Bedste telefonholder til Audi

Bedste telefonholder til Audi

Mange lande er begyndt at indføre strenge straffe for brug af mobiltelefoner, mens man sidder bag rattet i et køretøj. Mens mange moderne biler tilbyder indbyggede infotainmentsystemer og Bluetooth-lyd, har de, der ikke har denne mulighed, intet andet valg end at stole på deres smartphone for at få forbindelse.
Det er her, bilholdere kommer ind i billedet og giver dig mulighed for effektivt at bruge din telefon, mens du også kan holde øjnene på vejen. Alle, der ikke har et moderne infotainmentsystem, kan effektivt bruge en telefonholder og få deres smartphone til at udføre dette specifikke formål. Her er de bedste telefonholdere til din Audi!

Exshow Car Mount

Exshow Car Mount er en 30 cm fleksibel enhed, der monteres på forruden med en sugekop, og et klistermærke fastgør den til instrumentbrættet. Takket være de dobbelte greb hopper den ikke rundt, mens du kører. Den helt sorte æstetik vil også passe godt ind i Audi-interiøret.
Den har også en telefonholder, der understøtter alle telefoner på markedet. Brugerne kan justere sidearmene for at sikre, at den holder deres telefoner så sunget som muligt. Holderen giver også brugerne mulighed for at dreje telefonen og sætte den i landskabsorientering til navigation.

iOttie iTap Magnetic 2

Mens nogle mennesker måske tror, at det skader deres telefon, er der meget lidt reelt bevis for det faktum. Magnetiske holdere er nemme at bruge, og det er det, der gør iOttie iTap Magnetic 2 til en så genial bilholder.
Den fås i varianter med instrumentbræt/rude, ventilationsåbning eller CD-slot-montering, og du kan nemt sætte den op i din Audi. Magneterne i alle tre varianter er stærke og kan nemt bære selv de kraftigste moderne telefoner.
Den kan have lidt flere problemer med de tungere telefoner, når de er monteret lodret, og bilen befinder sig i ujævnt terræn. Til hverdagskørsel i byen er iOttie iTap Magnetic 2 ideel. Den giver den perfekte balance mellem brugervenlighed, ydeevne og tilgængelighed.

  Hvilken Audi SUV er den bedste?

Mpow CD Slot Mount

Hvis du bruger en Audi, der har en cd-slot, er Mpow-monteringen en fantastisk måde at integrere din smartphone i instrumentbrættet på. Dette beslag er mere velegnet til Audi’er af ældre model og passer smukt ind i interiørets æstetik.
Den har skridsikkert skum på siderne, der er designet til at sikre, at din mobil ikke lider under ridser. Holderen er forbundet til armen via et kugleled, hvilket giver fleksible placeringsmuligheder.
Mpow har også en knap til hurtig frigørelse på holderen, så du hurtigt kan få din telefon ud af enheden, når du forlader bilen. Håndsæt, der er kompatible med denne holder, er mellem fire og ni centimeter brede

Arteck bilholder

Arteck tilbyder en meget stilfuld telefonholder, og dens lyse røde farve passer vidunderligt til interiøret i moderne Audi-biler. Den fastgøres til enhver overflade med et klistermærke. Brugerne har mulighed for enten at montere den på instrumentbrættet eller på forruden.
Instrumentbrættet synes at være den bedste placering, da montering på forruden gør det sværere at foretage justeringer under kørslen. Brugerne kan nemt få plads til enhver telefon, de ønsker, i holderen takket være de polstrede kæber. Den forbindes til armen med et kugleled, der giver mulighed for fleksible placeringsmuligheder!

Yosh Car Phone Holder

Sidst men ikke mindst er Yosh Car Phone Holder, som er et seriøst imponerende stykke udstyr. Det er en enkel og overkommelig model med magnetisk ventilmontering til en overkommelig pris. Det, der gør den så bemærkelsesværdig, er, at holderen bruger utrolig kraftig Neodymium, der giver en meget stabil forbindelse.
Magneten er kraftig nok til nemt at holde en tablet. For Audi’er, der understøtter ventmontering, er det en god mulighed. Mens magneten forbindes til telefonen i en stabil position, er det nemt at klippe telefonen af uden besvær. Den er perfekt til dem, der ønsker at genskabe Tesla-skærmen i deres Audi.

  Bedste luftfiltre til B7 Audi

Bedømmelse

Alle disse muligheder for telefonmontering vil gøre sig godt i en Audi. Den, der skiller sig mest ud, er dog iOttie iTap Magnetic 2-fæstet. Den fås i flere forskellige monteringsvarianter og er utrolig nem at bruge. Få fat i holderen i dag, og undgå at være en distraheret bilist på vejen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z