2022 BMW X5 VS Audi Q7 – Hvilken er bedst?

Siden tidernes morgen har BMW spillet op mod Audi, og det har ikke ændret sig en tøddel. BMW var det første luksusmærke, der kom med en sportsaktivitetsvogn, men mange, herunder Audi, fulgte efter. Ikke desto mindre, hvilken bil er bedre – BMW X5 eller Audi Q7?

BMW X5 er ideel til personer, der leder efter en højtydende, hurtigere og sikker mid-size SUV med høj ydeevne. På den anden side er Audi Q7 perfekt til dem, der ønsker en luksuriøs, rummelig og pålidelig mid-size SUV. Alt i alt er begge biler enestående, og det afhænger af din smag og præference.

Hvilken bil er bedre – Audi Q7 eller BMW X5?

Udseende

Et hurtigt kig på BMW X5 og Audi Q7 vil afsløre en luksuriøs og elegant finish. Ikke desto mindre ser Audi Q7 mere spektakulær ud end BW X5. BMW X5’s store nyregitter er dog også fortryllende, og dens panoramamånedtag giver den en luksuriøs stemning.

Men Audi Q7 er mere spektakulær, da den kommer med et mere storslået og muskuløst design. Nogle af de funktioner, der får den til at skille sig ud, er LED-forlygter med fjernlysassistent, privacy-glas bagtil, el-klapbare udvendige spejle, 19-tommer femmarmet-stjernedesignfælge med fem arme og en elektrisk bagklap.

Interiøret i disse SUV’er ser eksklusivt og overjordisk ud. Ikke desto mindre ser Audi Q7-interiøret stadig mere eksklusivt ud end BMW X5’s interiør. Det skyldes, at de anvendte materialer er lidt bedre end i BMW X5.

Audi Q7-interiøret har et minimalistisk interiørdesign med førsteklasses materialer overalt. Nogle af de fremragende interiørfunktioner er opvarmede og eljusterbare sæder, lædersæder og automatisk klimaanlæg med tre zoner.

BMW X5 er heller ikke langt fra, da den kommer med lædersæder, læderinstrumentbræt, opvarmede forsæder, et centralt 12,3-tommers display og meget mere. Bemærk, at begge biler kommer med avanceret teknologi, der sætter dem over de fleste af deres konkurrenter.

  Audi S5 Sportback Pålidelighed

På trods af at BMW X5 og Audi Q7 har et fremragende interiør, har Mercedes GLE-klassen stadig et mere avanceret og komfortabelt interiør. Desuden er Audi Q7s interiør mere rummeligt og komfortabelt end BMW X5s interiør.

Ydelser

BMW X5 præsterer bedre end Audi Q7. Det skyldes, at den kommer med en kraftigere motor, der leverer flere hestekræfter og et større drejningsmoment. Som følge heraf er den også hurtigere med en mere aggressiv kørsel end Q7. Omvendt er Q7 glat og lettere at håndtere end X5.

I modsætning til BMW X5 har Audi Q7 kun to motorvarianter; 2,0-liters turbo inline-4-gasmotoren og 3,0-liters turbo V6-gasmotoren. Den større motor yder op til 335 hk og 369 lb-ft drejningsmoment. Den kan også accelerere fra 0 til 60 på 5,7 sekunder, hvilket er ret langsomt end BMW X5.

BMW X5 har tre forskellige motorvarianter. Ikke desto mindre er den bedst præsterende trimning M50i med en 4,4-liters twin-turbo V8-gasmotor med to turboer. Den yder op til 523 hk og 553 lb-ft drejningsmoment. Den kan accelerere fra 0 til 60 på 3,8 sekunder, hvilket er en af de bedste i klassen.

