Bedste Audi A4 luftindtag

Bedste Audi A4 luftindtag

Audi fremstiller en luksusbil, så du bør behandle den som sådan. Du skal passe godt på din Audi ved at installere det bedste tilbehør til perfomance. Dette vil sikre, at din Audi forbliver i den bedst mulige stand, mens du ejer den. Hvis du leder efter et luftindtagssystem til din Audi A4, skal du sikre dig, at du kigger på det rigtige modelår.
Bilmodellerne ændrer sig i løbet af årene i takt med, at teknologien ændrer sig, og vi finder bedre måder at lave tingene på. Dette gælder selv for luksusmærker som Audi. Autodele er ikke ensartede, selv om det er den samme bil, men blot en anden årgang. Vi vil dække en 10-årig periode fra 2005-modellen til 2016-modellen.

Hvad er et luftindtagssystem?

Et luftindtagssystem er en vigtig del af din bilmotor. Det opsamler luften og fordeler den i hele motorrummet for at holde din motor kølig. Et indsugningssystem suger luft fra ydersiden af motorrummet, normalt gennem kølergrillen. Luften uden for motoren er generelt køligere og mere tæt, hvilket giver et meget rigere iltindhold.
Denne proces er bedre for effektudbyttet, motorens effektivitet og forbrændingen. Når du vælger det rigtige indsugningssystem til din Audi A4, kan du forvente flere hestekræfter og højere ydelse af din bil.

2005-2008 – AEM Cold Air Induction System 21-681C

AEM Cold Air Intake System øger hestekræfterne ved at erstatte dit køretøjs fremstillede luftfilter og indsugningssystem. Dette system er specielt designet til 2005 til 2008-modellerne af Audi A4. Dette overdimensionerede luftfiltreringssystem giver en utrolig luftgennemstrømning og ydeevne.
Det syntetiske materiale kan vaskes og er let at rengøre, når det er nødvendigt, normalt hver 100.000 miles. Du kan føle dig tryg ved at vide, at dette indsugningssystem leveres med en livstids begrænset garanti.

  Bedste luftfiltre til B7 Audi

2009-2013 – Volant luftindtag 119206

Dette indsugningssystem er fremstillet af polyehtylen og har en meget lav begrænsning, hvilket giver mulighed for en forøgelse af luftmængden. Det har evnen til at isolere og beskytte sig selv mod varme fra motoren, mositure og snavs, som du kan støde på under kørslen. Din motor vil modtage en øget mængde kold luft, hvilket giver dig flere hestekræfter. Dette system har en garanti på 4 år eller 100.000 miles.

2010-2013 – Injen SP koldluftindtagssystem SP3080P

Injen luftindtagssystemet giver din motor mulighed for at trække vejret dybt og forbedre den ydelse, som du har ventet på. Det første luftindtagssystem, der har fire patenter på tuningprocessen, og du vil blive yderst tilfreds med, hvordan dette indtag fungerer. Aluminiummaterialet giver en jævn og ekstremt effektiv luftstrøm til din motor.

2013-2016 – AEM Cold Air Induction System 21-750

Dette AEM indsugningssystem er en nyere model af det tidligere system, som vi omtalte til modellerne fra 2005 til 2008. Det er designet til at reducere temperaturen på den luft, det tager ind, og øger hestekræfterne ved at gøre det. Du kan bruge dette system i op til 100.000 miles, før du skal tænke på at rense det.
Dette indsugningssystem er cylinderformet, fremstillet af et oliefrit syntetisk materiale og har en luftmassestrømssensor. Det er super nemt at installere og leveres endda med en livstidsbegrænset garanti.

  Er det en dårlig idé at købe en brugt Audi?

2014-2015 – K;N Typhoon Intake Kit 69-9508T

Endnu et system lavet af aluminium, og du vil blive utroligt imponeret over den forbedrede ydeevne, som din bil vil give dig. Systemet leveres med et genanvendeligt luftfilter lavet af olieret bomuld. Du kan også forvente et varmeskjold, der er designet specielt til Audi A4 og vil regulere temperaturen i dit motorrum. Installationen er enkel og kan gennemføres på 90 minutter eller mindre.

Konklusion

Når du køber en luksusbil som en Audi A4, vil du gerne sikre dig, at du sætter dele af høj kvalitet i den. Et luftindtag efter markedet kan give dig flere hestekræfter og øget ydeevne. Du kan ikke vælge et hvilket som helst luftindtagssystem, men der findes nogle derude, som er specielt designet til at fungere med Audi A4.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z