Bedste år for Audi Q7

Audi Q7

Audi Q7 er en Audi familie-SUV med tre rækker, der er designet til dem, der ønsker maksimal plads i en bil med fire ringe foran. Q7 har eksisteret siden 2006, og man kan roligt sige, at det er en af de bedste Audi SUV’er, man kan købe for penge. Før Q8 kom frem, var Q7 også det eneste Audi SUV-flagskib.

Det er dog ikke alle Audi Q7-generationer, der er ens, og der er nogle modeller, som faktisk er bedre end andre. Til at starte med er det bedste Q7-modelår sandsynligvis 2017-modellen, fordi den tilbyder den største opgradering i Q7’s historie, hvilket betyder, at den tilbyder den bedste værdi ud af alle Q7-modeller, der nogensinde er udkommet.

Det næstbedste modelår af Audi Q7 er den nyeste 2022-model, fordi det er den mest pålidelige og mest avancerede Audi Q7 til dato. Den er måske ikke den billigste, men den er prismæssigt rimeligt godt placeret i forhold til lignende SUV’er fra Mercedes og BMW. Endelig er det tredjebedste modelår af Q7 den 2014 faceliftede 1. generation af Q7, som synes at være den bedste 1. generation af Q7.

Uanset hvilken Q7 du vælger, skal du huske på, at alle disse har brug for rettidig og grundig vedligeholdelse. Disse biler er dyre, fyldt med masser af teknologi og bør kunne holde dig i rigtig lang tid.

2017 Audi Q7

2017 Audi Q7 er den allerførste ægte 2. generations Q7-model, hvilket betyder, at den byder på det største spring mellem to modelår i Q7’s historie. 2017 Q7 tilbyder en meget forbedret motorpalet, hvilket betyder, at 2017 Q7-modellerne tilbyder mere effektive og mere kraftfulde 6-cylindrede og 8-cylindrede motorer.

  Er Audi A7 en god bil?

Designet har også fået en kæmpe opgradering, især indvendigt, hvor 2017 Q7 er 100 % anderledes end den tidligere model. Den indvendige byggekvalitet er også bedre, og det samme er de tilgængelige funktioner. Affjedringssystemet er stærkt forbedret, og det samme er styresystemet. Den 8-trins automatiske gearkasse er mere smidig, hurtigere og mere pålidelig.

Grunden til, at 2017 Q7 måske bare er den bedste Q7 at købe, er, at den balancerer værdi og substans bedre end alle andre Q7-modeller. Du får mest for pengene, fordi du får en Q7-model, der ser næsten identisk ud med den nyeste, men uden at betale 2022 Q7-priser.

2022 Audi Q7

Hvis penge ikke er noget problem, er der ingen grund til at fjumre rundt ved at sige, at 2022 Q7 ikke er den bedste Q7 gennem tiderne, for det er den virkelig. 2022-modellen er en mid-cycle refresh-model, men Audi har ændret 2022-modellen så meget, at den føles som en helt ny model. Det udvendige design er lidt mere kasseagtigt, renere og tør jeg sige det, langt bedre end 2017-modellen.

Interiøret har også fået en stor opgradering, fordi 2022 Q7 benytter det nyeste Audi interiørdesignsprog, som favoriserer minimalisme og teknologi. Den overordnede luksusfornemmelse i 2022 Q7 er langt over alle ældre Q7’er. Pladsen er mere eller mindre den samme, men der er nogle fordele ved det kasseformede design, fordi 2022’eren får en smule mere plads til hovedet.

  Hvad er de bedste bilvaskprodukter til Audi?

Motorerne på 2022-modellen er også de mest raffinerede, og det samme gælder for transmissionen. Q7 fra 2017 var ikke perfekt, når det gælder pålidelighed, men Audi har formået at udjævne en masse problemer med 2022-modellen, hvilket betyder, at pålideligheden også er meget bedre.

2014 Audi Q7

Hvis du er fan af 1. generation af Audi Q7, vil du sandsynligvis forgude 2014 Q7, fordi den får det bedste fra begge verdener. 2014 Q7 er mid-cycle refresh-modellen, som benytter et meget forbedret LED-belysningssystem, der får Q7 til at se og føles meget mere luksuriøs ud. Interiøret er også blevet ompolstret, hvilket også får Q7 til at se og føles mere luksuriøs ud.

Mange mener, at Audi’s interiør i begyndelsen og slutningen af 2010’erne er noget af det bedste interiør i hele bilbranchen, og det er svært at bestride. Motorpaletten fra 2014 minder mere om Q7 af 2. generation end om modellen fra før faceliftet, i hvert fald hvad angår de almindelige 6-cylindrede modeller.

Pålidelighedsmæssigt er 2014-modellen også bedre end de modeller, der kom før den. Værdien er også en stor grund til, at man bør overveje 2014 Q7’eren, da den koster langt mindre end 2022- og også 2017-modellen.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe en Audi Q7?

Audi Q7 er en rigtig populær SUV, og mange mennesker længes efter den. Det er ikke den billigste SUV, du kan købe, men det skyldes, at den tilbyder langt mere af alt sammenlignet med standard SUV’er. En premium executive tre-rækker SUV er noget, du køber, når du ikke ønsker at udskifte din bil i lang tid, og Q7 er perfekt af den grund.

  Hvilken Audi har en V10-motor

Der er virkelig ikke noget, som Q7 ikke kan, for den er luksuriøs, komfortabel, fyldt med teknologi, rummelig, sikker og rimelig økonomisk. Audi SQ7 er utrolig hurtig i betragtning af sin størrelse. Off-roading er ikke noget Q7-ejere gør, men det er ikke rigtig en overraskelse, fordi købere af premium executive SUV’er er ligeglade med off-roading.

Hvor hurtig er Audi SQ7?

Vi har allerede nævnt, at Q7 er en stor tre-rækker SUV, hvilket betyder, at den ikke rigtig burde være hurtig. Men 2022 SQ7 kan klare 0-60 mph på kun 3,8 sekunder, hvilket er latterligt for en bil af den størrelse. Topfarten er begrænset til 155 mph, og kvartmiletiden er 12,5 sekunder, hvilket er absolut hurtigt for en stor SUV.

Hvorfor kan Audi Q7 ikke køre offroad?

Det er ikke sandt, at Audi Q7 ikke kan køre offroad, for det kan den godt. Men at tage en SUV til 60.000 dollars med på offroadtur er som at tage et fint jakkesæt på til en fodboldkamp. Selv om du kunne spille fodbold i et fint jakkesæt, vil du ikke gøre det, fordi jakkesættet ikke er bygget til en fodboldkamp.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z