Alt om BMW 335i pålidelighed

BMW 335i er en pålidelig bil, hvis den bliver vedligeholdt pænt.

Enhver bil kan vise sig at være pålidelig, hvis den bliver vedligeholdt ordentligt. BMW’erne er normalt ikke det mest pålidelige tyske bilfirma, men det har sine egne fordele. E92 335i havde oplevet mange problemer, og den havde nogle dårlige pålidelighedsbemærkninger. Men hvis den holdes ordentligt, kan denne bil nemt give dig mere end 200.000 miles.

BMW E92 335i

335i var coupémodellen i BMW 3-serien. Dette var den 5. generation af serien, og den blev lanceret i 2006, næsten to år efter bilens introduktion. Bilens 2-dørs coupé-design var meget sporty, støttet af dens meget hurtige twin-turbo N54- eller N55-motor.

Bilens design var meget forbedret i forhold til den foregående generation af coupémodellen. Denne bil havde nyere stilede forlygter og baglygter. Dette var også den sidste 3-serie coupémodel, og herefter blev den overdraget til 4-serie BMW’erne. Det var også en af de sidste 5. generations 3-serie modeller, der blev solgt.

Specifikationer

Bilen var en kompakt executive BMW med et iDrive operativt system. iDrive-operativsystemet omfattede det nye infotainmentsystem i frontdisplay-stil, og det havde flere nye funktioner som f.eks. navigation. Bilen kom også med mulighed for push-start. Bilens interiør blev fornyet, og den havde træstilet foring på instrumentbrættet og dørene.

Bilen blev drevet af den 6-cylindrede BMW N54- eller N55-motor med twin-turbo 3,0 L med 6 cylindre. Dette var en af de hurtigste motorer fra BMW på det tidspunkt. Bilens præstationer er på BMW-niveau i topklasse. Håndteringen i sving og bilens vejgreb er vidunderlig.

  BMW M6 Gran Coupe pålidelighed

Twin-turbo-motoren giver 0 til 60 mph på kun 5,6 sek. og har en topfart på 155 mph. Du kan stadig nyde bilens tunge drejningsmoment på 248 Nm. Den havde også en mulighed for firehjulstræk, hvilket gav endnu bedre vejgreb. Alt i alt er 335i virkelig en sportsvogn, og man kunne stole på bilens ydeevne.

Pålidelighed

Bilen betegnes ikke som den mest pålidelige BMW. Bilen havde mange problemer, men hvis den holdes pænt, blev den vist sig at være pålidelig nok. 335i fik også en meget under gennemsnitsvurdering på 2,0 ud af 5 fra RepairPal. Det er dog stadig ikke en dårlig bedømmelse, hvis man sammenligner den med andre BMW’er, da BMW ikke rigtig er berømt for sin pålidelighed.

Men hvis vi ser på folks meninger og erfaringer med bilen, er bilen ikke så pålidelig. På grund af dens lange tilstedeværelse på markedet er delene let tilgængelige, og du kan selv montere dem. Hvis du er ligeglad med bilens vedligeholdelse, vil den give mange problemer.

Vedligeholdelse

335i har en meget høj årlig vedligeholdelsespris på 1030 USD, men hvis du virkelig ville bruge så meget, ville bilen køre lige så glat som en ny bil. Det er stadig ikke så meget sammenlignet med andre BMW’er. Bilens reservedele og vedligeholdelse er også noget dyre, som du kan se på listen:

 • Antilock bremsesystem inspicerer – omkring 99 $.
 • Generel diagnose – ca. 110 dollars
 • Udskiftning af forlygtekontakter – ca. 280 $.
 • Udskiftning af vindueskontakt – ca. 245 $.
  Vedligeholdelse og reparation kan koste dig meget, men det kan afhænge af den bil, du vil købe. Du bør kigge efter en bil, der er velholdt og har fået regelmæssige serviceeftersyn og olieskift. Alt dette kan forhindres ved rettidig vedligeholdelse og service af 335i.
  Ford Mustang Pålidelighed

Sikkerhed

En bils pålidelighed afhænger også af bilens sikkerhed. Heldigvis brillerer de tyske biler i sikkerhedsafdelingen, og de har gode vurderinger inden for sikkerhed. 335i er heller ikke en undtagelse og har fået ekstremt gode sikkerhedskarakterer. IIHS gav hele denne generation gode anmeldelser, og den blev udvalgt i “Top Safety Pick”-prisen.

Motorsport

Bilen blev også kortvarigt præsenteret og kørt kampagne i motorløb. Bilen viste sig at være meget pålidelig i disse løb og vandt endda løb som World Touring Car Championships i 2006 og 2007. Bilens motor er et bæst, og den kan give dig en yderst tilfredsstillende kørsel.

Efterfølger

Den samlede E90-serie blev erstattet af 3-serie F30- og F31-modellerne, men coupe 335i-modellen blev erstattet af 4-serie F32-modellen. 3-serien ophørte med coupe- og cabrioletmodellen i 2013, og disse blev overdraget til 4-serien.

Konklusion

Bilen er pålidelig nok afhænger af din pleje af bilen og kørsel. Folk har kørt denne bil med langt færre problemer, og de fandt den meget pålidelig. Mange har dog kørt den samme 335i og oplevet store problemer selv efter 50.000 miles. Derfor kan det koste dig nogle penge, men hvis du vil have højtydende ydeevne, er det et godt køb.

FAQ

Hvad er de mest pålidelige BMW 3-serie biler?

BMW 3-serie er en ældre serie. De har produceret kompakte executive biler siden 1975, og de er ret berømte for deres højtydende motorer og generelt bedre køreoplevelse. Med hensyn til pålidelighed er nogle dog mindre pålidelige end andre, og listen er som følger:

 • 1986 E30 M3
 • 2001 M3 E46 GTR
 • 2008 E90 M3
 • 2021 G20 330i
 • 1985 E30 325i
  Hvad er bedst, BMW sDrive eller xDrive?

Hvorfor er det vigtigt, at en bil er pålidelig?

En bils pålidelighed er et udtryk for, hvor længe bilen holder, og hvor meget den skal vedligeholdes. Gode pålidelige biler koster meget mindre, og de har langt færre nedbrud. Bilens sikkerhed er også en del af pålideligheden, og alle bør se på bilens sikkerhedsfunktioner.

Det er ikke alle, der kan lide at bruge deres tid på en servicestation og ønsker, at deres bil bare virker, hver gang de har brug for den. I sidste ende vil mere pålidelige biler være mere konsekvente, og du vil skulle bruge mindre tid på at reparere dit køretøj.

Er BMW-motorer gode?

BMW-motorer er helt sikkert en af de bedste i verden. BMW producerer disse motorer med mange års forskning og udvikling. Disse motorer bruges også i flere motorløb, hvilket beviser deres ekstreme effektivitet. De holder også længere og har en levetid på mere end 250.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z