Ford Transit Connect Pålidelighed

Ford har været en af de største bilproducenter i USA, og de er kendt for deres lavprisbiler. Transit Connect er en personbil, der kan transportere 7 personer. Ford er normalt berømt for sine pickup trucks, som er gode til både erhvervsmæssige såvel som husholdningsmæssige formål.

Oversigt

Vanen er fantastisk til erhvervsmæssig brug med sin række af kraftige motorer. Cargo van-modellen har en 3,5 L V6-motor på 3,5 L, og andre modeller har endnu større og mere kraftfulde motorer. Vanen fås i tre taghøjder, tre karrosserityper og to motortyper.

Pålidelighed

Pålidelighed er en stor faktor, og det er meget vigtigt at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Ford er ikke det mest pålidelige mærke, men det har nogle fantastiske biler under sin paraply. Fords pålidelighedsvurdering er 3,5 ud af 5,0, og det ligger på en 21. plads ud af 32 bilmærker. Hvad angår Transit Connect varevognen, er den gennemsnitlig i pålidelighed med en bedømmelse på 3,0 ud af 5,0 af RepairPal.

Sikkerhed

Sikkerhed er en meget vigtig faktor i vurderingen af en bils pålidelighed. Ford har været rigtig god ud fra et sikkerhedsperspektiv, og deres biler bliver jævnligt crash-testet. Transit Connect har en samlet sikkerhedsvurdering på 4 ud af 5 af NHSTA. Desuden har den mange andre sikkerhedsfunktioner som sidegardinairbags, nødbremser, kurvekontrol osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også meget vigtig, fordi folk ikke ønsker at købe en bil, som ikke kan sælges til en god pris. Ford-biler klarer sig normalt godt med hensyn til at holde deres værdi. Transit taber omkring 55 % efter 5 år, hvilket ikke er det værste inden for varevogne.

  Ford Bronco Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne har været højere i Ford-biler end i andre biler. De gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger for Ford-biler er omkring 775 USD. Transit, som er en fuld størrelse varevogn, koster i gennemsnit 926 USD om året for alle sine vedligeholdelses- og mindre reparationsudgifter.

FAQ

Er Ford Transit Connect en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ford Transit Connect er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ford Transit Connect?

Ford Transit Connect er en bil med 6 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Special Purpose Vehicle 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Ford Transit Connect, og har den en turbo?

Ford Transit Connect har 162 hestekræfter og et drejningsmoment på 144 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Benzin med direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Ford Transit Connect?

85,6 kubikfod ( 2,424 m3 )

Hvor stor frihøjde har Ford Transit Connect?

5,7 tommer ( 14,48 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ford Transit Connect har 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 6,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Ford Transit Connect et godt køretøj?

Selv om Ford Transit Connect 2022’s alsidighed og manøvredygtighed gør den til en fremragende bybil, lader dens ufine karakter samt ualmindelige motorer meget tilbage at ønske. Disse ulemper bør ikke være for svære at sluge for de håndværkere, der vil have mest gavn af den.

  Ford EcoSport Pålidelighed

Hvilke problemer har Ford Transit Connect?

Almindelige Ford Transit Connect-problemer

  • Fejl i transmissionen.
  • Motorfejl.
  • Løs dørlås.
  • Defekt klimaanlæg (A/C) enhed.”

Hvad er forskellen mellem en Ford Transit og en Ford Transit Connect?

Transit kan rumme fem til femten passagerer og har et lastrum på 246,7 til 487,2 kubikfod. -ft. maksimal lastrum. 2020 Transit Connect kan rumme fem, seks eller syv passagerer og giver 104,8 til 122,4 kubikfod.

Hvor mange kilometer er en Transit Connect god til?

Motor and Wheels anslår, at Ford Transit van kan køre ca. 150.000 miles. Hvis du passer godt på din varebil, kan du køre helt op til 300.000. Van-ejere rapporterer, at deres varevogne holder mellem 10 og 15 år, før de skal foretage større reparationer eller ændre noget.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z