og giver en lignende pålidelighed. Når du tænker på, at dette også er en meget luksuriøs bil, der både tilbyder pålidelighed og mange højklassede, højteknologiske funktioner, som kræsne bilkøbere elsker, vil du forstå, hvorfor så mange mennesker elsker Mercedes-Benz biler.
W124-bilerne er udstyret med en turboladet 3,0-liters inline-seks dieselmotor med turboladning, der har vist sig at være en af de hårdeste motorer, som Mercedes nogensinde har lavet. Og flere af disse biler, end du tror, er stadig på vejene i dag. Selv om de ikke alle har 500.000 miles på sig, har mange af dem 300.000 miles eller mere, hvilket gør dem til meget pålidelige køretøjer.

3. BMW 3-serie

BMW producerede 3-serien E30-modellerne fra 1981 til 1984, da mange køretøjer var på toppen af deres pålidelighed, og disse køretøjer betragtes stadig som legendariske BMW’er i dag. E30 3-serie bilerne var opdaterede versioner af BMW E21, blot havde de opgraderet styling og design og meget bedre affjedring. I løbet af denne periode blev 3-serien solgt som enten sedan og coupé, selv om der efterhånden blev lavet flere karrosseriformer i senere år. I dag er mange af disse køretøjer stadig på vejene, herunder 1984-modellen, som var meget pålidelig, men ikke særlig stilfuld og derfor ikke så populær som de andre modeller.
Det er ikke overraskende, at et køretøj fremstillet af BMW ville være på en liste over de mest pålidelige biler nogensinde, og folk, der ejer BMW’er, er glade for, at de har købt dem.

  Hvilke SUV'er har parkeringsassistent

4. Acura MDX

Mange mennesker vil måske blive overrasket over at finde en bil lavet af Acura på denne liste, men da virksomheden gik ud over det sædvanlige, da de udviklede og designede MDX’en, vil det ikke være nogen overraskelse for folk, der køber en af disse biler. I J.D. Power & Associates’ undersøgelse af pålidelighed nød Acura MDX en 8 ud af 10, og i kategorien Sikkerhed gav samme firma dette køretøj en perfekt score på 10. Og med både sikkerhed og pålidelighed til stede i MDX er det sikkert, at du aldrig vil blive skuffet, hvis du køber en af disse biler.
Denne bil var allerede en af Acuras bedst sælgende SUV’er, og nu er den blevet gjort endnu bedre. Andre fordele ved at købe MDX omfatter et væld af teknologisk avancerede funktioner og et innovativt sikkerhedssystem samt en meget generøs garanti, der dækker 4 år/50.000 miles, uden tvivl en af de mest generøse på markedet.

5. Volkswagen Passat

Kvaliteten af tysk ingeniørkunst er demonstreret i dette fantastiske køretøj. Passat har opnået en score på 9 ud af 10 i den undersøgelse af pålidelighed, som J.D. Power & Associates har gennemført, og de mennesker, der har kørt i dette køretøj i årevis eller endda årtier, kan bevidne dets fantastiske pålidelighed. De har lavet Passat i lang tid nu, selv om de tog et års pause i 2011, så der er stadig masser af disse køretøjer på vejene i dag.
Ud over at være et meget pålideligt køretøj er Volkswagen Passat også kendt for sin sikkerhed, og den har endda fået IIHS Top Safety pick for mellemstore biler. Passat er også en meget sporty bil, der er meget sjov at køre, hvilket gør den til et meget populært køretøj for alle typer kunder. Desuden er det faktum, at den er så rimeligt prissat, prikken over i’et, som man siger.

  Hvad er en god første bil med automatgear?

6. Volvo 850

Det er aldrig en dårlig idé at vælge en Volvo, og 850’eren, der blev fremstillet i 1993, er en af de mest pålidelige nogensinde. Da de blev designet første gang, gik Volvo efter et mindre “kasseagtigt” udseende end 240’erne, og denne kom med en 5-cylindret tværgående motor og fås enten som 4-dørs eller 5-dørs type. I dag er mange af disse køretøjer stadig på vejene og fungerer fint. Selv om Volvo designer alle deres biler til at holde stort set for evigt, har 850’eren bevist sit værd ved stadig at køre stærkt så mange år senere, til stor glæde for ejerne. En anden interessant bemærkning om Volvo 850 er, at det er den første bil, som Volvo lavede med et forhjulskoncept.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z