BMW 320i – Almindelige problemer & fejl

BMW 320i

BMW 320i er en af de bedste midsize luksuslimousiner på markedet. I modsætning til andre high-end BMW 3-serie modeller er denne bil lidt billigere og brændstofbesparende. Ikke desto mindre har den også flere problemer, som interesserede købere bør kende til. Men hvad er de almindelige problemer med BMW 320i?

Nogle af de almindelige problemer med BMW 320i er transmissionsproblemer, elektriske problemer, problemer med timingkæden og rustproblemer. Desuden rapporterede nogle ejere, at de oplevede følsom karrosserilakering, problemer med vibrerende ratstamme, olielækager og hurtig slitage af bremseskiver.

Hvad er de almindelige problemer med BMW 320i?

Transmissionsproblemer

Dette er et af de mest almindelige problemer i hele BMW 3-serien. Derfor har ejere af BMW 320i også klaget over transmissionsproblemer. Bemærk, at de fleste transmissionsproblemer i denne bil skyldes lavt niveau af transmissionsvæske eller utæthed. Derfor er det vigtigt at sikre, at du ikke kun skyller den dårlige væske, men også hele tiden har det rigtige og ideelle væskeniveau.

Problemer med styringskæden

Et andet almindeligt problem, som brugerne har rapporteret om, er en dårlig timingkæde eller timingrem. Problemer med tandremmen er almindelige efter at have kørt bilen i flere kilometer. Brugere har rapporteret, at tandremmen bliver løs, hvilket får den til at springe en tand på tandhjulet over og får motoren til at køre dårligt.

For at løse dette problem skal du stramme eller udskifte den dårlige tandkæde eller rem, hvis den er beskadiget.

Olielækager

Olielækager er også meget almindelige med BMW 320i. Efterhånden som din bil tager flere kilometer på, vil forskellige dele blive skøre, f.eks. pakningen til oliefilterhuset. Hvis dette sker, kan det medføre, at olien løber ud. Den gode nyhed er, at denne del kan udskiftes og forhindre yderligere olielækage.

  Fejlsøgning og diagnosticering BMW 850i pris

Elektriske problemer

Flere brugere af BMW 320i har også rapporteret om elektriske problemer. Nogle af de almindelige elektriske problemer, der er rapporteret, er et defekt motorstyringsmodul, et dårligt fungerende centrallåsesystem og fejl i baglygterne. Før du løser et elektrisk problem, er det vigtigt at opdage det underliggende problem.

Hvis motorstyringsmodulet f.eks. er defekt, skal du udskifte det. På den anden side, hvis baglygten svigter, skal du udskifte tilslutningsstikkene i baglygterne.

Følsom karrosserimaling

Dette er et andet almindeligt problem på tværs af BMW 3-serien. BMW 320i står også over for dette problem. Ejere af denne bil har klaget over, at karrosserimalingen på deres bil hurtigt og nemt flækker af, hvilket tvinger dem til at påføre en anden maling hurtigere end forventet. Dette er noget, som producenten bør arbejde på.

Rustproblemer

Rust er et andet almindeligt problem, som ejerne af denne bil bør være klar til at håndtere. Dette problem er dog almindeligt i ældre BMW 320i-modeller. Rust kan findes omkring dørkarmene, på hjulkasserne og på bilens underside. Det er vigtigt at håndtere dette problem hurtigere, før det går over gevind og forårsager strukturelle skader.

Hurtig slitage af bremseskiver

Et andet problem, som mange brugere af BMW 320i har klaget over, er det hurtigere slid på bremseskiverne. Overraskende nok er dette en af de første dele, som du bliver nødt til at udskifte, da bremseskiverne på denne bil ikke er særlig holdbare.

  Bilforsikring til BMW i6: Find billig forsikring

Hvis du undlader at udskifte bremseskiverne i tide, vil du bemærke den reducerede evne til at bremse bilen, og der vil være vibrationer gennem bremsepedalen.

Vibrerende problemer med ratstammen

Sidst men ikke mindst er problemer med ratsøjlen også almindelige med denne BMW 3-serie. Mange brugere har klaget over, at de har oplevet en støjende og vibrerende ratstamme ved lave hastigheder på mellem 35 og 45 mph. Ikke desto mindre er det ret dyrt at løse dette problem.

FAQ

Er BMW 320i en god bil?

Det afhænger af, hvad du leder efter. Hvis du er på markedet for en luksuriøs, højtydende, avanceret og stilfuld bil, så er BMW 320i en enestående bil for dig. Hvis du derimod ønsker en vedligeholdelsesfattig, overkommelig og billigere bil, er dette ikke bilen for dig.

Er det dyrt at vedligeholde en BMW 320i?

Selvfølgelig, ja! Det er ikke billigt at vedligeholde BMW 320i, da dens reservedele og serviceudgifter ligger langt over gennemsnittet for mellemstore luksusbiler. I gennemsnit skal brugeren aflevere mere end 770 dollars på årsbasis. Det er mere end gennemsnittet på ca. 750 dollars for luksusbiler.

Hvad er den mest pålidelige BMW 3-serie motor?

BMW 3-serie har flere motorer, herunder 1,5-liters inline-3 turbomotor, en 1,6-liters inline-4 turbomotor og en 3,0-liters inline-6 turbomotor. En af de bedste og mest pålidelige BMW 3-serie-motorer er dog den 2,0-liters TwinPower turbo inline-4-cylindrede motor med 2,0 liter.

Bemærk, at 2,0-liters inline-4-motoren ikke kun findes i BMW 3-serie-modellerne, men også i BMW 4-serie, X1 og 5-serie. Det er en af de mest kraftfulde og pålidelige BMW-motorer på markedet.

  Serviceeftersyn BMW 325i til bedste pris

Hvor længe holder en BMW 320i?

På trods af at BMW er en af de mindst pålidelige biler på markedet, er BMW 320i stadig ret pålidelig. Med god pleje og vedligeholdelse kan BMW 320i holde mellem 200.000 og 250.000 miles. For at bilen kan holde så længe, skal ejerne dog overholde BMW’s anbefalede planlagte vedligeholdelsesservice.

Er BMW 320i brændstoføkonomisk?

Ja, BMW 320i er en af de mest brændstoføkonomiske sedaner i sin klasse. Det er også en af de mest effektive modeller i BMW 3-serie 6. generation. Den har en kombineret brændstofeffektivitet på 28 mpg i byen/på landevejen. På samme måde har den 24 mpg i byen og 35 mpg på motorvejen.

Afsluttende tanker

Nu hvor du kender nogle af de almindelige problemer med BMW 320i, er det vigtigt at passe godt på din bil, hvis du vil have den til at holde længe. De fleste af de problemer, som vi har diskuteret, kan undgås, hvis ejeren overholder BMW’s anbefalede vedligeholdelsesservice.

Alt i alt er BMW 320i en fremragende midsize luksussedan med fremragende moderne og luksuriøse funktioner. Den er også brændstofeffektiv og meget praktisk.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z