BMW 530e – Almindelige problemer & fejl

BMW 530e - Almindelige problemer & fejl

BMW fremstiller meget veludviklede og højtydende køretøjer. Og for det meste lever BMW 530 op til denne forventning. BMW’er er dog også kendt for at have masser af problemer, og BMW 530e har også forskellige problemer, som interesserede købere bør kende til. Men hvad er de almindelige problemer med BMW 530e?

Almindelige problemer med BMW 530e er motorfejl, olielækager, elektroniske problemer, hybridproblemer, EGR-problemer og LED-dagkørelys gullig misfarvning. Selv om BMW 530e har problemer, er den mere pålidelig end andre BMW 5-serie-modeller. Desuden er de fleste af dens problemer nemme og billigere at løse.

Hvad er de almindelige problemer med BMW 530e?

Motorfejl

Selv om BMW 530e ikke har mange motorproblemer, har den stadig flere motorproblemer. F.eks. er det blevet rapporteret, at B48-motoren, der er monteret i BMW 530e, har defekte remskiver, der går i stykker. Som følge heraf forårsager dette brud, at remmen løsner sig fra generatoren sammen med kølevandspumpen.

Desuden har flere BMW 530e-brugere rapporteret, at de har hørt mærkelige lyde allerede en uge efter at have købt bilen. Så hvis du støder på et af disse problemer, mens din bil stadig er under garanti, vil BMW tage sig af problemerne.

Olielækager

Olielækage er almindeligt i mange BMW-modeller. BMW 530e er ikke en undtagelse. Olielækage i denne bil tilskrives, at tætningen går i stykker. Så før du kommer til en konklusion om, hvorfor din bil lækker olie, skal du sørge for at kontrollere tætningen, før du kommer til en konklusion om, hvorfor din bil lækker olie.

Hvis din BMW 530e lækker på grund af en ødelagt olietætning, skal du sørge for at udskifte den med en ny. Dette problem er dog meget frustrerende, da en bil af denne størrelse ikke burde have sådanne problemer.

  Nye dæk & hjulskifte BMW 640i pris

LED dagkørelys gullig misfarvning

Et andet almindeligt problem, som BMW 530e-brugere har rapporteret om, er LED-dagkørelysets gullige misfarvning. Efter at have brugt denne plug-in hybrid-sedan i nogen tid bliver DRL’erne normalt ret svage, eller du kan se misfarvning på dem. Dette sker normalt på grund af en defekt modulforbindelse med lysrøret.

Ikke desto mindre er det nemt at løse dette problem, da du blot skal udskifte LED-modulet. Hvis problemet imidlertid ikke er løst efter udskiftning af det defekte LED-modul, skal du muligvis inspicere det interne lysrør, da det kan være beskadiget.

Hybridproblemer

Der er flere hybridproblemer, som BMW 530e-brugerne oplever. De mest almindelige er problemer med batteriudladning og problemer med batteriopladningskabel. Hvis 48V-batteriet aflades fuldstændigt, skal du udskifte det. Men hvis du stadig er under garantien, dækker BMW udgifterne til udskiftning.

Batteriudladningsproblemet er ikke kun almindeligt i BMW 530e, men i næsten alle BMW EV’er og hybrider. Når det gælder problemet med opladningskablet, har BMW udsendt en tilbagekaldelse. Dette skyldes, at de bærbare TurboCord-opladere har en kondensator, der svigter og forårsager en potentiel brandfare.

Så før du køber en brugt BMW 530e, skal du sikre dig, at den oprindelige ejer har rettet problemet eller udskiftet den farlige oplader, før du køber en brugt BMW 530e.

Elektroniske problemer

BMW 530 oplever også elektriske problemer, såsom at bakkameraet fungerer uregelmæssigt, at spøgelsesgashåndtaget eller gashåndtaget sidder fast, og at fartpiloten svigter. Den gode nyhed er, at de fleste af disse problemer kan løses af en professionel mekaniker eller ved at tage din BMW med til et BMW-servicecenter.

  Bilforsikring til BMW 328d: Find billig forsikring

Problemer med EGR-ventilen

EG-ventilen eller udstødningsgasrecirkulationsventilen er en del af bilen, som hjælper den med at reducere emissionerne. Så når EGR-ventilen fungerer optimalt, kan den hjælpe med at reducere forureningen til miljøet. Men hvis EGR-ventilen er dårlig og utæt, kan den forårsage alvorlige skader. Dette skyldes, at køleren er tilbøjelig til at lække, og den kan let bryde i brand.

Tag altid din bil til eftersyn og planlagt serviceeftersyn for at undgå sådanne farlige fejl i din bil. Det er ikke let at opdage en dårlig EGR-ventil, og det kan være fatalt. Reparer lækagen eller udskift den beskadigede EGR-ventil for at undgå yderligere skader eller dyre reparationer.

FAQ

Er BMW 530e pålidelig?

Nej, BMW 530e er ikke pålidelig. Det skyldes, at de fleste ejere har rapporteret om et problem i det første år, de ejer den. Så selv om det er en hybrid-sedan, er den stadig ikke så pålidelig som hybrid-sedaner fra Mercedes, Audi eller Lexus. Derfor skal du være klar til at bruge mere, når det kommer til reparation og vedligeholdelse.

Er det dyrt at vedligeholde en BMW 530e?

Ja, det er ret dyrt at vedligeholde BMW 530e sammenlignet med andre luksushybrid-sedaner. I gennemsnit vil det koste dig mellem 100 og 1.800 dollars at vedligeholde og reparere denne bil. Ikke desto mindre er den langt billigere at vedligeholde, hvis du sammenligner den med andre BMW 5-serie-modeller.

Hvor hurtig er BMW 530e?

BMW 530e har en topfart på 146 mph, og den kan accelerere fra 0 til 62 mph på 6,2 sekunder. På den anden side kan BMW 530e xDrive accelerere fra 0 til 60 mph på 5,7 sekunder med en topfart på 130 mph. Men når den er udstyret med præstationsdæk, kan den køre 146 mph.

  Serviceeftersyn BMW e28 til bedste pris

Hvor længe holder batteriet i en BMW 530e?

I gennemsnit holder batteriet i en BMW 530e mellem 3 og 5 år. Ikke desto mindre vil dette variere alt efter vejrforholdene i dit område, batteritypen, batteristørrelsen og selvfølgelig dine kørevaner. Derfor er det meget vigtigt at installere et pålideligt og holdbart batteri.

Hvor mange kilometer tilbagelægger BMW 530e på el?

Som de fleste BMW-hybridmodeller har BMW 530e ikke en lang rækkevidde, når føreren indstiller den til elektrisk. 530e sedanen har en maksimal rækkevidde på 21 miles på el alene. Rækkevidden er dog endnu kortere på 530e xDrive på 18 miles. Derfor er el kun ideel til kortere ture eller pendling.

Konklusion

BMW 530e plug-in hybrid-sedanen er en luksuriøs, højtydende, sikker og brændstoføkonomisk bil, men den er ikke særlig pålidelig. De fleste ejere af denne bil har rapporteret om problemer i det første år af deres ejerskab. Og efterhånden som bilen tager flere kilometer på, vil der blive registreret flere problemer.

Uanset de problemer, som BMW 530e kommer med, kan de fleste af dem undgås ved at passe godt på bilen. Alt i alt er det en fremragende bil, der vil hjælpe brugerne med at reducere deres udgifter til brændstof.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z