Bedste år for Porsche Cayman

Er Porsche 718 Cayman en god bil?

Porsche Cayman er en 2-sædet sportsvogn på indgangsniveau fra Porsche til dem, der ønsker at nyde en dynamisk køreoplevelse uden at lide under luksus og stil. Cayman har eksisteret i et godt stykke tid, hvilket betyder, at der er mange forskellige Cayman-modelårgange at vælge imellem.

Det bedste Porsche Cayman-modelår er sandsynligvis 2017 981-modellen, fordi den tilbyder de bedste motorer og er en perfekt blanding af ydeevne, værdi, luksus og dynamik. De nyeste 718-modeller fra 2022 er objektivt set de bedste Cayman-modelårgange, fordi de er de mest avancerede og mest luksuriøse Cayman-modeller hidtil.

Hvis du vil spare lidt penge og samtidig nyde godt af det meste af det, som disse to nyere 718 Cayman-modeller kan tilbyde, bør du også overveje at købe Cayman fra 2006. Denne Cayman-generation repræsenterer nok den bedste Cayman-model før 981-generationen, fordi disse er godt prissat, spændende og virkelig stilrene.

Uanset hvilken Cayman-model du vælger, skal du sørge for at få foretaget en inspektion før købet, da disse biler ofte bliver forsømt. Caymans er ikke den type biler, som folk har en tendens til at køre i hver dag, hvilket betyder, at mange af disse, især ældre modeller, er temmelig forsømte.

2017 Porsche 981 Cayman

2017 Porsche Cayman er sandsynligvis den bedste Cayman-model at gå efter på grund af en række forskellige årsager. Begyndende med pålidelighed er 2017-modellen det sidste modelår af 918-generationen, hvilket betyder, at den er den mest avancerede derude. 2017 Cayman er ikke en bil, der er stivnet af tilbagekaldelser og forskellige problemer, som tidligere 981-modeller blev plaget af.

  Skal jeg rustbeskytte min Porsche

Kundetilfredshedsindekset for 2017 Cayman er også virkelig højt, da de fleste ejere vurderer, at ejerskabsoplevelsen er overvejende positiv. Værdi er også noget, som 2017 981’eren gør rigtig godt, fordi bilen nu er 5-6 år gammel. Det betyder, at den har mistet en del værdi gennem årene og er nu ret stabil værdimæssigt.

Grunden til at vi sætter 981 før 718-generationen er på grund af motorerne, da 718-generationen kun forbeholdt 6-cylindrede motorer til de højere modeller, som kostede en del flere penge. Derfor kan 981’eren fås med en 6-cylindret motor til en relativt lav pris.

2022 Porsche 718 Cayman

2022 Porsche 718 Cayman er den nyeste og bedste Cayman-model, fordi det er den mest avancerede og mest eftertragtede Cayman, du kan købe. Den koster ganske vist mest af alle Cayman-modellerne, men kvaliteten er til gengæld dyrere. Desuden er 2022 Cayman dækket af en garanti, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om reparationer.

Kundetilfredshed er også noget, som 2022’eren gør rigtig godt, da de fleste, der har købt den, udtaler, at bilen er en ren fornøjelse at køre og eje. Højere GTS-, GT4- og GT4RS-modeller er nogle af de bedste Porsche-biler generelt, men de koster lige så meget som nogle Porsche 911-modeller.

Pålideligheden ser også ud til at være rigtig god med 2022 Cayman, fordi bilen er mere pålidelig end 718-modellerne, der kom før den. Porsche har en del problemer med 718’eren på grund af masser af tilbagekaldelser, men de blev løst inden 2022-modellen kom ud.

  Porsche Cayenne - Vigtig info

2006 Porsche Cayman

Hvis du vil have en Porsche Cayman på et budget, er 2006 Cayman den model, du skal gå efter. Nogle siger, at 2006 Porsche Cayman er perfekt afbalanceret og var det absolutte højdepunkt for Porsche Cayman. Pålidelighed er også en vigtig faktor at overveje, når man køber en bil, og heldigvis ser 2006 Porsche Cayman ud til at være en virkelig pålidelig bil.

Kundetilfredshed er noget lige så vigtigt som pålidelighed, når det drejer sig om at købe en brugt bilmodel, og 2006 Cayman synes at være en virkelig positivt anset bil. Hovedårsagen til, at 2006-modellen er så god, er dog, at den giver dig den allerbedste værdi for pengene.

Du kan købe en 2006 Cayman for kun en brøkdel af det, du normalt ville betale for selv en 981, for slet ikke at tale om en 718. Det er værd at nævne, at 2006 Cayman nu er en rigtig gammel bil, hvilket betyder, at det ikke er så let som i tilfældet med 981 eller 718 at finde en i perfekt stand med alle servicehistorikoptegnelser.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe en Porsche Cayman?

Hvis du er interesseret i kompakte 2-sæders sportsvogne med premium-mærkeoplysninger, er Porsche Cayman en fantastisk bil at købe. Cayman bliver normalt sammenlignet med Audi TT, BMW 2-serie og Mercedes SLC. Cayman er dog den mest dynamiske bil af dem alle og en af dem, der bevarer sin værdi bedst.

Hvis du kan lide denne type bil, er Porsche Cayman derfor helt sikkert en bil, du bør overveje at købe. På den anden side skal du være opmærksom på, at Cayman er en ret kompakt bil, og de længste bilister derude kan have lidt svært ved at finde nok plads inde i Cayman.

  Porsche 911 pålidelighed

Hvad er den bedste Porsche Cayman-model, du kan købe?

Den bedste Porsche Cayman-model er sandsynligvis Porsche GT4, da den balancerer ydeevne, værdi og spænding bedst. GT4 RS er den bedste Cayman-model, som kan konkurrere med selv 911 GT3, hvilket ikke er noget, der er almindeligt for Porsche Cayman-modeller på begynderniveau.

Cayman GTS er også en af de bedste Porsche Cayman-modeller, især 718-generationen, som får en herlig 4,0 l flad 6-cylindret motor med naturlig indsugning.

Hvad er forskellen mellem Porsche Cayman og Boxster?

Porsche Cayman er en hardtop-version af Porsche Boxster, hvilket betyder, at disse to deler de fleste dele med hinanden. Cayman er også en smule mere stiv, fordi den har et hardtop tag, hvilket gør bilen lidt mere adræt i sving. Cayman er også en lidt lettere bil, hvilket også hjælper i hjørnerne.

Boxsteren har en tendens til at koste omkring 2.000 $ mere end Cayman, og Caymanen får nogle specielle modeller som GT4RS og GT4, som man ikke kan få med Boxsteren.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z