Komfort og lastrum

Hvis du er på udkig efter ren og skær komfort, er Audi Q7 SUV’en svaret. Ud over at have et mere avanceret og komfortabelt interiør er Audi Q7 også mere rummelig end BMW X5. Desuden har den mere lastrum end X5, hvilket betyder, at du kan have mere bagage med. Audi Q7 har i alt 770 liter opbevaringsplads, mens X5 har 650 liter.

Pris

BMW X5, som er kraftigere, hurtigere og mere sikker, er lidt dyrere end den mere pålidelige, rummelige og komfortable Audi Q7. Basisversionen af BMW X5 sDrive40i koster ca. 60.300 kroner, mens basisversionen af Audi Q7, Premium 45 TFSI Quattro koster ca. 57.300 kroner.

  Kan en tyk person køre en BMW?

FAQ

Hvilken bil er mest pålidelig – BMW X5 eller Audi Q7?

Når det kommer til pålidelighed, halter BMW stadig bagefter Audi og Mercedes. BMW har dog forbedret sin pålidelighed i den seneste tid, og den giver Audi og Mercedes kamp til stregen. Ikke desto mindre er Audi Q7 stadig mere pålidelig end BMW X5.

Audi Q7 registrerer ikke kun færre problemer end X5, men dens reservedele og omkostninger til reparation og vedligeholdelse er også mere gunstige end BMW X5.

Hvilken bil er hurtigere – BMW X5 eller Audi Q7?

Du bliver måske overrasket over at høre, at BMW X5 er hurtigere end Audi Q7. Takket være de kraftige motorer, som BMW X5 leveres med. BMW X5 M50i er en af de hurtigste SUV’er på markedet. Den har en topfart på op til 155 mph og kan accelerere fra 0 til 60 på kun 3,8 sekunder.

Audi Q7 Premium Plus 55 TFSI Quattro-trimmen 55 TFSI Quattro er også hurtig, men ikke lige så hurtig som BMW M50i. Denne Audi Q7-trim kan accelerere fra 0 til 60 på 5,7 sekunder, hvilket er ret langsomt sammenlignet med BMW X5 M50i. Den har også en langsommere topfart end X5.

Hvilken bil er mest brændstoføkonomisk?

BMW laver nogle af de mest brændstoføkonomiske biler på markedet. Ja, BMW X5 præsterer langt bedre end Audi Q7, men den bruger også mindre brændstof end sin rival. BMW X5 har en EPA-rating på 21 mpg i byen, 26 mpg på motorvejen og 23 mpg kombineret.

På den anden side har Audi Q7 en EPA-rating på 17 mpg i byen, 21 mpg på motorvejen og 18 mpg kombineret. BMW X5 er således langt mere brændstoføkonomisk end Audi Q7.

  BMW 328i VS 335i - hvilken er bedst?

Hvad er det høje kilometertal for Audi Q7?

Audi Q7 er en af de mest holdbare mid-size SUV’er på markedet. Denne bil kan holde over 200.000 miles, hvis den vedligeholdes korrekt. Uanset hvad, anses en Audi Q7 med over 150.000 miles for at have en høj kilometertal. Hvis du køber en brugt Audi Q7, bør du derfor overveje en med 150.000 miles eller mindre.

Hvilken bil holder længere – BMW X5 eller Audi Q7?

Begge biler holder længere, når de vedligeholdes og serviceres korrekt. Da Audi Q7 ikke går i stykker så ofte som BMW X5, vil den dog have en tendens til at holde længere, da den ikke går i stykker så ofte som BMW X5. Når begge biler er korrekt vedligeholdt, kan Audi Q7 desuden holde mindst 150.000 miles, mens BMW X5 holder mindst 100.000 miles.

Konklusion

Generelt er begge biler fremragende med kraftige motorer, rummelige interiører, luksuriøse funktioner og high-end teknologi. Ikke desto mindre er BMW X5 bedst egnet til personer, der ønsker sikkerhed, kraft og fart. Mens Audi Q7 er velegnet til dem, der ønsker komfort, stil, luksus, rummelighed og pålidelighed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z