Bedste år for Porsche Macan

Porsche Macan Turbo

Porsche Macan blev første gang afsløret tilbage i 2014, og lige siden da har Macan solgt som en gal. Grunden til, at Macan er så succesfuld, er, at den befinder sig i et markedssegment, der har været i hastig vækst gennem det sidste årti. Kompakte SUV’er/crossovers er i fremgang, og det ser ud til, at det ikke er ved at gå nogen steder hen.

Porsche Macan 2017 synes at være det bedste modelår for Macan, da de fleste online kundetilfredshedsundersøgelser vurderer, at den er bedre end alle andre Macan-modelår. 2017-modellen er så god, fordi den ser ud til at være en af de mest pålidelige Macan-modeller, der nogensinde er udkommet. 2022 Macan er den bedste Macan-model generelt, men den er også den dyreste.

2015 Macan af første generation kan også være et godt køb, da det er den billigste Macan-model af dem alle. Det gode ved alle Macan-modellerne er, at de bevarer værdien rigtig godt, hvilket betyder, at de endelige omkostninger ved at eje en Macan er betydeligt bedre sammenlignet med de fleste biler i dette segment.

Uanset hvilken Porsche Macan du beslutter dig for, vil du sandsynligvis blive tilfreds, da Macan er en rigtig god blanding af ydeevne, luksus, stil og komfort.

2017 Porsche Macan

2017 Porsche Macan er en bil, der synes at være i toppen af de fleste “bedste Porsche Macan modelår”-lister. Customer Reports siger, at 2017 Macan er i top tre, mens J.D. Power også vurderer den til at være i top tre pladserne. De to andre pladser er forskellige mellem disse to velrenommerede sider, hvilket betyder, at 2017’eren anses for at være et topvalg i begge henseender.

  Serviceeftersyn 2021 porsche panamera til bedste pris

Disse kundetilfredshedsrapporter er baseret på rapporterede problemer og på, hvor dyre disse modeller er at leve med. Desuden er 2017 Macan nu en 5 år gammel bil, hvilket betyder, at den mest alvorlige afskrivning er bag dig, hvilket bestemt er en god ting.

Derfor er 2017 Macan den, der ser ud til at ligge i toppen, uanset hvordan man ser på det. Den er ny nok til at komme med al den nyeste Porsche-teknologi, men er samtidig også fri for de mest alvorlige afskrivninger. De motorer, der tilbydes, er sofistikerede, kraftfulde og effektive. Teknologien er næsten på højde med de allernyeste Macan-modeller derude.

2022 Porsche Macan

2022 Porsche Macan er den nyeste, mest avancerede og mest eftertragtede Macan-model, der findes. Som sådan kommer det ikke som nogen overraskelse, at 2022 Macan objektivt set er den bedste Macan til dato. Den får de nyeste motorer, de nyeste teknologier, de højeste komfortniveauer og følelsen af at køre en helt ny bil.

2022 Macan er dog også den dyreste Macan-model, hvilket betyder, at det ikke er alle, der har råd til den. Det gode er, at den ser ud til at være overlegen pålidelig i forhold til de fleste ældre Macan-modeller, og det kommer ikke som nogen overraskelse, da 2022-modellen er lidt af en kulmination af alt det, Porsche har gjort med tidligere Macan-modeller.

Kundetilfredshedsresultaterne synes også at være overvejende positive, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse, da 2022 Macan er under garanti. Derfor kan det godt være, at den koster mere end 99 % af Macan-modellerne derude, men du ved i det mindste, at du ikke bør have uforudsete udgifter i et stykke tid.

  Serviceeftersyn porsche 992 til bedste pris

2015 Porsche Macan

Når en helt ny bil kommer ud, lider den som regel af forskellige problemer, som simpelthen ikke blev bemærket, mens bilen stadig var undercover. Macan kom ud i 2014 for første gang nogensinde, men af en eller anden grund har 2015 Macan aldrig rigtig haft for mange problemer at tale om. WhatCar, et velrenommeret online bilsite, vurderede 2015 Macan med en pålidelighed på 98 %, hvilket betragtes som et fremragende resultat.

J.D. Power vurderer 2015 Porsche Macan med et pålidelighedsresultat på 84/100, hvilket heller ikke er så almindeligt for helt nye biler. Det betyder, at 2015’eren ikke lider af problemer, som de fleste biler gør, når de først kommer ud. Hvis du parrer det med, at 2015 Macan også er den billigste Macan, kan du se, hvorfor vi har listet den her.

Det er måske ikke den nyeste Macan, man kan købe for penge, og det er bestemt ikke den mest luksuriøse eller up-to-date, men ingen kan benægte, at 2015 Macan ikke er en ønskværdig og virkelig velafbalanceret bil. Nogle vil måske anse 2015 Macan for at være det bedste Macan-modelår nogensinde, fordi den koster mindre end nogle mere luksuriøse kompakte SUV’er fra dette segment gør.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe Porsche Macan?

Hvis du er interesseret i luksuriøse kompakte SUV’er, er der absolut ingen grund til, at du ikke bør overveje Porsche Macan. Macan konkurrerer med Mercedes Benz GLC, BMW X3 og Audi Q5, men i virkeligheden er ingen af disse tre lige så eftertragtede som Macan.

  Bilforsikring til 1990 porsche 911: Find billig forsikring

På den anden side vil nogle måske anse selv den nyeste Macan for at være en smule forældet indvendigt. Macan har stort set et identisk interiør som 718 Cayman, hvilket både er en god og en dårlig ting. Den gode ting er, at interiøret er beklædt med materialer af høj kvalitet overalt, men den dårlige ting er, at det mangler de nyeste Porsche-funktioner.

Hvad er den bedste Porsche Macan-model?

Den bedste Porsche Macan-model er uden tvivl Macan GTS, fordi den er en perfekt balance mellem ydeevne og luksus. GTS får en heftig stylingopgradering indvendigt og udvendigt, hvilket får den til at virke mere aggressiv og ungdommelig.

Hvis du vil have det hele, skal du dog gå efter Porsche Macan Turbo, da Turbo er den hurtigste, mest spændende og mest kompetente Macan-model derude.

Er Porsche Macan ved at blive udgået?

Den benzindrevne Porsche Macan vil sandsynligvis slutte sin livslinje i 2024 ifølge de fleste kilder på nettet, men den kompakte Macan SUV vil sandsynligvis leve videre. Som sådan kan du forvente, at Macan vil få en fuldt elektrisk drivlinje, men den overordnede designopskrift vil sandsynligvis ikke ændre sig dramatisk.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z