2017 Audi A4 Problemer

Audi A4 - Almindelige problemer & fejl

Hvis du er på udkig efter en luksussedan, er Audi A4 2017 sandsynligvis på din radar. Med sit slanke og moderne design, top-of-the-line teknologi, premium badge og imponerende præstationer er det ikke underligt, at denne bil har fanget så mange bilisters hjerter.

Men som alle andre biler har Audi A4 2017 haft sin del af rapporterede problemer. Mens mange ejere har haft positive oplevelser med deres biler, har der været nogle almindelige problemer, der er dukket op. Et af de hyppigst rapporterede problemer med Audi A4 2017 er relateret til transmissionen.

Flere ejere har rapporteret om ujævne gearskift, tøven og klonkende lyde, når der skiftes gear. Der er også rapporteret om elektriske problemer, herunder problemer med infotainmentsystemet og forskellige sensorer i bilen. Derudover har nogle ejere rapporteret om overdrevent olieforbrug, turboladerfejl og affjedringsproblemer.

Selvom disse problemer kan være frustrerende for ejerne at håndtere, er det vigtigt at bemærke, at ikke alle 2017 Audi A4’ere vil opleve disse problemer. Desuden kan mange af disse problemer løses gennem regelmæssig vedligeholdelse og korrekt pleje af bilen. Så hvis du vil vide mere om alle disse problemer, så læs videre!

Mere om Audi A4 problemer

Problemer med transmissionen

Et af de mest almindelige problemer med transmissionen, som ejere af Audi A4 2017 rapporterer om, er relateret til den automatiske dobbeltkoblingsgearkasse (DCT). Denne transmission er designet til at give jævne og effektive skift, men nogle ejere har rapporteret om problemer med forsinket indgreb og ujævne skift, især ved lavere hastigheder.

I nogle tilfælde kan det få bilen til at føles rykvis eller træg, når den accelererer. Nogle ejere har rapporteret om rystelser eller vibrationer, når bilen skifter gear, hvilket kan mærkes i hele bilen. Dette kan skyldes en defekt momentomformer eller problemer med transmissionsvæsken, men du kan også høre Audi sige, at S-Tronic ofte er rystende ved lave hastigheder af natur.

  Audi S4 - Almindelige problemer & fejl

Elektriske problemer

Nogle ejere har rapporteret, at infotainmentsystemet kan være langsomt eller ikke reagere, eller at det kan fryse eller crashe. Dette kan skyldes en række faktorer, herunder softwarefejl og hardwarefejl. Disse kan dog som regel løses via simple softwareopdateringer, mens problemer med bakkameraet kan kræve, at du får et nyt.

Forlygterne er imponerende på alle Audi-modeller, men de kan også svigte, hvilket er et problem, da det normalt koster mange penge at reparere/udskifte dem. Nogle af sikkerhedssensorerne og -funktionerne kan også være problematiske, men bør håndteres med det samme, da de kan hæmme din generelle sikkerhed på vejen.

For stort olieforbrug

En af de mest almindelige årsager til for højt olieforbrug i Audi A4 2017 er relateret til stempelringene. Hvis stempelringene er slidte eller beskadigede, kan olie sive ind i forbrændingskammeret og brænde sammen med brændstoffet, hvilket fører til øget olieforbrug. Andre potentielle årsager til for højt olieforbrug kan være problemer med ventilpakningerne eller PCV-systemet.

Hvis du oplever et for højt olieforbrug i din Audi A4 2017, er det vigtigt at få bilen efterset af en erfaren mekaniker. At tage bilen til en Audi-forhandler/service har en tendens til at være dyrere sammenlignet med et uafhængigt værksted, men det kan også hjælpe dig med at bevare bilens gensalgsværdi.

Fejl i turboladeren

En af de mest almindelige årsager til, at turboladeren svigter i Audi A4 2017, er problemer med oliesystemet. Hvis olien bliver forurenet, eller oliefilteret bliver tilstoppet, kan det føre til reduceret oliegennemstrømning og potentiel skade på turboladeren. Andre potentielle årsager til, at turboladeren svigter, kan være problemer med kølesystemet eller elektriske problemer.

  Audi Q8 Pålidelighed

Turboladeren er en nøglekomponent i motoren, der giver øget effekt og effektivitet. Hvis turboladeren svigter, kan det resultere i reduceret ydelse og potentiel skade på andre dele af motoren. Almindelige symptomer på turboladerfejl omfatter tab af effekt, usædvanlige lyde og overdreven røg eller emissioner.

Problemer med affjedringen

Selvom det er relativt ualmindeligt, har nogle ejere af Audi A4 2017 rapporteret om problemer med affjedringen. Det kan være klonkende lyde eller en ujævn kørsel, som kan være forårsaget af forskellige faktorer. Hvis støddæmperne bliver slidte eller beskadigede, kan det resultere i en ujævn kørsel og øget støj og vibrationer. Andre potentielle årsager til affjedringsproblemer kan være problemer med hjullejerne eller justeringen.

FAQ-sektion

Er Audi A4 2017 en god brugtbil?

Audi A4 2017 blev rost af bilkritikere for sin jævne og kraftfulde motor, velafstemte affjedring og veludformede interiør. Den kommer også med en bred vifte af avancerede sikkerheds- og førerassistancefunktioner. Selvom der har været rapporteret nogle problemer med Audi A4 2017, er disse problemer relativt sjældne, og mange ejere har haft positive oplevelser med deres biler.

I det 5 år gamle segment for mellemstore luksussedaner er Audi A4 sandsynligvis den allerbedste bil, du kan købe. Den er mere moderne og meget mere luksuriøs end Mercedes Benz C-klasse eller BMW F30 3-serie fra 2017.

Hvilken 2017 Audi A4-motor er bedst?

Audi A4 2017 fås med to benzinmotorer: en 2,0-liters firecylindret motor med 190 hestekræfter og en 2,0-liters firecylindret motor med 252 hestekræfter. Begge motorer er turboladede og leveres med Audis Quattro-firehjulstræk som standard, men den kraftigere motor er bestemt mere engagerende, samtidig med at den ikke er så meget mere brændstoftørstig. 2.0L TFSI er det bedste valg, hvis du overvejende pendler til byen.

  Audi R8 - Almindelige problemer & fejl

Audi A4 fås også med to dieselmotorer: en 2,0-liters firecylindret TDI-motor og en 3,0-liters V6 TDI-motor. 2,0-liters motoren yder mellem 150 og 190 hk, mens 3,0 TDI-motoren kan yde op til 272 hk. Mellem disse to er 2.0L TDI bedre og er sandsynligvis den bedste motor til dem, der bruger det meste af deres køretid på at køre på motorvejen.

Skal jeg købe en Audi A4 2017?

Ja, det bør du. At anbefale Audi A4 fra 2017 er ikke noget problem, for tilbage i 2017 var A4 langt forud for sin tid. Interiøret i 2022 A4 er faktisk værre sammenlignet med 2017-modellen, da den har mistet sine normale knapper og MMI-layout til fordel for en alt for stor central skærm med en touchscreen.
Audi A4 fra 2017 vil give dig alt, hvad du har brug for fra en sedan, da den er mere rummelig end sine konkurrenter, mere praktisk, mere luksuriøs, mere støjsvag og meget mere avanceret i den teknologiske afdeling.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z