Hvilken Audi har den bedste benzinøkonomi?

Hvilken Audi har den bedste benzinøkonomi?

I de seneste år har Audi gjort en stor indsats for at øge deres bilers benzinforbrug. De har nu nogle af de biler i branchen, der klarer sig bedst på den front. Så hvilken Audi har den bedste benzinøkonomi? Lad os finde ud af det!
Vi holder os her til 2018-, 2019- og 2020-modeller af Audi. Det skyldes, at det vil være de modeller, som du med størst sandsynlighed vil støde på “nye”. Der kan være nogle ældre biler, der gav en bedre benzinøkonomi end disse, men aldrende motorer vil have påvirket dette en smule, hvilket gør det svært at sige, hvor meget MPG du ville få fra dem nu.

2018 Audi A3 e-Tron 4-cylindret, 1.4L motor

2018 Audi A3 var en af de første hybridbiler, der blev produceret af Audi. Den er stadig en af de mest brændstoføkonomiske af alle Audi-køretøjer, uden for de rent elektriske køretøjer i deres sortiment.
Når køretøjet kører på el og gas, er det i stand til at tilbyde en fantastisk 83MPG.
Hvis strømmen er blevet drænet, er Audi A3 mere end i stand til at køre udelukkende på gas. Selv da bør den give en ret respektabel 36MPG. Husk dog på, at dette køretøj ikke er så kraftfuldt som et par andre af de her nævnte. Det er derfor, at MPG er en smule højere end mange af de andre Audi-køretøjer.
I de seneste år er Audi A3 blevet en ren elbil. 2020-modellen kan give 77 MPG, men husk på, at den ikke længere vil køre på benzin.

  Bedste olieadditiv til Audi

2020 Audi A4 4-cylindret 2.0L

Audi A4 har altid været en fast bestanddel på lister, der diskuterer de mest brændstoføkonomiske Audi-biler. Det er et enormt veldesignet køretøj, og 2020-modellen er ingen undtagelse fra den regel.
Med en estimeret 35 mpg på motorvejen og 27 mpg ved bykørsel vil 2020 Audi A4 tilbyde et kombineret gennemsnit på 30 mpg.
Dette er under forudsætning af, at du køber den automatiske version af køretøjet. Den manuelle version kan have lidt anderledes tal, men de vil ikke være utroligt forskellige fra dette. Den vil sandsynligvis stadig svæve omkring de kombinerede 30 mpg.

2018 Audi A4 Ultra, 4-cylindret 2.0L motor

2018 Audi A4 Ultra giver en lille smule mere kilometertal på motorvejen end standardmodellen Audi A4 2020. Her er den i stand til at opnå enorme 37 MPG på motorvejen. Ved bykørsel går den dog helt ned til 24mpg, hvilket giver os en kombineret 31mpg.
Det betyder, at 2018-modellen er en smule bedre end 2020-modellen på kilometerfronten, men du skal huske på, at disse motorer er ved at blive ældre nu. Det betyder, at kilometertallet sandsynligvis vil ligge på niveau mellem de to modeller.

2019 Audi A3 Cabriolet 4-cylindret 2,0L

Audi A3 er en anden model, som du altid kan stole på, at den har en fantastisk MPG.
2019-modellen giver 26 mpg ved bykørsel, og motorvejen ligger på omkring 35 mpg. Det giver os et kombineret tal på 29MPG. Det er lidt mindre kilometertal end nogle af de andre muligheder her, men MPG på motorvej er fantastisk, især fordi 2019 Audi A3 stadig betragtes som en “nyere” model.

  Hvad er de bedste bilvoks til Audi?

2020 Audi A8 L 6-cylindret 3.0L

Dette er en af Audi hybridmodellerne for 2020.
Denne model giver dig et kombineret tal på 54 MPG, når den kører på både el og premiumgas.
Desværre er dette med 23MPG, når den udelukkende kører på gas, en af de mindst brændstoføkonomiske Audi-modeller i 2020. Så hvis du har en af disse biler, skal du altid sørge for, at den er opladet, da den ellers vil bruge benzin, som om der ikke er nogen morgendag.

2020 Audi Q5 4-cylindret 2.0L

Dette er den anden hybridmodel fra Audi for 2020.
Når den kører hybrid, er den i stand til at give 65 mpg. Når den kører udelukkende på benzin, giver den 27 mpg. Det er stadig ikke genialt, men den er Audi A8 overlegen, selv om den tilbyder samme mængde effekt.
Husk, at disse tal er markedsførte tal fra Audi. Din kilometertal kan variere. Det afhænger alt sammen af de forhold, du kører under.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z